Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
# Το Βασικό Πακέτο Ψηφιακών Ευκολιών παρέχεται δωρεάν με κάθε συνδρομή Forthnet 2play.

# Οι επιπλέον Ψηφιακές Ευκολίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ έως 30/08/07.

Η αναγνώριση είναι στο βασικό πακέτο, παρέχεται δωρεάν χωρίς ημερομηνία λήξης και χωρίς να έχεις κάνει αίτηση!

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Update: Πήρε ο πατέρας μου και τους ξέχεσε ολίγον τι και τι έμαθε!!

ότι για να λειτουργήσει λέει η αναγνώριση πρέπει να είναι μόνο siemens συσκευές συνδεδεμένες! έλεος ρε!

Υπάρχει κανείς άλλος που να μην έχει siemens συσκευή και να έχει αναγνώριση;

Ας μου στείλει ένα μήνυμα να δω τι στο καλό συμβαίνει.

Δημοσ.

ότι για να λειτουργήσει λέει η αναγνώριση πρέπει να είναι μόνο siemens συσκευές συνδεδεμένες! έλεος ρε!

siemens τηλέφωνο; ασύρματο panasonic έχω και έχω κανονικά αναγνώριση!

Δημοσ.

Και γω Panasonic εχω και δουλευει κανονικα

Δημοσ.
έχω μια απλή 768/128 forthet σύνδεση. Ήθελα να μάθω αν θα αναβαθμιστεί αυτόματα στα 4mpbs μέχρι να λήξει.

Εξαρταται απο τοπακετο της προσφορας που επαιζε την περιοδο που το αγορασες

Δημοσ.
paidia sorry,eimai teleios asxetos.ma teleios omws,giauto an thelete oi apantiseis na einai se "apla" ellinika.loipon,exw exw mia sundesi adsl tis hol(broadpack) 768kbs.skeftomai na valw auto to pketo tis forthnet.katarxin pws diakoptw tin hol? epivarinomai? k posos kairos tha perasei gia na energopoiithei i upiresia tis forthnet? me liga logia poso kairo tha meinw xwris internet? to adsl pou exw mexri tigmis den exei sxesi me tilefwnia k etsi mou erxete kanonika k logariasmos tou ote k xwrista tou ote.edw diakoptw me ton ote? k einai alitheia oi aperioristes kleiseis? help plz...

εγω θα σου πω τι εχω παθει εως τωρα. Ημουν στην ΗΟΛ και διεκοψα με σκοπο να παω στην 4νετ. Εκανα την αιτηση στις 4/4 και εως τωρα δεν εχει παρει αριθμο πρωτοκολου απο την 4νετ. Ακομα δηλαδη δεν εχει παει στο ΟΤΕ. Σημερα λοιπον αφου τους πηρα για 100 φορα απο τις 4/4 σχετικα με το θεμα, εκπληκτος ακουσα το υπαλληλο να μου λεει οτι τους εχει φρεναρει ο ΟΤΕ να μην στελνουν αλλες αιτησεις γιατι εχουν προβλημα. Αυτα λοιπον δεν μου τα ελεγαν πριν απο 3 εβδομαδες που πηρανε την αιτηση μου, ουτε την προηγουμενη εβδομαδα που μου ειπαν οτι την εβαλαν στα επειγοντα.

Τελικα εχω αρχισει να εκνευριζομαι!!! για να εχω ADSL πρεπει να παω στον ΟΤΕ του λεω, μια απλη συνδεση. Η δικαιολογια ηταν οτι τους κανει πολεμο ο ΟΤΕ!!! Σκεφτομαι να το ακυρωσω και να βαλω OTE.

Δημοσ.
έχω μια απλή 768/128 forthet σύνδεση. Ήθελα να μάθω αν θα αναβαθμιστεί αυτόματα στα 4mpbs μέχρι να λήξει.

4 dinontai apo idioktiko diktio kai dinoun 10 pleon oxi 4

εγω θα σου πω τι εχω παθει εως τωρα. Ημουν στην ΗΟΛ και διεκοψα με σκοπο να παω στην 4νετ. Εκανα την αιτηση στις 4/4 και εως τωρα δεν εχει παρει αριθμο πρωτοκολου απο την 4νετ. Ακομα δηλαδη δεν εχει παει στο ΟΤΕ. Σημερα λοιπον αφου τους πηρα για 100 φορα απο τις 4/4 σχετικα με το θεμα, εκπληκτος ακουσα το υπαλληλο να μου λεει οτι τους εχει φρεναρει ο ΟΤΕ να μην στελνουν αλλες αιτησεις γιατι εχουν προβλημα. Αυτα λοιπον δεν μου τα ελεγαν πριν απο 3 εβδομαδες που πηρανε την αιτηση μου, ουτε την προηγουμενη εβδομαδα που μου ειπαν οτι την εβαλαν στα επειγοντα.

Τελικα εχω αρχισει να εκνευριζομαι!!! για να εχω ADSL πρεπει να παω στον ΟΤΕ του λεω, μια απλη συνδεση. Η δικαιολογια ηταν οτι τους κανει πολεμο ο ΟΤΕ!!! Σκεφτομαι να το ακυρωσω και να βαλω OTE.

ipomoni.o ote genikos kanei diafores blakies se diaforous isp mpaskai kratisei pelates.min arxiso na grafo diafora tora den leei.ipomoni.skepsou to san to kalo pragma argei na ginei.

genikos iparxoun kapoies asimbatotites me kapoious asirmatous pou den exoun anagnorisi.tha lithoun kai auta opos exoun enimerosei.

Δημοσ.

Τα κλασικα παραμυθια των εναλλακτικων, μη πιστευεις λεξη. Εγω ειμαι στο κεντρο της Τουμπας και εχω στειλει την αιτηση 14/3 - καταχωρηση 19/3 και απο τοτε δεν εχει σταλει ακομα στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

και τι να πιστεψω? εχω αρχισει να εκνευριζομαι. θελω να παω στο 2play αλλα με αυτες τις συνθηκες δεν παμε καλα!!! καθολου καλα!!! περιμενω μεχρι δευτερα, δηλαδη θα τους αφησω λιγο χρονο και μετα θα κανω καταγγελια συμβολαιου στον ΙΝΚΑ, ΕΕΤΤ κτλπ. Δεν νομιζω οτι θα γινει και τιποτα αλλα τουλαχιστον θα εχω την συνειδηση μου καθαρη!!!

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει από τις 12/4 αίτηση στο Πλαίσιο.Πριν 6 μέρες δηλ

και ούτε εμένα έχει μπει αριθμός πρωτοκόλου.Να αρχίσω να τους

παίρνς τηλ;

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ με την on , αλλά επειδή το έψαξα διεξοδικά ( απο τοπικό υποκατάστημα οτε εως κεντρικά και εεττ ) ανακάλυψα οτι ο τρισκατάρατος μπλοκάρει πολλές αιτήσεις φορητότητας με την αιτιολογία οτι δεν μπορεί να ετοιμάσει τις γραμμές που του ζητούν οι εναλλακτικοί και κάποιες άλλες , οτι έγινε ακύρωση της αίτησης φορητότητας .Δίνει μάλιστα και Κωδικό απόρριψης Α13.

Προσωπική μου άποψη αν θές να κάνεις την δουλειά σου κυνήγα τους , γιατί το τελικό ζητούμενο του οτε είναι να βαρεθεί ο πελάτης με τις διαδικασίες που δημιουργεί και να παραμείνει στο δικτυό του.

Δημοσ.

αν η αιτηση παει στο ΟΤΕ καλως!!! Δεν δεχομαι ομως να με καθυστερει και να μην με κοροειδευει ο ιδιωτικος παροχος. Για παρτους κανα τηλεφωνο. Ειμαι συγουρος οτι καθε φορα θα σου λενε και αλλα πραγματα! Στην τελικη adsl in a box ζητησα να βαλω κατω απο το ΑΡΥΣ!!

Δημοσ.

ρε παιδια για να λεμε και του στραβου το δικιο οταν εγω μενω Κορυδαλλο και εκανε 15 μερεs να καταχωρηθει η αιτηση και να αποσταλει στον ΟΤΕ,γιατι απο οτι μου ειπαν στην φορθνετ ειχανε μαζευτει 4000 αιτησειs,ειναι φυσικο να περιμενει καποιοs 15-20 μερεs μεχρι να σταλει η αιτηση του στον ΟΤΕ.

εστειλα την αιτηση 29/3 κατεχωρηθη 14/4 και την ιδια μερα εσταλη στον ΟΤΕ.

οποτε περιμενω μερα με την μερα να μου κοπει το ADSL

μου ειπαν οτι σε 3 εβδομαδεs περιπου θα εχει ενεργοποιηθει η γραμμη μου.

εγω βαζω 1 μηνα γεματο και 15 μερεs που εκανε να καταχωρηθει η αιτηση μου,συνολο 1,5μηναs.

Δημοσ.

αυτο το δεχομαι αλλα ξαναλεω και το ξανατονιζω, ανα παρω τωρα τηλεφωνο και βγει καποιος αλλος θα μου αλλο παραμυθι και επειδη και κοντευει πεντε ειμαι συγουρος οτι δεν θα μου τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...