venejo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Το "κλείδωμα" ταχύτητας έχει να κάνει με πολλά πράγματα όπως απόσταση απο το DSLAM, ποιότητα καλωδίων σπιτιού, καλά φίλτρα σε ΟΛΕΣ τις αναλογικές συσκευές και άλλα. Τώρα εσένα γιατί άλλαξε η ταχύτητα είναι περίεργο. Άν δεν έχεις παίξει με το ρούτερ σου και από ρυθμίσεις είσαι οκ τότε πάμε εκτός σπιτιού... Εμένα πάντως από την αρχή μου κλειδώνει στα 16mbit (κέντρο Χανιά).
Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Και που βλέπετε πόσο ακριβός κλειδώνει ρε παιδιά ? Σε κάτι μετρητές όπως του ADSL.GR την μια μου δίνει 2,4 την άλλη 1,8 και την παραλλη 5 . Υπάρχει κάτι αξιόπιστο για να μετρήσω την σύνδεσή μου?
venejo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Οι μετρητές αυτοί ειναι για την συγκεκριμμένη στιγμή και αναφέρονται στο "δίκτυο" με ότι φόρτο μπορεί να έχει εκείνη τη στιγμή. Το "κλείδωμα" φαίνεται στα στατιστικά της σύνδεσης στο κάθε ρούτερ.
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Και που βλέπετε πόσο ακριβός κλειδώνει ρε παιδιά ? Σε κάτι μετρητές όπως του ADSL.GR την μια μου δίνει 2,4 την άλλη 1,8 και την παραλλη 5 . Υπάρχει κάτι αξιόπιστο για να μετρήσω την σύνδεσή μου? Στα πόσα κλειδώνεις, μπορείς απλά να το δεις από το menu του router σου. Το πόσα κατεβάζεις, οι servers της Nvidia είναι καλή λύση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 το λέει στο web config του router σου... test για την ταχύτητα της γραμμής, κατεβάζεις από sites της Nvidia/ATI/Microsoft χρησιμοποιόντας download manager (DAP, IDM, Getright, Flashget etc etc)
tacuma Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Τώρα εσένα γιατί άλλαξε η ταχύτητα είναι περίεργο. και σημερα ολη μερα ειμαι με 1mbps.... Οσο παει πεφτει....
Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 και σημερα ολη μερα ειμαι με 1mbps.... Οσο παει πεφτει.... Μάλλον οφείλεται στις τελευταίες μέρες των εκπτώσεων που οι τιμές πέφτουν με τρελούς ρυθμούς.:lol:
snik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Επειδή έχω να ασχοληθώ κάνα 6μηνο με τους εναλλακτικούς παροχείς,θα ήθελα να μου πείτε αν έχει φτιάξει καθόλου η κατάσταση; Είμαι σε con-x τώρα άλλα επειδή αν πάω σε άλλη εταιρία θα έχω -30% κάτω τον μηνά στα τηλεφωνά σκέφτομαι πολύ το πακέτο της forthnet.
alkis13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 @snik ακριβως στην ιδια θεση ειμαι και εγω και μολις εκανα αιτηση με την forthnet.Δεν χρειαζεται να διακοψεις το conn-x εχυ ο ιδιος αλλα το αναλαμβανει η forthnet.Πιστευω οτι θα εισαι μια χαρα.Τρεχα μεχρι 31/8/8 γιατι τοτε ληγει η προσφορα που κανει δωρο ασυρματο router...[Σημ.: Δεν εχει ανακοινωθει ακομα αν θα ξανακανουν τετοιο δωρο..]
snik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ναι το ειδα αυτο για το ασυρματο router και μαλλον αυριο το πρωι θα παω για αιτηση.Συνηθως ποσο καιρο παιρνει μεχρι να γινει η συνδεση...να υπολογισω κανένα 2μηνο για να ειμαι μεσα σιγουρα η γινεται νωριτερα τωρα; Και κατι τελευταιο η διακοπη απο con-x θα γινει αμεσα η θα μεινω χωρις ιντερνετ για καποιο χ χρονικο διαστημα;
Tracer27 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εγώ προσωπικά περίμενα 1 μήνα(θα μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδο της υπηρεσίας απο το site της Forthnet).Τώρα υπολόγισε απο 1 μήνα μέχρι 2 δεν νομίζω να στο ενεργοποιήσουν νωρίτερα ή αργότερα...Θα έχεις κανονικά Internet μέχρι και την τελευταία μέρα πριν την ενεργοποιήση
alkis13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Η Forthnet λεει ενα μήνα το πολύ εναμιση....Θα εχεις πΟΤΕ και conn-x μεχρι την τελευταια μερα της παραμονης σου στον πΟΤΕ και την επομενη το τηλεφωνο σου θα ειναι ανενεργο για καποιες ωρίτσες και μετα 4νετ.ΜΗν ξεχασεις να ζητησεις αντιγραφω της αιτησης σου [εγω το ξεχασα] γιατι σε περιπτωση που χαθει παρε το αυγο και κοψε φράντζα...
chill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Πριν από καμιά ωρίτσα νέκρωσε dsl και τηλέφωνο....Η dsl επανήλθε μετά από λίγο, το τηλέφωνο παραμένει νεκρό (δεν δίνει τόνο, ενώ όταν καλώ το τηλέφωνο από το κινητό μου βγάζει δίκτυο απασχολημένο). Δεν είδα στο site της 4net να γίνονται εργασίες στην περιοχή μου οπότε τι κάνω? Να πάρω να δηλώσω βλάβη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ε ναι τι άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.