Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια ζωή για το ασύρματο router έτσι λένε και μετά ανανεώνουν τις ημερομηνίες της "προσφοράς"

χαχα αυτο βασηκα το παρατηρησα αλλα ηθελα να ειμαι συγουρος.

Οποτε αφου το ανανεωνουν καλος.

---------- Προσθήκη στις 13:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ----------

μάλλον εννοεί για τα hotspot της Forthnet

hotspot?αυτο δεν εινια οταν εισαι κοντα σε ενα καταστημα της?

Εγω ασηρματο router θελω για το κινητο. :-D

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

βρίσκονται σε διάφορα μέρη όπως πχ σε Starbucks...

Εγω ασηρματο router θελω για το κινητο. :-D

wut?

Δημοσ.
αυτή η προσφορά πάει από μήνα σε μήνα εδώ και καιρό όπως ειπώθηκε πιο πάνω...

Κι αυτό για ποιο λόγο έιναι κακό?

Πάντως το forthnet 2play economy με 50 ευρώ το δίμηνο (http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960) νομίζω ότι έιναι κατά πολύ πιο συμφερτικό από conn-x!

• Super Moderators
Δημοσ.

είπα ότι είναι κακό? απλά να μην ανησυχεί μήπως δεν την "προλάβει"...

talidipa να φανταστώ ότι το Σάββατο που μας πέρασε 17:10-24:00 όλα καλά με τη Forthnet έτσι? :o

Δημοσ.
είπα ότι είναι κακό? απλά να μην ανησυχεί μήπως δεν την "προλάβει"...

talidipa να φανταστώ ότι το Σάββατο που μας πέρασε 17:10-24:00 όλα καλά με τη Forthnet έτσι? :o

Δεν αντιλαμβάνομαι τον υπαινιγμό, αλλά αντιπαρέχομαι. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή ψιλοσερνόμουνα αλλά τώρα όλα καλά και πιο γρήγορα. ΤΙ να κάνουμε? ΥΠομονή με τις αναβαθμίσεις. Τουλάχιστον κάτι κερδίζουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

υπομονή μέχρι να πεθάνει ο highlander (από γερατιά) δλδ, γιατί και χθες πάλι είχε ξεσκιστεί το σύμπαν, κομμένη οπτική ίνα για άλλη μια φορά και 3-4 πεσμένα κυκλώματα...ήταν που βοήθησαν τα +5gbit που μπήκαν :o

Δημοσ.

Ποιά είναι καλύτερη εταιρία παροχής ίντερνετ στην κοζάνη εκτός από conn-x για οικονομικούς λόγους ξέρει κανεις απο προσωπική εμπηρία?

Δημοσ.

Επειδή δεν πλήρωσα το λογαριασμό(σαν φοιτητής τα έφαγα πάλι αλλού:-)) πριν φύγω για χωριό, από τα μέσα-τέλη Ιουλίου μέχρι τώρα υπάρχει φραγή της γραμμής. Παίρνοντας τηλ. έμαθα ότι χρεώθηκα κανονικά για αυτό το διάστημα. Μπορώ να τα γλιτώσω αυτά τα λεφτά αφού τη γραμμή δε μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω, ή έτσι γίνεται πάντα;;;

Δημοσ.

δεν νομιζω να μπορεις να τα γλυτώσεις κάπως. ο μόνος τρόπος ηταν να έκανες διακοπή σύνδεσης. μόνο έτσι γλυτώνεις το πάγιο μιας υπηρεσίας. δεν υπαρχει κάτι που μπορείς να στηριχθεις ώστε να μην τα πληρώσεις.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επείδη τους βαρέθηκα εκει στην Forthnet λεω να την κάνω σιγα σιγά προς OTE

Η προσφορά που έχει Conn-x 24 Mbps + Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις + 60' κλήσεις προς κινητά με € 45,50 περιλαμβάνει μέσα το πάγιο ΟΤΕ? ή πρέπει να δίνουμε +30€ το δίμηνο ?

τώρα εχω το DP της Forthnet δίνω 41€ το μήνα

με Conn-x θα δίνω 45,5€ το μήνα ?

γιατί αν είναι έτσι έφυγα αύριο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...