Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε thresh τροπος του λεγειν το λεω......αλλα αφου εχω κλειδωσει οπως λεει το modem sta 19555 δεν θα επρεπε να κατεβαζω με πολυ περισσοτερο????

Γιατι ολο ακουω απο αλλους,αλλος με 2,5 mb/s αλλος με 1mb/s κατεβαζε και αλλος με 600-800 kb/s και γω το μονο καλο που εχω πιασει ηταν οπως ειπες στο κατεβασμα των drivers της Nvidia στα 1,7 Mb/s......αλλα απο κει και περα το απολυτο χαος....Επισης σε καποιες σελιδες οπως αυτη του insomnia οταν πηγα να κανω πριν ενα προγραμμα download κατεβαινε με 30kb/s οπως και σε μια αλλη ιστοσελιδα ...Δεν ειναι λιγο παραξενο...????

Το εχω παρατηρησει τελευταια οτι το rapid share ειναι λιγο οτι να ναι .....δεν παιζει ρολο η ταχυτητα οπωτε θα κανω ενα premium..

Θα περιμενω επισης και μια απο αυτες τις μερες να μου στειλουν κανα κωδικο..τωρα τηλεφωνικως θα γινει η με γραμμα θα δειξει.....

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ρε Αντώνη...αν το site από το οποίο κατεβάζεις σέρνεται και ΔΕΝ μπορεί να στείλει γρήγορα τι να κάνει η γραμμή σου? να πάρει μαστίγιο? είναι σαν να έχεις μια πισίνα και να προσπαθείς να την γεμίσεις με λάστιχο ποτίσματος...

σου είπα βάλε download manager (GetRight, DAP, FlashGET, IDM κτλπ κτλπ) θα βοηθήσει...

με SMS στο κινητό θα έρθει ο κωδικός...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Bump, σήμερα κάτι έχει πάθει η forthnet. Πολλά disconnects και το net να σέρνεται κάθε τόσο. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα;

Δημοσ.

Τώρα φαίνεται να έχει στρώσει κάπως, αλλιώς αν συνεχιστεί το πρόβλημα ένα τηλέφωνο μάλλον θα κάνει τη δουλειά. Και αν είμαι και τυχερός θα πιάσω γραμμή μέσα στο μισάωρο :o

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορεί να είναι πρόβλημα dslam, ίσως να παίζεις σε άλλο BBRAS αυτή την στιγμή από εμάς και να έχει πρόβλημα αυτό...

Δημοσ.

Σκέφτομαι κι εγώ ότι παίζει να είναι πρόβλημα dslam, πέρυσι καλοκαίρι πάλι είχα πρόβλημα, 2 βδομάδες χωρίς net και μέχρι να καταλάβουν ότι το πρόβλημα ήταν δικό τους χρειάστηκαν πολλά τηλέφωνα, ένας δικός τους τεχνικός και ένα τελευταίο τηλέφωνο απελπισίας/αγανάκτησης. :-(

Δημοσ.

20/08/2009 11:44 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

07/08/2009 12:54 Αποστολή εξοπλισμού από τη Forthnet. O εξοπλισμός αποστέλλεται με courier

06/08/2009 17:16 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:20/08/2009

06/08/2009 17:13 Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα φορητότητας.

06/08/2009 17:05 Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του αριθμού σας

06/08/2009 17:05 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

04/08/2009 16:21 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

04/08/2009 16:21 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ

04/08/2009 16:21 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Αν και καταφεραν να με ξενερωσουν παλι, ενα φανταρο που περιμενε να μπορεσει να μπει στο internet μετα 5 μηνες παραμεθοριου, στελνοντας μου Annex B Thomson 585, και στελνοντας κωδικο με κομμα (,) μεσα, που το CL-110 δεν δεχοταν στο web interface.

Ενας απαλευτος υπαλληλος της Τ/Υ μου ειπε χθες το βραδυ οτι το pass αλλαζει μονο με fax ταυτοτητας, αλλα ευτυχως αυτος που ηταν σημερα το πρωι το αλλαξε στα μπαμ ετσι.

Browsing καλο οπως το θυμομουνα, τηλεφωνια κομπλε (αν και λιγο χαμηλοτερη ποιοτητα ηχου, οχι τραγικα πραγματα ομως) και ειμαι ικανοποιημενος προς το παρον, με το αθανατο CL-110 να συνεχιζει να σπαει τα ρεκορ, κοντευοντας να κλεισει 2 χρονια συνδεδεμενο στο net.

Δημοσ.

και ειμαι ικανοποιημενος προς το παρον, με το αθανατο CL-110 να συνεχιζει να σπαει τα ρεκορ, κοντευοντας να κλεισει 2 χρονια συνδεδεμενο στο net.

Μη το ματιάζεις, καίγονται λόγω θερμοκρασίας το ένα πίσω απο τ'άλλο...

Δημοσ.

Εδώ και μια ώρα με έχει τρελάνει στις αποσυνδέσεις χωρίς να έχω παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν.Παρατήρησε κανείς τίποτα ή το πρόβλημα το έχω μόνο εγώ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...