Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Guys, τις συμβουλές σας. Από τις 20 Απριλίου περίπου έχω αποσυνδέσεις. Ξαφνικά, χωρίς να πειράξω το router ή την συνδεσμολογία.

Επειδή δεν ήταν μεγάλο το πρόβλημα και μεσολάβησε και Πάσχα δεν είχα αξιωθεί να πάρω τηλέφωνο. Τελικά επειδή τελευταίως έχει παραγίνει το κακό, πήρα την Πέμπτη και πράγματι είδαν στα logs ότι έχω πολλές αποσυνδέσεις. Μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα η γραμμή και μάλλον ότι φταίει το καλώδιο του τηλεφώνου που είναι καμιά 10αριά μέτρα και να το αλλάξω να φέρω το router πιο κοντά. Έκανα τις δοκιμές μου παρόλο που είχα την απορόα πως είναι δυνατόν μετά από 1 χρόνο να υπάρξει πρόβλημα με τα καλώδια, και τελικά αποδείχθηκε πως δεν έφταιγε αυτό. Τότε μου ήρθε φλασιά και συνέδεσα το adsl modem, το sagemaki αντί για το router ( το airties μου είχαν στείλει) και ω! του θαύματος συνδέομαι (στα 8mbps βέβαια). καταλήγω επομένως ότι φταίει το router αν και δεν ξέρω φυσικά 100%.

Στο router δεν άναβαν τα λαμπάκια ADSL και PPP ή τέλος πάντων αναβόσβηναν. Τώρα στο sagemaki το ADSL ανάβει μια χαρά μονίμως. Επομένως δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σωστά;

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Μπορώ να ζητήσω άλλο route ή πάω για αγορά;

10 μήνες έχω 2play.

Ευχαριστώ.

Anyone;

Για το router δηλαδή, αν ξέρετε τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χθες έδωσα και εγώ συμπληρωμένη την αίτηση για 2play εδώ στα Χανιά / Δικαστήρια. Για 1 με ενάμιση μήνα μου είπαν. Ο κολητός μου από πάνω μου που έβαλε πριν 2 βδομάδες πάει καλά. Έχει κλειδώσει στα ~16mbit και εκεί θα παίξω και εγώ. Είδα πάντος και μου έχει πει και εκείνος για πολλά disconnect. Το PPP στο Siemens CL-110 που του έδωσαν, σβήνει και ακόμα με manual connect αργεί να συνδεθεί (κάνα δίλεπτο). Το δίκτυο φταίει? κάνουν resets λόγω νέων συνδρομητών που βάζουν στο δίκτυο? δε ξέρω.

• 2 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

εδώ και μερικές μέρες ισχύει...προφανώς και για τους παλιούς αυτά είναι αυτονόητα :P

Δημοσ.

Έκανα και εγώ αίτηση για 2play, υπέγραψα χαρτιά και περιμένω :). Μου είπανε ότι θα γίνει στο τσακ μπαμ η όλη διαδικασία, καμιά 10αριά μέρες από την ώρα που θα περάσουν την αίτηση στο υπολογιστή. Άντε να δούμε.... Γνωρίζουμε τι wifi router δίνει η forthnet αυτόν τον καιρό?

Δημοσ.
Έκανα και εγώ αίτηση για 2play, υπέγραψα χαρτιά και περιμένω :). Μου είπανε ότι θα γίνει στο τσακ μπαμ η όλη διαδικασία, καμιά 10αριά μέρες από την ώρα που θα περάσουν την αίτηση στο υπολογιστή. Άντε να δούμε.... Γνωρίζουμε τι wifi router δίνει η forthnet αυτόν τον καιρό?

Εμένα πάλι μου έχουν δώσει δύο ρούτερ ένα D-link DSL-2640B το οποίο μου το έστειλαν μέ curier, όταν έκανα την αίτηση για την σύνδεση, μετά από λίγες μέρες και ένα πάλι D-link DSL-624T το οποίο μου το έδωσε το κατάστημα την ίδια μέρα που έκανα την αίτηση.

Προφανώς πρόκειται για ασυνενοησία μεταξύ τους αλλά εντάξει έκανα την πάπια :-D και δεν μίλησα μουαχαχαχαχα και τώρα έχω δύο οπότε μου χαλάει το ένα βάζω το άλλο.

Έβαλα 2play 24αρα αλλά ποτέ δεν τα έπιασα κάνοντας συνεχώς δοκιμές στο speedtest

η μεγαλύτερη δοκιμή έφτανε τα 14 με το ζόρι. Όταν τους εξέφρασα το παράπονο μου μέσω e-mail το μόνο που δεν μου είπαν είναι πως έφταιγε το φαινόμενο του θερμοκηπίου μιας και είναι επίκαιρο και αυτό τον τελευταίο καιρό.

Υ.Γ Η ενεργοποίηση της σύνδεσης έγινε εντός 25 ημερών και λιγότερο όπως μου είχαν υποσχεθεί, με 4 - 5 ειδοποιήσεις μέσω SMS για την εξέλιξη της.

Δημοσ.
Εμένα πάλι μου έχουν δώσει δύο ρούτερ ένα D-link DSL-2640B το οποίο μου το έστειλαν μέ curier, όταν έκανα την αίτηση για την σύνδεση, μετά από λίγες μέρες και ένα πάλι D-link DSL-624T το οποίο μου το έδωσε το κατάστημα την ίδια μέρα που έκανα την αίτηση.

Προφανώς πρόκειται για ασυνενοησία μεταξύ τους αλλά εντάξει έκανα την πάπια :-D και δεν μίλησα μουαχαχαχαχα και τώρα έχω δύο οπότε μου χαλάει το ένα βάζω το άλλο.

Έβαλα 2play 24αρα αλλά ποτέ δεν τα έπιασα κάνοντας συνεχώς δοκιμές στο speedtest

η μεγαλύτερη δοκιμή έφτανε τα 14 με το ζόρι. Όταν τους εξέφρασα το παράπονο μου μέσω e-mail το μόνο που δεν μου είπαν είναι πως έφταιγε το φαινόμενο του θερμοκηπίου μιας και είναι επίκαιρο και αυτό τον τελευταίο καιρό.

Υ.Γ Η ενεργοποίηση της σύνδεσης έγινε εντός 25 ημερών και λιγότερο όπως μου είχαν υποσχεθεί, με 4 - 5 ειδοποιήσεις μέσω SMS για την εξέλιξη της.

να δω ποσες φορες θα γραψω σε αυτο το φοροιυμ οτι δεν κανουμε speedtest και βλακεις αλλα βαζουμε download manager e.g get right και κατεβαζουμε αρχειο σπασμενο σε πολλα κοματια απο http://www.ati.com http://www.nvidia.com http://www.apple.com.και εννοειτε οτι αμα ηταν να κλειδωνουν ολοι 24 τοτε 8α εδιναν 100.δες μεσα στον ρουτερ ποσο κλειδωνεις.αν εχεις 30 attenuation εννοειτε οτι δεν θα δεις παραπαων απο 14 ποτε.μαρεσει που οι μισοι δεν βλεπουν που κλειδωνουν και κανουν παραπονα :P :P lol.αχ αχ χωρις παρεξηγηση αλλα δες χαρακτηριστικα γραμμης πρωτα.

Δημοσ.
να δω ποσες φορες θα γραψω σε αυτο το φοροιυμ οτι δεν κανουμε speedtest και βλακεις αλλα βαζουμε download manager e.g get right και κατεβαζουμε αρχειο σπασμενο σε πολλα κοματια απο http://www.ati.com http://www.nvidia.com http://www.apple.com.και εννοειτε οτι αμα ηταν να κλειδωνουν ολοι 24 τοτε 8α εδιναν 100.δες μεσα στον ρουτερ ποσο κλειδωνεις.αν εχεις 30 attenuation εννοειτε οτι δεν θα δεις παραπαων απο 14 ποτε.μαρεσει που οι μισοι δεν βλεπουν που κλειδωνουν και κανουν παραπονα :P :P lol.αχ αχ χωρις παρεξηγηση αλλα δες χαρακτηριστικα γραμμης πρωτα.

Εγώ έχω δει που συγχρονίζω, αλλά ούτε για αστείο δεν πλησιάζω αυτήν την ταχύτητα.

Να πω τον πόνο μου εδώ ή αλλού; tongue.gif

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να προτεινετε καποια λυση για το εξης προβλημά μου?

Εχω χαθει καπως.

Ας τα παρω απο την αρχή όμως.

Ειχα vivodi dsl cube 1mbps-μεσω OTE. για 1μισο χρονο.

Αναεωνεται αυτοματα σε αοριστου μετα τον 1μιση χρονο.(Ιανουαριο μεχρι ιουνιο 2008 εχω αοριστου, 22 ευρω τον μηνα)

Δεν πληρωνω κανονικα καθε μηνα για διαφορους λογους.(δεν εχουν σημασία, δεν βρισκομουν ελλαδα)

Μου στελνουν ειδοποιησεις να πληρωσω αλλιως διαταγη πληρωμης,αγωγη,δικαστηριο κλπ.

Πληρωνω ολοκληρο το ποσο που χρωστουσα των 6 μηνων στις 1 ιουλιου.

Μια-δυο μερες μετά απο την πληρωμή, μου κοβουν την συνδεση. Δεν εχω συνδεση εδω και ενα μηνα δλδ.

..ΚΑΙ ερχομαστε στο τωρα.

Έχω κανει αιτηση για φορθνετ2play. Στην αιτηση δηλωσα πως δεν εχω συνδεση με άλλον πάροχο.

Όμως σκεφτομαι πως δεν εκανα αιτηση διακοπης στην vivodi, υπαρχει περιπτωση να μην μπορεσει η φορθνετ να με συνδεσει?

Στην vivodi εχω παρει πάρα πολλές φορές τηλ αλλα δεν μπορω να βγαλω γραμμη.

Τι μου προτεινεται, ποια η αποψη σας?

Δημοσ.
Έβαλα και εγώ 2play. Πάει σφαίρα (2.35mb/s downloads):devil:

Downstream Upstream

Rate (Kbps): 21653 1020

SNR Margin (dB): 5.4 17.1

Attenuation (dB): 20.0 7.9

Output Power (dBm): 11.6 0.0

Σε ποιά περιοχή έβγαλες τέτοια ταχύτητα; Εγώ κέντρο Θεσ/κης άντε να πιάσει και 8 mpbs μετά βίας. :rolleyes:

Δημοσ.
Σε ποιά περιοχή έβγαλες τέτοια ταχύτητα; Εγώ κέντρο Θεσ/κης άντε να πιάσει και 8 mpbs μετά βίας. :rolleyes:

Λογικά, αυτήν που αναφέρει λίγο κάτω από το avatar του :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...