asxetoula Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Re pedes an kaneis nea sindesi 2play soy dinoyn ston dwrean exoplismo to us robotic 9112??..................... Tha sas parakaloysa na moy peite kai ti diki sas gnwmi me epixeirimata. eyxaristw poly. Δεν έχω να πω κάτι για τα router, πάντως το 2play δωρεάν δίνει ένα modem Crypto F200. Υπάρχει η δυνατότα να πάρεις κάποιος wireless router αλλά το πληρώνεις νομίζω 2 ευρώ / μήνα ή κάτι τέτοιο. Η forthnet δηλωνει, οτι οι συνδρομητες των υπηρεσιων της 2play kai 2play soho οχι μονο αδυνατουν να κρατησουν την προεπιλογη φορεα αλλων παροχων, αλλα δεν ειναι δυνατη η χρηση ουτε του 4ψηφιου προθεματος του εναλλακτικου παροχου που επιλεγουν.Αν ισχυει κατι τετοιο, με αυτο τον τροπο οι χρηστες ,προφανος εξαναγκαζονται να πληρωνουν τα τιμολογια της εταιριας αλλα ανοιγει και θεματα αθεμητου ανταγωνισμου. Το εχει επιβαιβεωσει καποιος χρηστης? Ας κανει μια δοκιμη να ενημερωθουμε και οι υπολοιποι. Η Forthnet δεν συνεργάζεται με καμιά άλλη εταιρία σταθερής τηλεφωνίας. Σου δίνει πακέτο, δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Όντως δεν μπορείς να κρατήσεις προεπιλογή φορέα και ούτε και να καλέσεις πρώτο το τετραψήφιο του κάθε παρόχου. Αθέμητο ανταγωνισμό; Γιατί; Μπορείς αν θέλεις να βάλεις 10 Mbps Shared LLU με ΟΤΕ και από εκεί να βάλεις όποιον άλλο εναλλακτικό πάροχο σταθερής τηλεφωνίας θέλεις.
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αυτο το κόστος εγκατάστασης(προαιρετικό) με 53ευρω τί περιλαμβάνει; Το πλήρωσε κανεις σας;
MesmerizingGirl Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Syndesi tou modem i tou router klp.An diladi den mporeis na to baleis monos sou panw sto pc.
nikoskon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δεν περιέχονται οδηγίες εγκατάστασης του modem? Θέλω να πώ χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις δικτύων; Thx for the reply...
MesmerizingGirl Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 E oxi kati to poly exeidikevmeno.An einai usb modem egkathistas drivers,an einai router kaneis 5 rythmiseis.Exallou mporeis na zitiseis boitheia kai tilefwnika apo to texniko tmima tis forthnet.
nikoskon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Απλά ψιλοαγχώθηκα γιατί στο Πλαίσιο που πήγα σήμερα για την αίτηση δεν ήξερε κανείς να μου απαντήσει. Και λέω μην έχει τπτ περίεργες/μυστήριες/καταχθόνιες ρυθμίσεις που δεν θα ήξερα. Thx again for the tip...
MesmerizingGirl Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Nothing... Edw eimaste na boithame o enas ton allo.
nikoskon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Edw eimaste na boithame o enas ton allo. Σωστά.....
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Θα ειχα μεγαλυτερη ανυσηχια αν την συντηρηση των καλωδιων την κανει η 4νετ και η εκαστοτη 4νετ. Ο ΟΤΕ να μην ξεχναμε ειναι και η ρυθμιστικη αρχη, οποτε καποια πραγματα τα κανει καλα!!! Περιμενω να δω ποτε η 4νετ θα στειλει την αιτηση μου στο ΟΤΕ. Αν θυμαστε καλα αγορασα ενα adsl-in-a-box. Μου ειπαν οτι μεχρι παρασκευη θα βλεπω και την πορεια της αιτησης οnline. Εχoυν περασει 10 μερες και τιποτα... Περιμενω. Παιζει ρολο οτι τα καλωδια τους δικτυου τους τα περασαν σημερα? Υπαρχει περιπτωση εν αγνοια μου να με περασουν κατευθειαν στο δικο τους δικτυο? Απλη 1024 συνδεση ζητησα, λες να παρω κατι παραπανω? mpa makari na min ta ftiaxne o ote alla kapoios allos pou na min poulouse sindeseis kai na kitouse ta kalodia giati o ote kanei para pola.min anixo to stomataki mou kai ta matakia mou me auta pou exo dei giati tha me kinigaei o misos Pote.rithmistiko mpaxalo ine.tora i forthnet kai i kathe forthnet na kitaxei ta kalodia diskolo alla tha itan kalitera alla ti skapsimo na pesei pali ..... Re pedes an kaneis nea sindesi 2play soy dinoyn ston dwrean exoplismo to us robotic 9112?? Egw diladi poy exw apo proigoymeni sindesi to linksys wag354g na to petaxw? Poio apo ta 2 router einai kalitero kai giati? Kata ti gnwmi moy pantws to linksys einai POLY anwtero apo opoiodipote allo router gia ton exis aplo logo oti i etairia linksys einai parakladi tis etairias cisco(Poy einai h prwti an oxi apo tis prwtes etairies me epaggelmatika diadiktiaka proionta sto xwro) kai efoson i linksys einai paragladi h' sinergatis tis cisco systems ayto ta leei ola. Alwste xrisimopoiw to sigegrimeno router edw kai ena 8mino kai eimai YPEREYXARISTHMENOS. To mono kako(poy den einai kako stin oysia) einai oti thelw na parw mia keraia gia to sigegrimeno router wste na poianei poly makritera to asirmato sima apo oti twra me tin enswmatomeni keraia poy exei to sigegrimeno wireless adsl/modem/router. Ayta eixa na pw pros to paron. Tha sas parakaloysa na moy peite kai ti diki sas gnwmi me epixeirimata. eyxaristw poly. kratas linksys opos ipes.exo kanei apires egkatastaseis kai me ta 2 kai protimo linksys gia thema brand eggiisis wireless division cisco pio eukolo menou 4 ethernet DEN EXEI USB EUTIXOS.tora ama den pianei to sima epidi i kerea den kanei kai pola mporeis na pareis ena linksys expander.opoianou pianoun ta xeria se merika linksys iparxei kai esoteriki ipodoxi stin plaketa gia deuteri kerea alla einai patenta auto. Δεν περιέχονται οδηγίες εγκατάστασης του modem?Θέλω να πώ χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις δικτύων; Thx for the reply... an to spiti sou ine normal kai den exeis tipota prizes tou 1940 tora prepei na min xanaexeis dei router i modem gia na min tin kaneis monos sou.ine arketa eukolo.spanies ine oi periptoseis pou iparxei pragmati kati to paraxeno opos tilefoniko kentro sinagermos i otidipote allo kai diskoleuei to pragma.opote3 min agxonesai.kai to basiko to forum edo ine na sou poume
fits13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 To linksys wag354g poy exw exei ypodoxi gia exwteriki keraia alla den thelw na parw ena expander kathoti panakrivws me ta diia lefta pernw 2 riouter poy leei o logos. Kati poio ftino se keraia h' kati na afxisw to sima toy? Telos to router us robotics poy dinei twra poia h 4net einai mesw usb thiras(kati san to crypto f200 poy dinane paliotera) oxi mesw ethernet?
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 akoma kai me 7 db kerea ego den ida kati to sovaro kai telika se kapoion epexa me repetear.me 7db kerea den mou piase oute pali ston pano orofo.to usrobotics exei kai usb kai mia ethernet kai iner router antitheta me to f200 pou ine modem(usb mono).
prigipa_m Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Όταν λέει η Forthnet ότι ξεκίνησε η φορητότητα τι ακριβώς εννοεί..?
akiss Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Όταν λέει η Forthnet ότι ξεκίνησε η φορητότητα τι ακριβώς εννοεί..? Οτι ακομα δεν εχει κανει τιποτα...lol
prigipa_m Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Πριν λιγο μου είπαν ότι τελείωσε ο ολοκληρώθηκε χθες και έχουμε αλλη μία εβδομάδα περίπου...
anti Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Η Forthnet δεν συνεργάζεται με καμιά άλλη εταιρία σταθερής τηλεφωνίας. Σου δίνει πακέτο, δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Όντως δεν μπορείς να κρατήσεις προεπιλογή φορέα και ούτε και να καλέσεις πρώτο το τετραψήφιο του κάθε παρόχου. Αθέμητο ανταγωνισμό; Γιατί; Μπορείς αν θέλεις να βάλεις 10 Mbps Shared LLU με ΟΤΕ και από εκεί να βάλεις όποιον άλλο εναλλακτικό πάροχο σταθερής τηλεφωνίας θέλεις. Φυσικα και μπορεις αλλα με τι κοστος? Βρίσκω πολυ δελεαστικη την τιμη των υπηρεσιων 2play & 2play soho αλλα αυτο το "Η Forthnet δεν συνεργάζεται με καμιά άλλη εταιρία σταθερής τηλεφωνίας. Σου δίνει πακέτο, δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα" δεν μου κανει για καλο. Με λιγα λογια με φοβιζει οτι: - ντε και καλα θα πληρωνω τα οποια τιμολογια τηλεφωνιας αυτη επιλεξει - ντε και καλα θα εχω 12μηνη δεσμευση με 70 ευρω προστημο αν φυγω νοριτερα με ανταλαγμα 10 Mbps που μπορει να μην τα δω και ποτε (εξαλου δεν τα εγγυαται) Με συγχωρητε αν εγινα κουραστικος ή βγηκα εκτος θεματος. Αυτο που περιμενω να δω ειναι να φουντώνει ο ανταγωνισμος υπερ του καταναλωτη, να παρεχονται υπηρεσιες που ο καταναλωτης θα μπορει να εχει την ευελιξία να επιλεγει προς το συμφερον του και οχι να μεγαλωνουν μικροι ΟΤΕδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.