Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν την αλλάξει την Παρασκευή που γιορτάζω κιόλας με βλέπω να κάνω download party αντί για έξοδο :D.

Thanx για τα infos <3

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι έτοιμος!!!! Από τον ftp της nvidia κατέβασα με 2,3mb/s!!!! Κάποιος παρακαλώ να με τσιμπήσει, ονειρεύομαι :D!!!!

Δημοσ.

Thanx Χάρη.

Που να ξέρω kosmagr :P, δίπλα του θα είμαι λογικά για να έχω τέτοιες ταχύτητες. Αν καταλαβαίνεις από τους αριθμούς που βγάζει το router τους έχω postαρει μια σελίδα πίσω.

Όσοι έχουν πOTE δεν μπορούν να με πάρουν ακόμα τηλέφωνο, αλλά ειλικρινά στα @@ πλέον μπλα μπλα ΤΣΑΜΠΕ. 2 ώρες δεν το έχω κλείσει το ρημάδι, ποιος εγώ που είχα μηδενικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό :D. Άντε γεια πΟΤΕ (κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, ξυσταρχιδιστές, κοπρίτες κλπ κλπ) παίξε καμιά διαφήμιση για την ΝΕΑ τεχνολογία isdn να βρεις θύματα.

Δημοσ.
Συνδέθηκα στο 2play.

Δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγματα όμως, οπότε περιμένω την γνώμη σας :D

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: MultiMode

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 21018 kbps

Upstream Rate: 1020 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 18 db

Upstream Line Attenuation: 4 db

Downstream Transmit Power: 9 db

Upstream Transmit Power: 22 db

Cisco Logo

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2364 PPPoA

Multiplexing: VC

Qos: UBR

Pcr Rate: 0

Scr Rate: 0

Autodetect: Enable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Up

Margin έχεις τραγικό ;) Αλλά αν πάει έτσι η γραμμή σου καλα έιναι

• Super Moderators
Δημοσ.
Όσοι έχουν πOTE δεν μπορούν να με πάρουν ακόμα τηλέφωνο, αλλά ειλικρινά στα @@ πλέον μπλα μπλα ΤΣΑΜΠΕ. 2 ώρες δεν το έχω κλείσει το ρημάδι, ποιος εγώ που είχα μηδενικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό :D. Άντε γεια πΟΤΕ (κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, ξυσταρχιδιστές, κοπρίτες κλπ κλπ) παίξε καμιά διαφήμιση για την ΝΕΑ τεχνολογία isdn να βρεις θύματα.

δεν έχει τελειώσει ακόμα η φορητότητα φαίνεται...

Φυσιολογικό δεν είναι. Είναι κάκιστη τιμή που μπορεί να φέρει προβλήματα συγχρονισμού

και όμως είναι φυσιολογικό...όλοι στο ιδιόκτητο της Forthnet είμαστε με 6db Downstream Margin

Δημοσ.

Μια ερωτησούλα παιδιά. Έχω το wag200g. Το πρόβλημα μου είναι ότι το router όταν δεν βλέπει κίνηση στο δίκτυο διακόπτει την σύνδεση. Αν π.χ. δεν κατεβάζω κάτι και ας πούμε κ πάω να την αράξω στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο - δεν σερφάρω δηλαδή - χάνεται η σύνδεση στο internet. Εικάζω ότι υπάρχει κάποια εντολή γι'αυτό ακριβώς το θέμα στις ρυθμίσεις του router αλλά άκρη δεν έβγαλα :(. Κατά τα άλλα το 2play πάει μαμιόντας. Πρέπει να έχω κατεβάσει το ίδιο πράγμα 500 φορές από τον ftp της nvidia μόνο και μόνο για να βλέπω το 2,3mb/s :P

Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις στην 1η σελίδα που βλέπεις όταν μπαίνεις στο router το "Keep Alive: Redial period xxx seconds" kai oxi to "Connect on Demand". Και αποθήκευση φυσικά.

Δημοσ.

Πολύ ωραία του έβαλα μια τιμή 20secs, ευχαριστώ.

Και κάτι τελευταίο, τα στατιστικά της τηλεφωνία του 2play από που τα βλέπω στην σελίδα της forthnet? Τώρα ψαχνόμουν εκεί αλλά μόνο τα στατιστικά της dsl βρήκα.

Δημοσ.

Η τιμή δεν παίζει ρόλο για την σύνδεση παρά μόνο σε περίπτωση διακοπής σε πόσα sec θα ξανακάνει επανάκκλιση.

Δημοσ.

Εμενα εχει μια βδομάδα που ενεργοποιηθηκε η 2play,

πρωτες 4 μερες κλειδωνε στα18mbps και τις τελευταιες δυο μερες δεν ξεπερναει τα 9mbps.

Περιεργο, εσας πως ειναι η ταχυτητα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...