chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Αν την αλλάξει την Παρασκευή που γιορτάζω κιόλας με βλέπω να κάνω download party αντί για έξοδο . Thanx για τα infos <3
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Είμαι έτοιμος!!!! Από τον ftp της nvidia κατέβασα με 2,3mb/s!!!! Κάποιος παρακαλώ να με τσιμπήσει, ονειρεύομαι !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 άντε καλορίζικη
kosmasgr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Forthnet ftw ? Για τι απόσταση μιλάμε απο το dslam ?
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Thanx Χάρη. Που να ξέρω kosmagr , δίπλα του θα είμαι λογικά για να έχω τέτοιες ταχύτητες. Αν καταλαβαίνεις από τους αριθμούς που βγάζει το router τους έχω postαρει μια σελίδα πίσω. Όσοι έχουν πOTE δεν μπορούν να με πάρουν ακόμα τηλέφωνο, αλλά ειλικρινά στα @@ πλέον μπλα μπλα ΤΣΑΜΠΕ. 2 ώρες δεν το έχω κλείσει το ρημάδι, ποιος εγώ που είχα μηδενικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό . Άντε γεια πΟΤΕ (κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, ξυσταρχιδιστές, κοπρίτες κλπ κλπ) παίξε καμιά διαφήμιση για την ΝΕΑ τεχνολογία isdn να βρεις θύματα.
kosmasgr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Συνδέθηκα στο 2play. Δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγματα όμως, οπότε περιμένω την γνώμη σας DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 21018 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 12 db Downstream Line Attenuation: 18 db Upstream Line Attenuation: 4 db Downstream Transmit Power: 9 db Upstream Transmit Power: 22 db Cisco Logo PVC Connection Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up Margin έχεις τραγικό Αλλά αν πάει έτσι η γραμμή σου καλα έιναι
thes1os Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Φυσιολογικό είναι το margin (Downstream Margin). Σχεδόν όλοι στα 24 mbps εκεί στα 6 db έχουν.
kosmasgr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Φυσιολογικό δεν είναι. Είναι κάκιστη τιμή που μπορεί να φέρει προβλήματα συγχρονισμού
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Όσοι έχουν πOTE δεν μπορούν να με πάρουν ακόμα τηλέφωνο, αλλά ειλικρινά στα @@ πλέον μπλα μπλα ΤΣΑΜΠΕ. 2 ώρες δεν το έχω κλείσει το ρημάδι, ποιος εγώ που είχα μηδενικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό . Άντε γεια πΟΤΕ (κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, ξυσταρχιδιστές, κοπρίτες κλπ κλπ) παίξε καμιά διαφήμιση για την ΝΕΑ τεχνολογία isdn να βρεις θύματα. δεν έχει τελειώσει ακόμα η φορητότητα φαίνεται... Φυσιολογικό δεν είναι. Είναι κάκιστη τιμή που μπορεί να φέρει προβλήματα συγχρονισμού και όμως είναι φυσιολογικό...όλοι στο ιδιόκτητο της Forthnet είμαστε με 6db Downstream Margin
kosmasgr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Σορρυ απο εμένα. Για adsl2+ οι τιμές κυμαινοντα απο 7-14 οπότε είστε μια χαρά
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μια ερωτησούλα παιδιά. Έχω το wag200g. Το πρόβλημα μου είναι ότι το router όταν δεν βλέπει κίνηση στο δίκτυο διακόπτει την σύνδεση. Αν π.χ. δεν κατεβάζω κάτι και ας πούμε κ πάω να την αράξω στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο - δεν σερφάρω δηλαδή - χάνεται η σύνδεση στο internet. Εικάζω ότι υπάρχει κάποια εντολή γι'αυτό ακριβώς το θέμα στις ρυθμίσεις του router αλλά άκρη δεν έβγαλα . Κατά τα άλλα το 2play πάει μαμιόντας. Πρέπει να έχω κατεβάσει το ίδιο πράγμα 500 φορές από τον ftp της nvidia μόνο και μόνο για να βλέπω το 2,3mb/s
venejo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Πρέπει να βάλεις στην 1η σελίδα που βλέπεις όταν μπαίνεις στο router το "Keep Alive: Redial period xxx seconds" kai oxi to "Connect on Demand". Και αποθήκευση φυσικά.
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Πολύ ωραία του έβαλα μια τιμή 20secs, ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο, τα στατιστικά της τηλεφωνία του 2play από που τα βλέπω στην σελίδα της forthnet? Τώρα ψαχνόμουν εκεί αλλά μόνο τα στατιστικά της dsl βρήκα.
venejo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Η τιμή δεν παίζει ρόλο για την σύνδεση παρά μόνο σε περίπτωση διακοπής σε πόσα sec θα ξανακάνει επανάκκλιση.
tacuma Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Εμενα εχει μια βδομάδα που ενεργοποιηθηκε η 2play, πρωτες 4 μερες κλειδωνε στα18mbps και τις τελευταιες δυο μερες δεν ξεπερναει τα 9mbps. Περιεργο, εσας πως ειναι η ταχυτητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.