Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να σας ρωτησω κατι παιδια μηπως ξερετε,εχει καθυστερησει σε κανεναν η ενεργοποιηση μετα την εκτιμωμενη ημερομηνια συνδεσης;

Γιατι ηταν κανονικα να συνδεθω την Δευτερα (29-9),μαλιστα το Σ/Κ μου ειχαν στειλει και sms οτι θα συνδεθειτε την Δευτερα και μπορει να γινει ολιγοωρη διακοπη της συνδεσης μου αλλα ακομα τιποτα.

Αφηστε που ακομα δεν μου εχει ερθει και εξοπλισμος,ηταν να ερθει το Σαββατο αλλα ολο σε διανομεα μου δειχνει οτι ειναι στα στατιστικα του ΕΛΤΑ.

Δεν αρχισαμε καλα μου φενεται με την forthnet...

EDIT

Τωρα που πηρα την forthnet μου ειπε οτι ειναι θεμα του οτε ποτε θα συνδεθω (το φταιει ο Οτε που περιμενα πως και πως να ακουσω :-D )

Φταιει οντως ο οτε η ειναι παραμυθι των εναλλακτικων; Εχει κανεις εμπειρια με καθυστερησεις στην ενεργοποιηση;

Δημοσ.

Ναι ισχυει αυτο που σου είπαν, η ημερομηνία που σου είχαν στείλει είναι η εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης που δίνει ο ΟΤΕ στη Forthnet και σου εστειλαν με μηνυμα.

Ομως δεν τηρείται πάντα απο τον ΟΤΕ-γι αυτο τη λενε και εκτιμωμενη.

Συνηθως ομως δεν ξεφευγουν πολύ, λογικά είναι θέμα ημερών.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα(forthnet 2 play εχω)...στο σπιτι μου εχουμε 3 υπολογιστες και οι 2 ειναι συνδεδεμενοι με το καλωδιο της Ethernet και ο αλλος με το καλωδιο USB . εχουμε internet και στους 3 αλλα το προβλημα ειναι με τα ports, και μας λεει οτι ολα οσα χρησιμοποιουμε και καλα ειναι ανενεργα...εκανα τι διαδικασια στο portforwarding αλλα και παλι δε λειτουργει(μεσω του 192.168. κλπ κλπ)..αυτο το εκανα πρωτα στο ενα το pc και δουλευε μια χαρα μετα..στη συνεχεια δοκιαμασα και στους αλλους 2, αλλα τιποτα !!!! τι να κανω για να δουλευει ρολοι το ολο συστημα ?? ευχαριστω !

Δημοσ.

Επιτελους συνδεθηκα,κλειδωνω στα 19688 Kbps οποτε σε σχεση με αλλους ειμαι καλα νομιζω.

Παντως ρε παιδια πηρε αρκετο χρονο η αποσυνδεση απο οτε σε forthnet 1μιση μερα ημουν χωρις τηλ και ιντερνετ,σε ολους ετσι εκανε;

Δημοσ.

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 14156 kbps

Upstream Rate: 1021 kbps

Downstream Margin: 1 db

Upstream Margin: 7 db

Downstream Line Attenuation: 33 db

Upstream Line Attenuation: 8 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 21 db

ειμαι καλα?

Δημοσ.

Και εγώ έχω προβλήματα με τη Forthnet από χθες. Ξαφνικά έπεσε η ταχύτητα στα downloads μου από 800άρια και 900άρια που έπιανα στα 100kb/sec.

Θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται σε εργασίες που κάνουν στο δίκτυο τους (έχει πληροφορίες στο site της)

http://www.forthnet.gr/templates/locate.aspx?p=243041

http://www.forthnet.gr/templates/locate.aspx?p=242947

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...