farao69 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να σου διακουψουν την dsl προσβαση για 2-3 εβδομαδες περιπου, οταν κανεις αιτηση για συνδεση στο ιδιοκτητο δικτυο της Forthnet? Ξερει κανεις?
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να σου διακουψουν την dsl προσβαση για 2-3 εβδομαδες περιπου, οταν κανεις αιτηση για συνδεση στο ιδιοκτητο δικτυο της Forthnet? Ξερει κανεις? giati poli apla allazeis dslam.prin to dslam itan tou ote apla i aitisi iitan diameso forthnet tora tha peseis se dslam tis forthnet.kai os gnosto epidi mpleketai stin mesi o ote epidi ta kalodia itan se dika tou mixanimata katalaveneis. Με μια παλιά alcatel και μια νέα Siemens. Και οι 2 ασύρματες και λειτουργούσαν κανονικά στην ΟΤΕ-περίοδο. ta siemens prepei na sou pexoun xoris provlima.sigoura exeis filtrakia pantou kai se sinagermo akoma an exeis?
anti Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Η forthnet δηλωνει, οτι οι συνδρομητες των υπηρεσιων της 2play kai 2play soho οχι μονο αδυνατουν να κρατησουν την προεπιλογη φορεα αλλων παροχων, αλλα δεν ειναι δυνατη η χρηση ουτε του 4ψηφιου προθεματος του εναλλακτικου παροχου που επιλεγουν. Αν ισχυει κατι τετοιο, με αυτο τον τροπο οι χρηστες ,προφανος εξαναγκαζονται να πληρωνουν τα τιμολογια της εταιριας αλλα ανοιγει και θεματα αθεμητου ανταγωνισμου. Το εχει επιβαιβεωσει καποιος χρηστης? Ας κανει μια δοκιμη να ενημερωθουμε και οι υπολοιποι.
fits13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Otan les proepilogi forea ti akrivws ennoeis re file anti?????
djapal Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Λοιπόν μου φέρανε ένα USRobotics ADSL2+. Καλό φαίνεται, αλλά προς το παρόν μένω με το microcom.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 tha protimousa to usr malon apo to microcom.otan ise sto diktio tou kathe isp den nomizo na se afinei na perneis apo allon provider.entaxei tha xasoun etsi logika.auto to xereis logika an isxiei apo tin arxi oti desmeuesai.alla apo tin stigmi pou sinithos ta kostologia einai pio xamila kai to basiko den plironeis to kolo pagio tou ote den nomizo oti xaneis.
nt2376 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 giati poli apla allazeis dslam.prin to dslam itan tou ote apla i aitisi iitan diameso forthnet tora tha peseis se dslam tis forthnet.kai os gnosto epidi mpleketai stin mesi o ote epidi ta kalodia itan se dika tou mixanimata katalaveneis. ta siemens prepei na sou pexoun xoris provlima.sigoura exeis filtrakia pantou kai se sinagermo akoma an exeis? δηλαδη αλλαζεις dslam απο τον ΟΤΕ στην 4νετ αλλα τα καλωδια απο το dslam της 4νετ στα σπιτια μας παραμενουν εκεινα του ΟΤΕ?
Nix_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 δηλαδη αλλαζεις dslam απο τον ΟΤΕ στην 4νετ αλλα τα καλωδια απο το dslam της 4νετ στα σπιτια μας παραμενουν εκεινα του ΟΤΕ? Τα καλωδια που φτανουν στο σπιτι μας ανηκουν στον κοσμο και, οχι στον ΟΤΕ. Απλα ο ΟΤΕ εχει αναλαβει την συντηρηση τους, κυριως!
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 δηλαδη αλλαζεις dslam απο τον ΟΤΕ στην 4νετ αλλα τα καλωδια απο το dslam της 4νετ στα σπιτια μας παραμενουν εκεινα του ΟΤΕ? oso xero o ote ta ftiaxnei ama xalasoun.ti ote ti dika mas pou leei o filos apo kato to basiko ine oti o ote bazei xeri.
nt2376 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Θα ειχα μεγαλυτερη ανυσηχια αν την συντηρηση των καλωδιων την κανει η 4νετ και η εκαστοτη 4νετ. Ο ΟΤΕ να μην ξεχναμε ειναι και η ρυθμιστικη αρχη, οποτε καποια πραγματα τα κανει καλα!!! Περιμενω να δω ποτε η 4νετ θα στειλει την αιτηση μου στο ΟΤΕ. Αν θυμαστε καλα αγορασα ενα adsl-in-a-box. Μου ειπαν οτι μεχρι παρασκευη θα βλεπω και την πορεια της αιτησης οnline. Εχoυν περασει 10 μερες και τιποτα... Περιμενω. Παιζει ρολο οτι τα καλωδια τους δικτυου τους τα περασαν σημερα? Υπαρχει περιπτωση εν αγνοια μου να με περασουν κατευθειαν στο δικο τους δικτυο? Απλη 1024 συνδεση ζητησα, λες να παρω κατι παραπανω?
MesmerizingGirl Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Θα ειχα μεγαλυτερη ανυσηχια αν την συντηρηση των καλωδιων την κανει η 4νετ και η εκαστοτη 4νετ. Ο ΟΤΕ να μην ξεχναμε ειναι και η ρυθμιστικη αρχη, οποτε καποια πραγματα τα κανει καλα!!! Περιμενω να δω ποτε η 4νετ θα στειλει την αιτηση μου στο ΟΤΕ. Αν θυμαστε καλα αγορασα ενα adsl-in-a-box. Μου ειπαν οτι μεχρι παρασκευη θα βλεπω και την πορεια της αιτησης οnline. Εχoυν περασει 10 μερες και τιποτα... Περιμενω. Παιζει ρολο οτι τα καλωδια τους δικτυου τους τα περασαν σημερα? Υπαρχει περιπτωση εν αγνοια μου να με περασουν κατευθειαν στο δικο τους δικτυο? Απλη 1024 συνδεση ζητησα, λες να παρω κατι παραπανω? De ginetai na se perasoun "katalathos" sto idioktito diktyo kai na exeis 10Mbps gia ton aploustato logo oti afto xreiazetai extra eidiki aitisi.
Nitrous18 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Λοιπόν μου φέρανε ένα USRobotics ADSL2+. Καλό φαίνεται, αλλά προς το παρόν μένω με το microcom. h 4net sou esteile us robotic routeR????? free???? an einai na paro kai go
djapal Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ναι το 9112. Ε δωρεάν ρε εννοείται. Αφού έτσι λέει: "Ο εξοπλισμός δωρεάν μέχρι 15/04" νομίζω γράφει
iL!aS Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ναι το 9112. Ε δωρεάν ρε εννοείται. Αφού έτσι λέει: "Ο εξοπλισμός δωρεάν μέχρι 15/04" νομίζω γράφει Gia neoys syndromites!
fits13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Re pedes an kaneis nea sindesi 2play soy dinoyn ston dwrean exoplismo to us robotic 9112?? Egw diladi poy exw apo proigoymeni sindesi to linksys wag354g na to petaxw? Poio apo ta 2 router einai kalitero kai giati? Kata ti gnwmi moy pantws to linksys einai POLY anwtero apo opoiodipote allo router gia ton exis aplo logo oti i etairia linksys einai parakladi tis etairias cisco(Poy einai h prwti an oxi apo tis prwtes etairies me epaggelmatika diadiktiaka proionta sto xwro) kai efoson i linksys einai paragladi h' sinergatis tis cisco systems ayto ta leei ola. Alwste xrisimopoiw to sigegrimeno router edw kai ena 8mino kai eimai YPEREYXARISTHMENOS. To mono kako(poy den einai kako stin oysia) einai oti thelw na parw mia keraia gia to sigegrimeno router wste na poianei poly makritera to asirmato sima apo oti twra me tin enswmatomeni keraia poy exei to sigegrimeno wireless adsl/modem/router. Ayta eixa na pw pros to paron. Tha sas parakaloysa na moy peite kai ti diki sas gnwmi me epixeirimata. eyxaristw poly.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.