Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση...Υπαρχει περιπτωση να εχω forthnet 2play,να σερφαρω κανονικα στο interet αλλα να μην εχει ενεργοποιηθει ακομη..?

Το λεω επειδη μου ηρθε μηνυμα πως θα ενεργοποιηθει τον ΜΑΙΟ..

Φοβαμαι μην χρυσοπληροσω τον Ο.Τ.Ε.:rolleyes:

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στη τεχνική υποστήριξη και μου είπε πως δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη για τη φορητότητα όλοι και υπάρχει ένα πρόβλημα.

Μου ζήτησε attenuation ,margin του ρούτερ με ρώτησε αν μπορώ να δεχτώ κλήσεις στο τηλέφωνο και όντως δεν μπορώ να δεχτώ,και μου είπε θα το προωθήσει σε όλουσ...

Ρε παιδιά πολύ πολύπλοκη δεν είναι η διαδικασία?

Δημοσ.

Παιδιά απο σήμερα είμαι κι εγώ αισίως στο δίκτυο της Forthnet.Όσο αφορά την δική μου περίπτωση μετα απο 1 μήνα αναμονής(όσο μου είχαν υποσχεθεί) έχω Forthnet2play.Σχετικά με την σύνδεση μου θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας...Πώς μπορώ να την βελτιώσω αν γίνεται και πώς μπορώ να τσεκάρω τις ταχύτητες...Επίσης δεν ήξερα τι να επιλέξω ανάμεσα στα dynamic ip adress,static ip adress,bridge mode και pppoe/pppoa.

Παραθέτω ορισμένα χαρακτηριστικά

Modulation : ADSL_2plus

Annex Mode : Annex A

Max Tx Power : -38 dBm/Hz

Item Downstream Upstream Unit

SNR Margin 6 12 dB

Line Attenuation 20 9 dB

Data Rate 13902 1020 kbps

Και ποιόν download manager προτείνετε??

Δεν ξέρω και πολλά για αυτό αν ξέχασα κάτι πείτε μου..

Δημοσ.
Παιδιά απο σήμερα είμαι κι εγώ αισίως στο δίκτυο της Forthnet.Όσο αφορά την δική μου περίπτωση μετα απο 1 μήνα αναμονής(όσο μου είχαν υποσχεθεί) έχω Forthnet2play.Σχετικά με την σύνδεση μου θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας...Πώς μπορώ να την βελτιώσω αν γίνεται και πώς μπορώ να τσεκάρω τις ταχύτητες...Επίσης δεν ήξερα τι να επιλέξω ανάμεσα στα dynamic ip adress,static ip adress,bridge mode και pppoe/pppoa.

Παραθέτω ορισμένα χαρακτηριστικά

Modulation : ADSL_2plus

Annex Mode : Annex A

Max Tx Power : -38 dBm/Hz

Item Downstream Upstream Unit

SNR Margin 6 12 dB

Line Attenuation 20 9 dB

Data Rate 13902 1020 kbps

Και ποιόν download manager προτείνετε??

Δεν ξέρω και πολλά για αυτό αν ξέχασα κάτι πείτε μου..

pppoe ,llc get right κτλ.δοκιμη κατεβασματοσ απο http://www.microsoft.com http://www.ati.com

Δημοσ.

παλι τα ιδια με τηforthnet. μεσα σε λιγοτερο απο 1 μηνα ξανα το ιδιο προβλημα. καθολου internet. εχει μπλοκαρει μια καρτα μια θυρα μια μ@λ@κι@ που τους δερνει δεν ξερω τι να πω. με βλεπω παλι τρεις μερες χωρις ιντερνετ. πληρωνω για να μην εχω ιντερνετ. τοσο καλη ειναι η forthnet. και σημερα διαπιστωσα οτι με αυτους που μιλαμε δεν ειναι τεχνικοι παρα τηλεφωνητες που ξερουν 5 πραγματα να λενε και τπτ αλλο. αν αυτο ειναι service εγω ειμαι αστροναυτης. ελατε στον κοσμο του broandband στην εταιρεια που εφερε το internet στην ελλαδα.:lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
τοσο καλη ειναι η forthnet.

και εσύ νομίζεις πως οι υπόλοιποι ISPs, πάνω στον πλανήτη όχι μόνο στην Ελλάδα, δεν έχουν προβλήματα? :o

Δημοσ.
παλι τα ιδια με τηforthnet. μεσα σε λιγοτερο απο 1 μηνα ξανα το ιδιο προβλημα. καθολου internet. εχει μπλοκαρει μια καρτα μια θυρα μια μ@λ@κι@ που τους δερνει δεν ξερω τι να πω. με βλεπω παλι τρεις μερες χωρις ιντερνετ. πληρωνω για να μην εχω ιντερνετ. τοσο καλη ειναι η forthnet. και σημερα διαπιστωσα οτι με αυτους που μιλαμε δεν ειναι τεχνικοι παρα τηλεφωνητες που ξερουν 5 πραγματα να λενε και τπτ αλλο. αν αυτο ειναι service εγω ειμαι αστροναυτης. ελατε στον κοσμο του broandband στην εταιρεια που εφερε το internet στην ελλαδα.:lol::lol:

Εμένα από την Τετάρτη του βραδ μου έχει αλλάξει τα φώτα στις αποσυνδέσεις.

Το αποκορύφωμα ήταν χθες το πρωί που κόπηκε και το τηλέφωνο.

Δημοσ.
και εσύ νομίζεις πως οι υπόλοιποι ISPs, πάνω στον πλανήτη όχι μόνο στην Ελλάδα, δεν έχουν προβλήματα? :o

ενα χρoνο στην αγγλια δεν ειχα κανενα προβλημα. σταθερη ταχυτητα και καθολου διακοπες. και εδω απο οτι ακουω απο αλλους καποιες εταιρειες ειναι πολυ καλες σε σχεση παντα με τη forthnet

• Super Moderators
Δημοσ.

έχω διαβάσει ότι στην Αγγλία έχει πέσει τρελό παράπόνο επειδή δεν παίρνουν ούτε το 50% του bandwidth της γραμμής τους...

Δημοσ.
έχω διαβάσει ότι στην Αγγλία έχει πέσει τρελό παράπόνο επειδή δεν παίρνουν ούτε το 50% του bandwidth της γραμμής τους...

δεν ξερω τι εχεις διαβασει εγω λεω την πραγματικη εμπειρια που εζησα με την telewest στα 2Μbps και 33 καναλια με 15 λιρες για ενα χρονο και δεν ειχα κανενα προβλημα

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν ξερω τι εχεις διαβασει εγω λεω την πραγματικη εμπειρια που εζησα με την telewest στα 2Μbps και 33 καναλια με 15 λιρες για ενα χρονο και δεν ειχα κανενα προβλημα

για τον μέσο όρο γενικότερα στην χώρα αναφερόμουν...δεν είπα ότι ΟΛΟΙ είχαν τέτοιο πρόβλημα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...