Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πάντως που έχω κάνει την αίτηση από της 15/01/07 δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα και τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν έχουν ενημέρωση ακόμα!!!!

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να υποθεσω οτι για να κανεις συνδεση μαζι τους πρεπει να κοψεις την υπαρχουσα με ΟΤΕ Dsl και να περιμενεις την δικια τους.Ετσι δεν ειναι ????

Ποτε δεν καταλαβα γιατι με ολα αυτα τα πακετα πρεπει να προηγηθει η διακοπη και μετα η αιτηση.Τοσο δυσκολο ειναι να γινουν αυτα αυτοματα ????:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
εγώ πάντως που έχω κάνει την αίτηση από της 15/01/07 δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα και τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν έχουν ενημέρωση ακόμα!!!!

Ωχ!! Αλήθεια; Εγώ έκανα την αίτηση την περασμένη Παρασκευή (26/01) και δεν τηλεφώνησα ακόμα να ρωτήσω. Όταν λένε πως "δεν έχουν ενημέρωση" παίζει να εννοούν "έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία από πλευράς ΟΤΕ και αύριο θα έρθει τεχνικός να σας το συνδέσει αλλά δε σας το λέμε για να σας κάνουμε έκπληξη"; Όχι ε; Κανονικά πάντως θα έπρεπε αύριο κι αν όχι αύριο τη Δευτέρα να έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου...

Δημοσ.
Τί εννοεί ο καλλιτέχνης στον όρο 6.9 του συμβολαίου?

Πρακτικά δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος περιορισμός, δε θα σου πουν δηλαδή "ξεπέρασες τις Χ ώρες αυτό το μήνα, άρα σου κόβουμε τη γραμμή" ή κάπως έτσι. Απλά, όπως λέει δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γραμμή σε call center (= πολλές κλήσεις, σε πάρα πολλούς διαφορετικούς αριθμούς, συνήθως μικρής διάρκειας). Κυρίως αυτό που κοιτάζουν είναι το Α.Φ.Μ. Στο τηλ. ρώτησα χαρακτηριστικά αν μπορώ να μιλάω κάθε βράδυ 5-6 ώρες και μου είπαν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κάτι ευχάριστο για εμένα: η αίτηση μου έχει πάει ήδη στον ΟΤΕ και από την άλλη Δευτέρα περιμένουν την έγκριση του ΟΤΕ για να προχωρήσουν! Το ξέρω πως αυτό δε σημαίνει τίποτα αλλά... η Tellas 2 μήνες δεν έστειλε καν την αίτηση στον ΟΤΕ, οπότε για εμένα, κάτι είναι κι αυτό...

Δημοσ.

και επανέρχομαι ξανά και αφού μίλησα ξανά με την forthnet και μου είπαν ότι είμαι από τους πρώτους που έκανα την αίτηση δεν ξέρουν πότε θα ενεργοποιηθεί και ότι θα ξεπεράσει και της 3 εβδομάδες για το λογο ότι υπάγομαι στο δίκτυο της forthnet και επειδή ει ναι καινούργια υπηρεσία και για αυτό κάνουν ακόμα test και ότι θα πάρει πιο πολύ χρόνο από ότι δεν ήμουν στο δίκτυο της forthnet αλλά του Οτε.!!!

Δημοσ.
και επανέρχομαι ξανά και αφού μίλησα ξανά με την forthnet και μου είπαν ότι είμαι από τους πρώτους που έκανα την αίτηση δεν ξέρουν πότε θα ενεργοποιηθεί και ότι θα ξεπεράσει και της 3 εβδομάδες για το λογο ότι υπάγομαι στο δίκτυο της forthnet και επειδή ει ναι καινούργια υπηρεσία και για αυτό κάνουν ακόμα test και ότι θα πάρει πιο πολύ χρόνο από ότι δεν ήμουν στο δίκτυο της forthnet αλλά του Οτε.!!!

Δεν πάμε καλά!! :confused: :confused: Πριν λίγο που είχα τηλεφωνήσει εγώ, επέμεναν ότι στις 3 εβδομάδες θα την έχω τη σύνδεση(στο δίκτυο της forthnet πάντα)... όχι πάλι τα ίδια!

Δημοσ.

Προσέξτε αυτό που λεει ο φίλος nemos.

Δεν χρειάζεται να σου κόψουνε την γραμμή αν κάνεις πολλά τηλεφωνήματα, αλλά σε περίπτωση που κρίνουνε ότι η χρήση που κάνεις είναι πέρα απο την εύλογη χρήση ενός συνηθισμένου οικιακού χρήστη, θα σου προτείνουνε άμεσα να πληρώσεις κάτι παραπάνω.

και να το θέσω και αλλιώς, ποιος καθορίζει ποια είναι η σύνηθης χρήση ενός οικιακού χρήστη.

Πώς ξέρουνε ποια είναι η χρήση που κάνω εγώ του τηλεφώνου απο την στιγμή που δεν έχουνε ιστορικά στοιχεία για μένα και φυσικά δεν μου τα ζητάνε?

Εν πάσει περιπτώση προσέξτε είναι η γνώμη μου σε κάθε συμβόλαιο τους όρους οποιου ISP και να είναι.

Δημοσ.

Opos leei stin paragrafo 3.3 otan exei provlima i FOrthnet gia to tilefono toulaxiston, se girnaei sto diktio tou OTE

Δημοσ.

Εγώ γιατί νομίζω οτι το δύκτιο της forthnet δεν ειναι έτοιμο?

απ'οτι εχω δει και σε άλλα fora κανένας δεν εχει full llu.πάντος δώστε λίγο

προσοχή γιατί εγω την πάτησα στην αρχή με την tellas οταν μου είπε οτι για να γίνουν πιο γρήγορα οι διαδηκασίες να κάνω αποσύνδεση της adsl που είχα με αποτέλεσμα να μην εχω σύνδεση εδω και 20 μέρες,τσακώθηκα μαζί τους και απο τις 25/1 τα πήγα στην forthnet o iδιος στην καληθέα.

Αντε να δούμε.

Δημοσ.

Παίδες απο 23-1 εχω κανει αίτηση για 2play...Άνηκα ήδη στο ιδιόκτητο της forthnet (απο 18-1 συμφωνα με το site), οποτε πηγα σιγουρος για 4mbit και δωρεαν ομιλια...

Μπαίνω προχθες στο site της forthnet και απο περιέργεια ξανατσεκάρω αν το τηλέφωνο μου υποστηριζεται απο το ιδιόκτητο...και μου βγάζει αποτέλεσμα ότι ΘΑ μπω στις 28 φεβρουαρίου...Σαν να αρχιζω να το μετανοιωνω...

Συμφωνειτε μαζι μου οτι ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...?

Δημοσ.

παίδες καλημέρα σήμερα έκλεισα 3 εβδομάδες που έκανα την αίτηση στην forthnet για το πακέτο 2play αλλά από ότι βλέπω ΤΊΠΟΤΑ!!!!!! ούτε ένα τηλέφωνο να με πάρουν για την ενεργοποίηση. Και δεν πιστεύω να ενεργοποιηθεί στο άμεσο μέλλον:)

Δημοσ.
Kαι δεν πιστεύω να ενεργοποιηθεί στο άμεσο μέλλον:)

Με απογοητεύεις...και η dial up είναι φρικτή. Έχει γίνει καμιά ενεργοποίηση γενικότερα ή οι 3 βδομάδες αφορούσαν όσους βρίσκονται στο δίκτυο του ΟΤΕ και όχι της Forthnet?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...