corsakias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σημερα συνδεθηκα στη forthnet απο connex αλλα στο mtorrent ¨ολα μου είναι κόκκινα! Πρέπει να αλλάξω καποια ρύθμιση? ---------- Προσθήκη στις 11:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:16 ---------- τελικα δούλεψε μόνο του!! Δεν ξερω τι εγινε, μαλλον είχε "πεσει" το γαματο??
corsakias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σημερα συνδεθηκα στη forthnet απο connex αλλα στο mtorrent ¨ολα μου είναι κόκκινα! Πρέπει να αλλάξω καποια ρύθμιση? ---------- Προσθήκη στις 11:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:16 ---------- τελικα δούλεψε μόνο του!! Δεν ξερω τι εγινε, μαλλον είχε "πεσει" το γαματο??
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε εκει στην forthnet γιατι εδω και κανα 5ημερο απο εκει που σερνόταν το youtube τώρα πάει καλύτερα και ανέβηκε και η ταχύτητα απο 19700 στα 21500
diamoulias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να σας ρωτήσω αμα η Forthnet ειναι καλη εταιρια για παροχη ιντερνετ στην κοζάνη προκειτε να σπουδασω εκει και θελω γνωμες εκτος απο conn-x που εννοειται οτι θα ειναι καλη!!?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά για το πως θα συμπεριφέρεται σε μια Χ γραμμή ένας ISP, ανεξαρτήτως περιοχής...
Akatsuki18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Σκευτομαι να αλλαξω ιντρνετ γιατι θελω ιντερνετ και τηλεφωνο μαζι ποια εταιρια μου συνηστατε να βαλω? Conn-x,forthnet,tellas,Hol? Το μηνυμα που εγραψα μπορει να εχει ξαναγραφτει !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 αν δεν σε πειράζουν τα παραπάνω χρήματα τότε Conn-x
Akatsuki18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 αν δεν σε πειράζουν τα παραπάνω χρήματα τότε Conn-x Βασηκα ειμαι σε μετριο σταδιο.Οποτε κατι στην μεση .
anta_n Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ΟΤΕ είναι ακόμα πολύ ακριβός, οπότε δεν μπορεί να πάει στη μέση. Η Forthnet είχε κάποια προβλήματα στο δίκτυο της, αλλά πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έκανε κάποιες αναβαθμίσεις. Δεν ξέρω αν έχει και προσφορά σε ισχύει τώρα για συνδυαστικά πακέτα. Ψάχτο λίγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 45.50 euro per month για έως 24mbit + αστικα/υπεραστικά + 60 λεπτά κινητά δεν είναι και μεγάλη διαφορά από τα 41.κάτι της Forthnet... όσο για την αναβάθμιση των 5gbit που έκανε η Forthnet είναι ακόμα πολύ νωρίς για να λέμε ότι δεν έχει πλέον προβλήματα...
stMike Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 45.50 euro per month για έως 24mbit + αστικα/υπεραστικά + 60 λεπτά κινητά δεν είναι και μεγάλη διαφορά από τα 41.κάτι της Forthnet... όσο για την αναβάθμιση των 5gbit που έκανε η Forthnet είναι ακόμα πολύ νωρίς για να λέμε ότι δεν έχει πλέον προβλήματα... Ναι αλλά μπορεί να βάλει lite πακέτο (πχ forthnet economy) Με ~25 ευρώ για 24άρα και τηλέφωνο. Ειδικά αν δεν θες τα απεριόριστα αστικά/υπεραστικά είναι διαφορά από το 45άρι του ΟΤΕ.
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά μπορεί να βάλει lite πακέτο (πχ forthnet economy) Με ~25 ευρώ για 24άρα και τηλέφωνο. Ειδικά αν δεν θες τα απεριόριστα αστικά/υπεραστικά είναι διαφορά από το 45άρι του ΟΤΕ. Αυτό έχω έναμιση χρόνο τώρα, και πριν από λίγα λεπτά έκανα αίτηση για μεταφορά στην On. Η γραμμή μου λόγω απόστασης από το κέντρο και ποιότητας χαλκού κλειδώνει μόλις στα ~5Mbps, το απλό double play με maximum 8Mbps της Οn είναι στα ~20€ και με την προσφορά -25% για ένα χρόνο στις online αιτήσεις πάω στα 15€. Σχεδόν η μισή τιμή από την "υπερπροσφορά" της forthnet και με φυσιολογικά pings. (καλά για σύγκριση με ΟΤΕ ούτε λόγος ε).
Akatsuki18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια μαλλον για forthnet 2play economy παω ουτος η αλλιως δεν χρειαζομαι να καλω σε κενες χωρες,οπως και τα 60 λεπτα για κινητα.Αυτη η προσφρα αν δεν κανω λαθος ισχυει για 6 μηνες(25 ευρο). Τωρα αυτο που με καιει ειναι αν πραγματικα δινει ασυρματο ιντερνετ μαζι.Λεει πως δινει μεχρι τιης 30 σεπτεμβριου.Μετα γιοκ?
thes1os Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ζωή για το ασύρματο router έτσι λένε και μετά ανανεώνουν τις ημερομηνίες της "προσφοράς"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 μάλλον εννοεί για τα hotspot της Forthnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.