MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Oi oroi tou 2play to lene ksekathara.An zitiseis diakopi prin perasei 1 xronos plirwneis telos diakopis.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ola ginontai thelisi na iparxei.ante min paei to mialo mas sto kako.tha pane ola kala kai tha pexei to paidi.na doume otan erthei i seira mas na kopei o ote ti tha ginei.
djapal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Oi oroi tou 2play to lene ksekathara.An zitiseis diakopi prin perasei 1 xronos plirwneis telos diakopis. Σωστά! Αρκεί να παρέχεται η υπηρεσία, έτσι; Πως θα πληρώσω "πρόστιμο" για κάτι που διέκοψα αφού δε μου παρεχόταν (αν, χτύπα ξύλο, καταλήξουμε εκεί); Επίσης , ενημερωτικά, στο συμβόλαιο μιλά για πάγια τραπεζική εντολη που σήμερα με ενημέρωσαν ότι ισχύει μόνο για τηλεφωνία, άρα όχι για το 2play!! Ωραίο συμβόλαιο!
MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 otan tha sou erthei o prwtos logariasmos spiti mporeis na pas stin trapeza na zitiseis pagia entoli eksoflisis. O logos pou tha plirwseis einai giati de tha mporoun na stamatisoun tis diadikasies kai mallon tha ftasoun outws i allws stin energopoiisi.Kai an sou exoun pei oti eisai sto teleftaio stadio,diladi stin energopoiisi foritotitas,lypamai pou to lew,alla dyskola tha tous peiseis na akyrwsoun ti diadikasia.... Makari na ta katafereis pantws,na anoixeis kai to dromo gia tous ypoloipous...
djapal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 otan tha sou erthei o prwtos logariasmos spiti mporeis na pas stin trapeza na zitiseis pagia entoli eksoflisis. O logos pou tha plirwseis einai giati de tha mporoun na stamatisoun tis diadikasies kai mallon tha ftasoun outws i allws stin energopoiisi.Kai an sou exoun pei oti eisai sto teleftaio stadio,diladi stin energopoiisi foritotitas,lypamai pou to lew,alla dyskola tha tous peiseis na akyrwsoun ti diadikasia.... Makari na ta katafereis pantws,na anoixeis kai to dromo gia tous ypoloipous... Μα ποιο τελικό στάδιο ρε κοπελιά; Από τη Μεγάλη Τετάρτη μου το λένε αυτό!! Και μάλιστα χαρακτηριστικά μου έλεγαν ότι μέχρι το βράδυ... το πολύ Μεγάλη Πέμπτη πρωί θα είναι έτοιμο! Παίρνω στον ΟΤΕ στο 121, πάρτε στον πάροχο. Παίρνω στον πάροχο... θα ξαναστείλουμε email... Μα ρε αρχηγέ δώσε μου το τηλέφωνο, το email , τι στο καλό χρειάζεται να πάρω εγώ! όχι! Ε συγγνώμη δε φταίω εγώ μετά! Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να τους απαλλάξω από τον κόπο να επικοινωνήσουν οι ίδιοι και να το ψάξω μόνος μου το θέμα! Επίσης: εξοπλισμός μέχρι σήμερα τίποτα. έχει φύγει λέει από 23/03... καλά αυτά τα κούριερ δεν αφήνουν χαρτί; Ξέρετε περάσαμε δε σας βρήκαμε, ελάτε να το παραλάβετε; Ρε να πάρει και να μη θες να γκρινιάξεις, να έχεις όλη την καλή διάθεση, δε γίνεται! Σημείωση: Πάλι προσφέρθηκα εγώ ο ίδιος να πάω να παραλάβω τον εξοπλισμό ΜΟΝΟΣ μου για να μη μπλέκουμε με τέτοια. Απάντηση: ΟΧΙ θα σας έρθει σπίτι. Αν δεν είχα εξοπλισμό από παλιά τώρα ακόμα θα περίμενα και το internet! Ε εντάξει τι να πω πια!!
MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 a.ap oso kserw ta stelnoun me interattica i opoia paizei na einai kai to mono courier pou de afinoun xarti an de se broun! b.An exei energopoiithei kai to internet apo to 2 play tote tha einai akoma pio dyskolo na to diakopseis dwrean! c.Ti perimenes?O OTE apo M.Pempti ws simera na sou syndesei ti grammi?Xekourazonatai oi anthrwpoi!\Epeses kai se argies! Kai gia na min pareksigoumate,egw mazi sou eimai!Kai dikio exeis pou gkriniazeis!Alla dystyxws exw akousei polla kai kserw oti dyskola bgazeis akri
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ti router exeis kai mpeneis?giati an exeis kana zyxel kai perimenis to usr tote tha balo tis fones.pasxa einai .afiste ton otena xekourastei kai apo simera tha kanei kai tin rest foritotita.ise teleuteo stadio afou exeis til apla den exeis ap ostathera ote.ta panta einai etoima ektos apo foritotita pou den exei perastei ston ote akoma.
djapal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 a.ap oso kserw ta stelnoun me interattica i opoia paizei na einai kai to mono courier pou de afinoun xarti an de se broun!b.An exei energopoiithei kai to internet apo to 2 play tote tha einai akoma pio dyskolo na to diakopseis dwrean! c.Ti perimenes?O OTE apo M.Pempti ws simera na sou syndesei ti grammi?Xekourazonatai oi anthrwpoi!\Epeses kai se argies! α. Α γεια σου... κάπως έτσι μου την είπε την εταιρεία μία από την "εξυπηρέτηση". Μου είπε θα ψάξει στην αποθήκη και θα μου βρει τον αριθμό μεταφοράς (κάπως έτσι) για να πάρω στην εταιρεία να δω. Τρέχα γύρευε ρε. Με την ACS δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα. Τι εταιρείες είναι αυτές να μην αφήνουν χαρτί;... :S β. Από τη στιγμή που δεν είναι πλήρης η υπηρεσία που σου προσφέρει ο άλλος, όλα γίνονται, σε οποιοδήποτε προϊόν. γ. Καλά αυτό το σκέφτηκα σίγουρα αλλά, οι ίδιοι από τις βλάβες μου έλεγαν έτσι. Τέλος πάντων... άντε να δούμε...
MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Apla mwre den einai oti den mporoun na sou parexoun tin ypiresia apla kathysterise i diadikasia!Ti na pw,kali tyxi!
asxetoula Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Απ΄όσο θυμάμαι στο συμβόλαιο λέει πως μπορείς στις 10 πρώτες ημέρες από την ενεργοποίηση να ζητήσεις διακοπή της υπηρεσίας αν η υπαιτιότητα είναι καθαρά της Forthnet. Πριν την ενεργοποίηση δε μπορείς να ζητήσεις διακοπή, ότι και να γίνει, θα πρέπει πρώτα να περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ενεργοποίησης και μετά να καταγγείλεις τη σύμβαση. Αν δεν γίνει δεκτή η διακοπή με υπαιτιότητα της Forthnet, πολύ φοβάμαι ότι τα 70 ευρώ δε τα γλιτώνεις. Ψάξε προσεκτικά τους όρους και τις υποχρεώσεις της Forthnet. Good luck!
djapal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ti router exeis kai mpeneis?giati an exeis kana zyxel kai perimenis to usr tote tha balo tis fones.pasxa einai .afiste ton otena xekourastei kai apo simera tha kanei kai tin rest foritotita.ise teleuteo stadio afou exeis til apla den exeis ap ostathera ote.ta panta einai etoima ektos apo foritotita pou den exei perastei ston ote akoma. Το microcom της vivodi έχω.. Ευτυχώς έχει LAN interface! Αλλά γιατί να μην έχεις και το άλλο; Τσάμπα δεν είναι; Το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι το ότι αν δεν είχα από παλιά, ακόμα θα περίμενα!, παρά το ότι προσφέρθηκα να το παραλάβω μόνος μου! Μη μου το φέρετε σπίτι ρε παιδιά, θα έρθω ο ίδιος να το πάρω! ΟΧΙ ΟΧΙ! Εκεί είναι το άκυρο της υπόθεσης ρε συ!!!! Ε για γέλια κατάσταση!!! Edit: Για να μη μιλήσω για αναγνώριση κλήσης που είναι ανύπαρκτη...
MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 den mporei na to pareis apo kei gia ton aplo logo oti idi exei fygei apo ekei!Einai pleon stin Interattica
djapal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 den mporei na to pareis apo kei gia ton aplo logo oti idi exei fygei apo ekei!Einai pleon stin Interattica Ρε κοπελιά για τόσο βλάκες μας έχεις; No offence αλλά λίγο μυαλό το έχουμε να πάρει! Αυτό το είχα ρωτήσει πριν καιρό! Πριν καν στείλουν την αίτηση στον ΟΤΕ! Τώρα ξέρω ότι είναι στα αζήτητα! Άρα έχουμε: 1. Δεν υπάρχει εξοπλισμός 2. Δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα 3. Δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσης 4. ... δε φταίει η forthnet? (σε ένα μέρος τουλάχιστον) --> απάντηση όσον αφορά στο θέμα υπαιτιότητας. Edit: Μετά από δικό μου email στην εταιρεία courrier και αφού έδωσα τα στοιχεία μου, παραδόξως βρέθηκε η παραγγελία χωρίς αριθμό φορτωτικής! Τους είπα αύριο να μου το φέρουν το απόγευμα σπίτι. Εν τω μεταξύ ακόμα περιμένω την κοπελιά από την "εξυπηρέτηση" να μου δώσει τον αριθμό φορτωτικής. Γι' αυτό σας λέω. Να πως γίνεται η ζωή πιο εύκολη. Αν ήξερα και την υπεύθυνη υπηρεσία για το θέμα φορητότητας, λογικά θα λυνόταν σήμερα το θέμα! Για την αναγνώριση κλήσης όμως δε μπορώ να κάνω κάτι. Άααααντε να δούμε...
asxetoula Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Γράψε όλα αυτά σε μια πολύ συμμαζεμένη αίτηση διακοπής, μαζί με τους όρους στους οποίους προβλέπονται στο συμβόλαιο και πήγαινέ το ο ίδιος εκεί. Από Interattica μην περιμένεις και πολλά, ζήτησε από τη Forthnet τον αριθμό της φορτωτικής και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με Interattica... ενημερωτικά, θα πληρώσεις 8 ευρώ, θα σου πουν ότι ήρθαν & δε σε βρήκαν και η τρίτη αποστολή χρεώνεται. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό έγινε, ήρθαν αλλά ειδοποίηση δεν άφησαν, τηλέφωνο δεν πήραν, κανείς δεν τους είδε/δεν τους άκουσε...
djapal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Γράψε όλα αυτά σε μια πολύ συμμαζεμένη αίτηση διακοπής, μαζί με τους όρους στους οποίους προβλέπονται στο συμβόλαιο και πήγαινέ το ο ίδιος εκεί. Από Interattica μην περιμένεις και πολλά, ζήτησε από τη Forthnet τον αριθμό της φορτωτικής και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με Interattica... ενημερωτικά, θα πληρώσεις 8 ευρώ, θα σου πουν ότι ήρθαν & δε σε βρήκαν και η τρίτη αποστολή χρεώνεται. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό έγινε, ήρθαν αλλά ειδοποίηση δεν άφησαν, τηλέφωνο δεν πήραν, κανείς δεν τους είδε/δεν τους άκουσε... Μην ανησυχείς! Βγάλαμε άκρη. Αφού προσφέρθηκαν να μου το φέρουν στο χώρο εργασίας μου! Σπίτι, σπίτι να είμαστε σίγουροι. Μάλιστα με ρωτήσανε και τι ώρα θέλω αύριο! Ε κλασικά μετά τις 5 είπα και μου είπε η κοπελιά ότι θα το αναλάβει προσωπικά. Ε όχι και να πληρώσω! Σεμνά! Για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.