Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 τα μπριζάκια του ΟΤΕ έχουν πυκνωτή νομίζω μέσα που γαμάει το attenuation με συνέπεια και πέφτει ο συγχρονισμός...
status Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Όπα αυτό δεν το ήξερα για πες κ άλλα.. στείλε πμ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265566 checkαρε και εδώ... άλλαγμα θέλουν
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Περιμένω εντός των επόμενων ημερών να μεταβώ στο ιδιόκτητο της Forthnet (13/8 αναμενόμενη ημερομηνία). Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός του ξεφτίλα ο οποίος ως γνωστών περιλαμβάνει πάγια για το επόμενο δίμηνο στο οποίο ΔΕΝ θα είμαι συνδρομητής του. Τι πρέπει να κάνω? Να πληρώσω ή να το αφήσω? Δεν θέλω να τους χαρίσω φράγκο.... Το netmod από την isdn πρέπει να το επιστρέψω νομίζω στον ΟΤΕ έτσι? Έρχονται και το παίρνουν αυτοί ή πρέπει να το επιστρέψω εγώ (που δεν παίζει αλλά λέμε για να ξέρω )? Σε περίπτωση που χαλάσει - μετά από πέταγμα π.χ. στον τοίχο - επιβαρύνομαι με κάτι εγώ ή δεν το ελέγχουν? Λέω να τους κάνω μια ασήμαντη ζημιά έτσι για το "άαααααααααντε γεια" .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 το επιστρέφεις εσύ ναι...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Όταν πρωτοέβαλα 2play,το Ping σε Cs & Cod 4 ήταν πολύ χαμηλό.Πολλές φορές έβλεπα και κάτω από 20. Εδώ και πολύ καιρό όμως,κυμαίνεται από 50 ως 75.Πάντα σε Ελληνικούς servers. Επικοινωνώ λοιπόν με τη Forthnet,και όπως ήταν αναμενόμενο,το παλξκάρι στην άλλη άκρη του σύρματος μου λέει πως δεν έχω πρόβλημα,ενώ του είπα και τα αποτελέσματα από το Ping στο DNS της Forthnet. Άντε τώρα να του εξηγήσω, πως όταν οι άλλοι έχουν 17-30 και συ 55-70,το rush στην Aztec στέφεται με παταταγώδη αποτυχία....
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Συνδέθηκα στο 2play. Δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγματα όμως, οπότε περιμένω την γνώμη σας DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 21018 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 12 db Downstream Line Attenuation: 18 db Upstream Line Attenuation: 4 db Downstream Transmit Power: 9 db Upstream Transmit Power: 22 db Cisco Logo PVC Connection Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 γύρνα σε PPPoE/LLC
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Done!!!! Στα 21mb δεν έχω κλειδώσει? Έτρεξα κάτι speed meters και μου λέει ότι η σύνδεση δεν είναι καν 1mb :/.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 μλκ θα σε αρχίσω κανονικά...πόσα είναι τα posts που έχουμε πει ότι δεν μετράμε γραμμές πάνω από 2mbit με speedtests? βάζεις download manager και κατεβάζεις από Nvidia or ATI or Microsoft που οι servers τους πάνε κομμάτια... btw σου έχει έρθει sms με τα username/password? αν όχι τότε το account δεν είναι στα "24 mbit"
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ρε man δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο και προφανώς γι'αυτό ρωτάω. Λοιπόν ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή να μου λυθούν και μερικές απορίες. Το linksys λέει να βάλω το cd στο pc πριν κάνω οτιδήποτε. Το έκανα και ακολούθησα τις οδηγίες για την εγκατάσταση. Έφτασα σε ένα σημείο όπου μου εμφάνισε το εξής μήνυμα: Σε εμένα αναβόσβησε το λαμπάκι της adsl 1-2-3 φορές και μετά έμεινε στάσιμο πράσινο. Μετά αφού βεβαιώθηκα ότι τα είχα κάνει όλα σωστά, μπήκα στην διεύθυνση 192.168.1.1. και μου έβγαλε το menu του router. Έκανα....ότι γνωρίζω να κάνω και συνδέθηκα . Η Forthnet, δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμα για την ενεργοποίηση της γραμμής με sms. Απλά το πρωί που σηκώθηκα και μιας το άλλο μου router και το τηλέφωνο μου ήταν νεκρά (είχα isdn) υπέθεσα ότι όλα είναι ok . Το τηλέφωνο μια χαρά λειτουργεί και το net υποθέτω. Κατέβασα και από ftp (nvidia) εννοείται αλλά και εκεί @@, γύρω στα 150kb/s έπιανε :/. Επειδή έχω δει που σχολιάζετε attenuation κλπ - και μιας και εγώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα το ομολογώ - γι'αυτό postαρα τις τιμές πριν, να "δείτε" και να μου πείτε για την γραμμή μου τι ψάρια πιάνει. Αυτή τη στιγμή εμφανίζει τα κάτωθι DSL Connection DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 21402 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 12 db Downstream Line Attenuation: 18 db Upstream Line Attenuation: 4 db Downstream Transmit Power: 10 db Upstream Transmit Power: 23 db PVC Connection Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 αν δεν σου έχει στείλει sms τότε το account σου δεν είναι στα 24mbit... αν παίζεις με ethernet δεν χρειάζεται cd... βάλε download manager (Flashget, DAP, IDM, Getright etc etc)
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ωραία και μια τελευταία ερώτηση. Μου βγάζει το downstream rate στα 22mb περίπου αλλά κατεβάζω με 110 max (όσο και στην 1mb που είχα). Επέλεξα όταν συμπλήρωσα την αίτηση να έχω το ίδιο username, pass κλπ. Και αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να έχεις γραμμή έως τα 24mb αλλά να συνδέεσαι με την ταχύτητα που είχες (να μην έχουν ενημερώσει δηλαδή το μηχάνημα ή ότι ενημερώνουν εν πάση περιπτώσει και το account μου να εξακολουθεί να τρέχει ως είχε, στο 1mb δηλαδή). Sorry για το πρήξιμο και τα n00boquestions αλλά αλλά δεν κρατιέμαι να αρχίσω να κατεβάζω με διαστημικές ταχύτητες .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 δεν έχει αλλάξει ακόμα το account σου από 1mbit σε 24mbit... μέχρι την Παρασκευή το αργότερο θα το έχουν αλλάξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.