nodas_21greek Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για το 2play, μήπως υπάρχει κανείς γείτονας (Ηλιούπολη) να μου πει πώς τα πηγαίνει από ταχύτητες; Επίσης είχα πριν κάνα χρόνο μια 384 της forthnet και κατέβαζα με 40ρια σταθερά. Χωρίς να είναι σίγουρο, αυτό μόνο σαν ενθαρρυντικό δεν μπορεί να λογιστεί; Μπορεί να έχει καμιά σχέση με την πιθανή ταχύτητα του νέου πακέτου; Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 an mporeis na exeis 10 mbit tha pexeis opos exoume grapsei kai pio pano me poli megali taxitita.exo dei kai 1 megabyte katevasma.o basikos paragontas ine i apostasi.se kapoies periptoseis otan o allos ine makria apo astiko kentro dslam den ginetai px na klidosei sta 10 mbit kai klidonei leme ipothetika sta 6 giati mexri ekei antexei i grammi sou.alla ekei den mporeis na kaneis kai kati allo.
prigipa_m Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Χθες μου ήρθε το πακέτο της Forthnet!!!Δεν περιέχει το modem της Crypto F200 αλλά ένα router της USR (Robotics)... Σας το είχα πει..
hurin Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Έχω ήδη το USR9106 και μάλλον αυτό θα χρησιμοποιήσω, όμως πήρα τηλέφωνο και ρώτησα ποιό ρούτερ θα μου δώσουν, και μου απάντησαν Crypto F200. Μακάρι να μου στείλουν το USR. Ποιό μοντέλο είναι?
cordobros Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 φιλε prigipa m ποσο καιρο εκανε ολη η διαδικασια απο την ημερα τηs καταχωρησηs τηs αιτησηs και αποστοληs τηs στον οτε; και ποσο καιρο σου κοπηκε το adsl; γιατι ειμαι στην φαση που καταχωρηθηκε η αιτηση μου πριν 4 μερεs.
prigipa_m Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 USR 9112 είναι το Router.. (Υποστηρίζει 24Mbps)..... Έκανα αίτηση στις 4/3 νομίζω αλλά δεν έγινε αποδεκτή απο τον ΟΤΕ και η Forthnet την ξανα έστειλε στις 20/3!!!Χθες παρέλαβα το Router.. Δεν ξέρω πόσο κόπηκε γιατί την Forthnet την ενεργοποίησα σε 2ο νούμερο....
fits13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Re pedes sto linksys wag354g ti akrivws allazeis gia na sindetheis me llu se sxesi me to g.dmt(poy einai gia tis aples adsl sindeseis poy exoyme mesw ote) poy exei stin othoni setup kai sigegrimena stin epilogi dsl modulation. Gia llu mipws dialegeis to adsl2+ h' multimod poy einai kati san auto.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 tha to baleis sto multimode kai tha brei mono tou auto pou thelei.episis an milame gia llu tis forthnet panta tha baleis pppoe kai llc.i forthnet pezei me pppover ethernet antitheta me ton ote pou pezei ppp over atm.kai gia na min arxisoun na lene diafora.ite pppoa to baleis ite pppoe tha pexei kai me ta 2 opos pezei kai o ote me ta dio.apla ston ote ama ebazes pppoe exanes se taxitita ligo kai to anapodo stin forthnet.tora i diafora den einai kati emfanes opos min arxizetai na agxoneste oloi giati den mas ipan gia pppoe kai alla tosa.auta apo oso xero kai ego gia na min me lintsarete meta
djapal Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 εμάς όλα σχεδόν καλά, αλλά αναγνώριση κλήσης δεν έχουμε. Είχαμε για μία μέρα μόνο! Και υποτίθεται ότι είμαστε συνδρομητές 2 βδομάδες τώρα (δεδομένου ότι στη σελίδα γράφει ότι είναι προενεργοποιημένη)... Έλεος ρε να πάρει! Κι επειδή ο πατέρας μου θέλει οπωσδήποτε αναγνώριση, ε μάλλον πάει για κουβάς η υπόθεση. Ωραία... internet για 2 βδομάδες! Αν και εύχομαι να μην καταλήξουμε εκεί... Τώρα που βολευτήκαμε, πάλι από την αρχή... :S :S
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 thimise mou.ise esi me to siemens asirmato?filtrakia iparxoun pantou?autoi oi goneis mia zoi provlima ine.
Dimitris22 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 apla ston ote ama ebazes pppoe exanes se taxitita ligo kai to anapodo stin forthnet. den ksero se allous pantos ego eida kapia diafora apo tote Pou to girisa se PPPoA oxi kati to idiaitero alla kapia KB (4 me 5) mou edose...
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 kerdizeis giati den xriazetai na ginei metatropi apo over ethernet se over atm kai to anapodo .
djapal Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 thimise mou.ise esi me to siemens asirmato?filtrakia iparxoun pantou?autoi oi goneis mia zoi provlima ine. ναι αυτός είμαι. φιτλράκια παντού. έβγαλα και μερικές συσκευές μήπως έφταιγαν αλλά τπτ. Θα δούμε σήμερα. Το άλυρο της υπόθεσης ήταν που παίρνω στο τεχνικό τμήμα και το σηκώνει γυναίκα (άντε λέω να μην είμαι ρατσιστής!!) και τι μου λέει; Κάνανε αίτηση για αναγνώριση;;; έλεος ρε μισά πράγματα ξέρουν! Στη σελίδα λέει ότι είναι προενεργοποιημένη και καλά και ότι είναι δωρεάν μέχρι 30 Αυγούστου. Καλά λέω εγώ "εξυπηρέτηση".... :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.