asxetoula Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μην ανησυχείς! Βγάλαμε άκρη. Αφού προσφέρθηκαν να μου το φέρουν στο χώρο εργασίας μου! Σπίτι, σπίτι να είμαστε σίγουροι.Μάλιστα με ρωτήσανε και τι ώρα θέλω αύριο! Ε κλασικά μετά τις 5 είπα και μου είπε η κοπελιά ότι θα το αναλάβει προσωπικά. Ε όχι και να πληρώσω! Σεμνά! Για να δούμε... Ναι, οκ...ακριβώς τα ίδια είπαν και σε εμένα, μου ζήτησαν και συγνώμη για την ταλαιπωρία, μου ειπαν ότι είχαν τελειώσει οι ειδοποιήσεις του courier, τι ώρα θέλω να το παραλάβω κλπ κλπ...8 ευρώ(αυτό δε το λένε στο τηλ.)
djapal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ναι, οκ...ακριβώς τα ίδια είπαν και σε εμένα, μου ζήτησαν και συγνώμη για την ταλαιπωρία, μου ειπαν ότι είχαν τελειώσει οι ειδοποιήσεις του courier, τι ώρα θέλω να το παραλάβω κλπ κλπ...8 ευρώ(αυτό δε το λένε στο τηλ.) Καλά που μου το είπες! Έστειλα email και περιμένω απάντηση. Σιγά μη σκάσω και λεφτά από πάνω! Edit: Τελικά πήρα τηλέφωνο ο ίδιος γιατί βαριόμουν να περιμένω απαντητικό email. Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα μου λένε. Κομπλέ από εδώ!
leomar_7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μια ερωτηση παιδια.Μολις εκανα αιτηση για το 2play και με ενημερωσαν οτι : με 117 + 8 (εξοδα αποστολης) θα εχω τηλεφωνια και internet 1mbps για 6 μηνες.Δεν μπαινω λεει κατευθειαν στο ιδιοκτητο δικτυο τους αν και η περιοχη μου καλυπτεται (Καλλιθεα).Η αποδεσμευση απο τον ΟΤΕ θα γινει μεσα στο 2007 (δε ξερουν ακριβως ποτε) και οτι μετα το εξαμηνο μπαινω αυτοματα στα 4mbps.....Ετσι εγινε και σε εσας?Γιατι μου ειπαν οτι το 6μηνο ειναι αναγκαστικο?Και επειδη εχω κανει ηδη την αιτηση φερτε το μου οσο πιο μαλακα μπορειτε αν εκανα μ....κια :razz:
MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ρε κοπελιά για τόσο βλάκες μας έχεις; No offence αλλά λίγο μυαλό το έχουμε να πάρει! Αυτό το είχα ρωτήσει πριν καιρό! Πριν καν στείλουν την αίτηση στον ΟΤΕ! Τώρα ξέρω ότι είναι στα αζήτητα! Den ithela na ypotimisw ti noimosyni sou re file.Alla ki egw den iksera ti akribws exeis rwtisei kai pote...Sorry an fanika offensive...
asxetoula Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μια ερωτηση παιδια.Μολις εκανα αιτηση για το 2play και με ενημερωσαν οτι : με 117 + 8 (εξοδα αποστολης) θα εχω τηλεφωνια και internet 1mbps για 6 μηνες.Δεν μπαινω λεει κατευθειαν στο ιδιοκτητο δικτυο τους αν και η περιοχη μου καλυπτεται (Καλλιθεα).Η αποδεσμευση απο τον ΟΤΕ θα γινει μεσα στο 2007 (δε ξερουν ακριβως ποτε) και οτι μετα το εξαμηνο μπαινω αυτοματα στα 4mbps.....Ετσι εγινε και σε εσας?Γιατι μου ειπαν οτι το 6μηνο ειναι αναγκαστικο?Και επειδη εχω κανει ηδη την αιτηση φερτε το μου οσο πιο μαλακα μπορειτε αν εκανα μ....κια :razz: Τα 117 ευρώ είναι για το ADSL in a box!!! Το 2play είναι 40 ευρώ/μήνα, χωρίς προπληρωμή! Αφού η περιοχή σου καλύπτεται ήδη...γιατί δε μπαίνεις κατευθείαν στο ιδιόκτητο; Ίσως να κάνω εγώ λάθος, αλλά και στη δική μου περιοχή υπήρχε κάλυψη και μπήκα στο ιδιόκτητο, ούτε για 6 μήνες μου είπαν τίποτα, ούτε για 117 ευρώ!
MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 kati lathos sou eipan... Efoson kalyptetai i perioxi sou apo to idioktito diktyo mpaineis kateftheian sta 10Mbps kai stamatas na plirwneis pagio ston OTE. Opws eipe kai i asxetoula ta 117 aforoun mono internet kai den exoun kamia sxesi me 2play. Gia 2play plirwneis mono 39,90 to mina gia adsl 10Mbps kai aperioristes astikes kai yperastikes kliseis.Nothing more. Tha zitiseis na mpeis apeftheias sto idioktito diktyo efoson kalyptesai.
asxetoula Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Gia 2play plirwneis mono 39,90 to mina gia adsl 10Mbps kai aperioristes astikes kai yperastikes kliseis. Δεν είναι 4 Mbps? Το έκαναν 10 τώρα; Όταν έκανα εγώ την αίτηση ήταν 4!
MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Apo 26 Martiou palioi kai neoi syndromites pigan aftomatws apo 4 se 10Mbps.Den yparxei pleon 4Mbps sti Forthnet.Efoson kapoios einai sto idioktito diktyo tha exei 10Mbps.
asxetoula Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Apo 26 Martiou palioi kai neoi syndromites pigan aftomatws apo 4 se 10Mbps.Den yparxei pleon 4Mbps sti Forthnet.Efoson kapoios einai sto idioktito diktyo tha exei 10Mbps. Thanks!! Δεν είχα ιδέα... Με πόσο λέτε να κατεβάζω τώρα; Πρέπει να το δοκιμάσω asap!!!
Members gsarig Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Και μην ξεχάσεις να αναφέρεις νούμερα Εγώ δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο...
leomar_7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Τα 117 ευρώ είναι για το ADSL in a box!!! Το 2play είναι 40 ευρώ/μήνα, χωρίς προπληρωμή! Αφού η περιοχή σου καλύπτεται ήδη...γιατί δε μπαίνεις κατευθείαν στο ιδιόκτητο; Ίσως να κάνω εγώ λάθος, αλλά και στη δική μου περιοχή υπήρχε κάλυψη και μπήκα στο ιδιόκτητο, ούτε για 6 μήνες μου είπαν τίποτα, ούτε για 117 ευρώ! Μα αυτο της ελεγα συνεχεια!Γιατι οχι κατευθειαν και πρεπει να περασει εξαμηνο???Πω και αν εμπλεξα την πατησα ασχημα....Αντε να ξεμπλεξεις τωρα......Η τιμη αυτη καλυπτει μου λεει τηλεφωνια και internet 1mbps για ενα εξαμηνο.Μετα το εξαμηνο γινεται 39,90 και πατε στα 10mbps.... Τη πατησα για τα καλα μου φαινεται.....
MesmerizingGirl Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 H8ela na xera pou sou ta eipan afta!Ase pou an energopoiiseis sketo adsl(afto me ta 117euro) meta to 6mino de gyrnas aftomata se 2play.Tha prepei na kaneis nea aitisi gia 2play tote,na sou diakopsoun gia kana 20imero to internet kai na mpeis se 2play kanonika tote!Alla ant'allwn sou eipan diladi! A!Kai ta 117 DEN perilambanoun tilefwnia!
MesmerizingGirl Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Alla kai mono internet na baleis gia 6 mines me 117 euro,efoson stin perioxi sou yparxei idioktito diktyo mporeis kai na mpeis apeftheias sta 10Mbps kai oxi 1024Kbps opws sou eipan!
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Το microcom της vivodi έχω.. Ευτυχώς έχει LAN interface! Αλλά γιατί να μην έχεις και το άλλο; Τσάμπα δεν είναι; Το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι το ότι αν δεν είχα από παλιά, ακόμα θα περίμενα!, παρά το ότι προσφέρθηκα να το παραλάβω μόνος μου! Μη μου το φέρετε σπίτι ρε παιδιά, θα έρθω ο ίδιος να το πάρω! ΟΧΙ ΟΧΙ! Εκεί είναι το άκυρο της υπόθεσης ρε συ!!!! Ε για γέλια κατάσταση!!! Edit: Για να μη μιλήσω για αναγνώριση κλήσης που είναι ανύπαρκτη... me ti siskeui dokimazeis? Thanks!! Δεν είχα ιδέα... Με πόσο λέτε να κατεβάζω τώρα; Πρέπει να το δοκιμάσω asap!!! ax as to xanapo.an i grammi sou klidonei kanonika sta 10.mbit kai den exeis provlima me attenuation i margin oste na klidonei kalitera tha deis px apo ftp.ntua.gr pou katevasa ego 1 megabyte to depterolepto stathera.exo dei kai pio megala noumera alla telos panton konta ekei pezei.
djapal Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 me ti siskeui dokimazeis? Με μια παλιά alcatel και μια νέα Siemens. Και οι 2 ασύρματες και λειτουργούσαν κανονικά στην ΟΤΕ-περίοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.