_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εμένα από την Τετάρτη του βραδ μου έχει αλλάξει τα φώτα στις αποσυνδέσεις.Το αποκορύφωμα ήταν χθες το πρωί που κόπηκε και το τηλέφωνο. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε το Σάββατο.Τεχνικός του ΟΤΕ μου είπε ότι ψαράδικο(μαγαζί )που έριχνε νερά,έκανε ζημιά στα καλώδια!
Cristina Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ποιό ασύρματο router δίνουν όταν κάνεις τηλεφωνικά την αίτηση;
parsifal Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Cristina, νομίζω κανένα. Το δώρο αυτό (που είναι έξτρα του κανονικού ενσύρματου router που στέλνουν ούτως ή άλλως στη συνέχεια) ισχύει (ή ίσχυε; don't know πλέον) για αίτηση σε Forthnet Shop. Έτσι την πάτησε ο χαζοβιόλης ο αδερφός μου, έχασε το δώρο. Τότε έδιναν Linksys WAG200G, σχετικά πρόσφατα μία γνωστή μου πήρε ένα D-Link...
Cristina Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Cristina, νομίζω κανένα. Το δώρο αυτό (που είναι έξτρα του κανονικού ενσύρματου router που στέλνουν ούτως ή άλλως στη συνέχεια) ισχύει (ή ίσχυε; don't know πλέον) για αίτηση σε Forthnet Shop. Έτσι την πάτησε ο χαζοβιόλης ο αδερφός μου, έχασε το δώρο. Τότε έδιναν Linksys WAG200G, σχετικά πρόσφατα μία γνωστή μου πήρε ένα D-Link... Από την Forthnet μου το είπαν πριν καμιά ώρα πως δίνουν D-Link, αλλά δεν ήξεραν μοντέλο. Από όσο μου είπαν ισχύει και για τηλεφωνικές αιτήσεις και για τα Forthnet shops.
tonypapadovic Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Guys, τις συμβουλές σας. Από τις 20 Απριλίου περίπου έχω αποσυνδέσεις. Ξαφνικά, χωρίς να πειράξω το router ή την συνδεσμολογία. Επειδή δεν ήταν μεγάλο το πρόβλημα και μεσολάβησε και Πάσχα δεν είχα αξιωθεί να πάρω τηλέφωνο. Τελικά επειδή τελευταίως έχει παραγίνει το κακό, πήρα την Πέμπτη και πράγματι είδαν στα logs ότι έχω πολλές αποσυνδέσεις. Μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα η γραμμή και μάλλον ότι φταίει το καλώδιο του τηλεφώνου που είναι καμιά 10αριά μέτρα και να το αλλάξω να φέρω το router πιο κοντά. Έκανα τις δοκιμές μου παρόλο που είχα την απορόα πως είναι δυνατόν μετά από 1 χρόνο να υπάρξει πρόβλημα με τα καλώδια, και τελικά αποδείχθηκε πως δεν έφταιγε αυτό. Τότε μου ήρθε φλασιά και συνέδεσα το adsl modem, το sagemaki αντί για το router ( το airties μου είχαν στείλει) και ω! του θαύματος συνδέομαι (στα 8mbps βέβαια). καταλήγω επομένως ότι φταίει το router αν και δεν ξέρω φυσικά 100%. Στο router δεν άναβαν τα λαμπάκια ADSL και PPP ή τέλος πάντων αναβόσβηναν. Τώρα στο sagemaki το ADSL ανάβει μια χαρά μονίμως. Επομένως δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σωστά; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Μπορώ να ζητήσω άλλο route ή πάω για αγορά; 10 μήνες έχω 2play. Ευχαριστώ.
mindtrapper Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Οι αποσυνδέσεις συμβαίνουν περισσότερο κάποιες ώρες της μέρας, ας πούμε βράδυ;
tonypapadovic Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Nope, κανα δεκαήμερο τώρα, ήταν εντελώς random ο χρόνος των αποσυνδέσεων, ενώ από την Τετάρτη σχεδόν δεν έμπαινα καθόλου. Από χθες βράδυ χρησιμοποιώ το Sagem (με το λογισμικό της ΟΤΕΝΕΤ ) lizardking, δεν ξέρω να σου απαντήσω.
sycom Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Το ιδιο συμβαινει και σε μενα εδω και 4μερες, απο την τεταρτη. Εμενα κλαταρει συνηθως τα μεσημερια κ κραταει μεχρι αργα το απογευμα. Πηρα πολλα τηλ και καθε φορα μου λενε: " Δωστε μας ενα τηλ και ενας τεχνικος μας θα επικοινωνησει μαζι σας το συντομοτερο δυνατο" @@ επικοινωνισε. Ειναι λιγο ελεος το τμημα εξυπηρετησης αλλα τι να κανεις...
MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Από την Forthnet μου το είπαν πριν καμιά ώρα πως δίνουν D-Link, αλλά δεν ήξεραν μοντέλο. Από όσο μου είπαν ισχύει και για τηλεφωνικές αιτήσεις και για τα Forthnet shops. Αυτη την περίοδο με όποιο τρόπο και να κάνεις αίτηση θα πάρεις ασύρματο ρούτερ,αλλά τι μοντέλο θα είναι παίζεται. πχ αυτή τη στιγμή σε 2play δίνουν d-link g624t, το ίδιο και αν βάλεις σκέτο adsl σε pstn γραμμή, ενώ αν βάλεις adsl over isdn στελνουν linksys wag200. Τωρα αυτό σε ένα μήνα μπορεί να αλλάξει.
kallair Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 να ρωτήσω... εγώ που είμαι σε adsl in a box, αν το γυρίσω σε 2play, δικαιούμαι εξοπλισμό; έχω την κακή υποψία ότι είναι μόνο για τους νέους συνδρομητές και ξενερώνω...
MesmerizingGirl Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ναι δικαιούσαι, θεωρείται αναβάθμιση της υπηρεσίας σου και παίρνεις κι εσύ εξοπλισμό
lzrs21lz Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Πριν 10 μέρες μπήκα κι εγώ στο ιδιόκτητο Forthnet 2play (αναμονή 1 μήνας). Το προηγούμενο εξάμηνο με Forthnet ADSL 1024/256 (ΑΡΥΣ ΟΤΕ) και με το Crypto F330 τα στατιστικά μου ήταν: SNR Margin D 39.9/ U 31 Line Attenuation D 13.4 U 9.5 και σε καλά torrents ή με Download Manager έπιανα ταχύτητες 100-105 KBs. Τώρα με Modulation : ADSL_2plus συγχρονίζω Data Rate D μεταξύ 22984-22416 και U 1020(σταθερό) SNR Margin 6-7 / 13-14 Line Attenuation 12 / 5 Ταχύτητες από ftp ntua.gr 2.3 ΜΒs και στο Azureus Upload μεταξύ 90-95 KBs Όσο για browsing άλλοτε πετάει κι άλλοτε (όπως τώρα που γράφω) ψιλοσέρνεται, χωρίς μάλιστα να κατεβάζω ταυτόχρονα κάτι. Το ρουτερ απευθείας στην πρίζα χωρίς φίλτρο, κι οι άλλες 2 πρίζες του σπιτιού τηλέφωνα με φίλτρο. Και αναρωτιέμαι : α) Μήπως να ανησυχώ για το SNR? (Δοκίμασα και χωρίς τα τηλέφωνα συνδεδεμένα, καμία ουσιαστική διαφορά !) β) Μ' ανησυχούν τα Rx Total Error Counts που βγάζει το ρούτερ στο Status/Statistics/ADSL Πάντως για disconnects δεν είμαι σίγουρος (!) αν έχω ή όχι (Υπάρχει αλήθεια τρόπος να φανούν στο ρούτερ?) Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !
VasKag Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 χωρις να ειμαι απο τους πλεον ειδικους, (εχουμε γινει λιγο πολυ ολοι τωρα με τις μεγαλες ταχυτητες) αμα κατεβαζεις με τετοιες ταχυτητες δε νομιζω να εχεις κανενα προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το SNR είναι μια χαρά...όλη η Forthnet σε ιδιόκτητο στα 6db παίζει τώρα για browsing δοκίμασε άλλους dns servers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.