Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τhnks το κοιταξα αλλα δεν καταλαβα τιποτα ολα εχουν την ιδια ημερομηνια11bc7.th.jpg"]11bc7.th.jpg[/url]

Που μπορω να δω ποτε θα γινει η συνδεση?

Θα ενημερωθεί σε λίγες μέρες. Να το κοιτάς που και πού και θα αλλάζουν οι πληροφορίες.

π.χ το δικό μου πήγε έτσι

03/03/2008 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

18/02/2008 Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα φορητότητας.

18/02/2008 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:03/03/2008

12/02/2008 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

12/02/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Δημοσ.
Θα ενημερωθεί σε λίγες μέρες. Να το κοιτάς που και πού και θα αλλάζουν οι πληροφορίες.

π.χ το δικό μου πήγε έτσι

03/03/2008 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

18/02/2008 Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα φορητότητας.

18/02/2008 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:03/03/2008

12/02/2008 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

12/02/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Α αρα εγω περιμενω την ημερομηνια που λει ενεργοποιοηση υπηρεσιας και μετα μου στελνουν το κωδικο που θα συνδεομαι? Ευχαριστω πολυ φιλος.:-):-):-)

Δημοσ.
σχεδόν 4 μηνών post έκανες quote...gg :P

Ποτε μην λές ποτέ!!!Βλέπουμε την Forthnet και την κρίνουμε..

Ενώ για την Forthnet δεν έχει ακουστεί τίποτα.... :mrgreen:

thresh μην ανυσηχεις θα κατσει να βρει οτι εχω πει κατα καιρους και 8α τα γραψει τωρα εδω ετσι να με εκδικηθει :P

Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί έχω χαμηλό upload; σε τι μπορεί να οφείλεται αφού έχω καλά χαρακτηριστικά γενικά;

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: INTERLEAVED

Downstream Rate: 17480 Kbps

Upstream Rate: 901 Kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 6 db

Downstream Line Attenuation: 18

Upstream Line Attenuation: 8

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

σημείωση: είμαι με πακέτο box και γραμμή isdn. το ρουτερ μου είναι το παλιό που έδιναν με τα πακέτα το linksys wag354g v1 over isdn. δεν έχω την ευχέρεια να δοκιμάσω κάποιο άλλο isdn router. να περιμένω να με συνδέσουν με το 2play και σε pstn γραμμή ώστε να δω τότε τι upload θα έχω;

Δημοσ.

με το που με σύνδεσαν με έως 24mbit είδα αυτά τα νούμερα. πριν ήμουν με 1024/256. απλώς δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το μοντεμ που έχει τόσο attenuation στο upload και για αυτό έχω 901kbps ή είναι τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου τέτοια που δεν επιτρέπουν μεγαλύτερο upload. πράγμα που θεωρώ αφύσικο να γίνεται μιας κ το download attenuation είναι αρκετά υψηλά. :-S

Δημοσ.

Κι εγώ που συγχρονίζω στα 1020Kbps up, μη νομίζεις. Πάνω από 105 και κάτι ψιλά KB/sec πραγματικό upload δεν έχω δει ποτέ στον FileZilla. Εσύ πόσο έχεις... ;

Δημοσ.
Κι εγώ που συγχρονίζω στα 1020Kbps up, μη νομίζεις. Πάνω από 105 και κάτι ψιλά KB/sec πραγματικό upload δεν έχω δει ποτέ στον FileZilla. Εσύ πόσο έχεις... ;

να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει... το βράδυ θα δοκιμάσω κ θα ποστάρω. πάντως πάνω σε αυτό έχεις δίκιο.

δοκίμασε με άλλο router...έτσι για την περιέργεια :P

καλά θα ήταν αλλά ακόμα δεν είμαι στο 2play και έτσι έχω isdn γραμμή και router. δεν ξέρω κάποιον με isdn ρουτερ... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...