Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Re file poulinos eipame oti thelw mia ftini kai kali lysi. An einai na dwsw 80 euro gia expander dinw kai pairnw ki allo wilreless adsl modem router. Mia ftini kai axiologi lysi gia to thema adinamo sima thelw.

oti tha pareis allo wireless adsl router den simenei oti tha ftasei to sima mexri ekei pou thes gia auto ipa expander.prepei na breis kati me 2 i 3 kerees se adsl wireless router gia na pexei kalitera.auta me tin mia kerea den einai kai oti kalitero gia poli makria.ftini den iparxei.i kerea emena den mou dose kalo sima .tora ama thes pare megalo kalodio den thimame tin onomasia kai tin kerea pou les oste na epektineis apla tin kerea to opoio tha sou erthei idia lefta me to expander.

Exw to linksys wag354g re gilr poy mporw na toy valw prostheti keraia san tin :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615072

poy logika tha kaliterevei to sima toy asirmatoy router. En oligis an parw ti sigegrimeni keraia tha dw kamia idiaiteri diafora h' oxi? An oxi poia keraia moy proteinete kai giati?

auti i kerea den einai gia to wag354 nomizo etsi grafei sto site toulaxiston.alios des sto site tis linksys gia poia montela einai.gia to wag354 tin exoun ta multirama kai kanei konta sta 40 euro.episis piso grafei minimum requirements 9 metra apo kapoio kalodio.ego tin ebala xoris kalodio se kapoion alla den ida simantriki diafora kai telika balame expander.tora auto me ta minimum requirements den xero ti simenei kai pou kolaei to kalodio.bebea to eshop isos exei xexasei na grapsei ama kanei gia auto to montelo giato to bisma einai sma opote diskolo na min kanei.ego tin ixa parei multirama pantos pou ida sto kouti pano oti kanei gia wag354.auto me to kalodio pou sou grapsa apla poloi bazoun kalodio prin tin kerea opoote stereonoun tin kerea kapou pio konta sto allo pc.iparxoun kalodia mexri kampoosa metra alla den einai kai ton 2 euro to kalodio.opote kerea kai kalodio mazi kato apo 30-40 den nomizo.

tora kati allo den iparxei

παίδες επειδή είμαι νιούφης χρήστης 2play και ίσως πολλοί που γράφουν εδώ ξέρουν κάτι παραπάνω...έχω το εξής πρόβλημα:

όταν με παίρνουν από σταθερά ιδιωτικών εταιρειών και κινητά, χτυπά κανονικά το τηλέφωνο.

Από σταθερά ΟΤΕ όμως όχι. Κάτι μου είπαν για φορητότητα κτλ κτλ. Παίρνω στο 121 και μου λένε να πάρω στον πάροχο. Πήρα και μου λένε είναι θέμα ΟΤΕ.

Τι στο καλό συμβαίνει; Πόσο διαρκεί πια αυτό;

perimeneis na oloklirothei i foritottita.gia tin foritotita epidi mpenoun kai ales eteries den fteei panta o isp alla sinithos autoi pou ine na kanoun tin foritotita kai gia tis foritotites ine alli eteria pou tis kanei gia oles tis eteries oso xero.

εκανα την αιτηση για 2play και την εστειλα πριν 8 μερεs.

πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ακομα δεν την εχουν.

μιλαμε απο Κορυδαλλο-Καλλιθεα.

θαθελα να ρωτησω οποιον εχει βαλει το 2lay τηs forthnet να μου πει ποσο καιρο εκανε να ενεργοποιηθει,γιατι αυτοι μιλανε για 4-5 εβδομαδεs ,αλλα εγω βλεπω την δουλεια να τραβαει κανα τριμηνο.

poso kanei ston kathena einai sxetiko apo to pote tha kataxorithei kai meta kai apo to pote tha kanei kai o ote tin metafora kai na simpesei kai i foritotita.

εγω εχω κανει αιτηση και για μεταφορα τηλεφωνου μαζι.

εξοπλισμο τριχεσ crypto f-200 μου ειπαν το οποιο εχω απο παλια και κλειδωνει στα 8 mb,οποτε ρουτερακι [εχω level1,adsl2].

parte routeraki.na exeis grammi 10 mbit kai na pezeis me usb modem kai torrents apla eleos.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

AN IPARXOUN pola empodia kai auti pou ipes na baleis pou ine oti pio dinato min perimeneis pola.na sto po pio apla.sto spiti pou tin ebala ego to router itan ipogeio kai me skala kanoniki pigenes sto isogeio.ite ebala kerrea ite oxi mexri isogeio katafera kai eftasa kai meta gia na ftaso ston proto opos kai sto isogeio mexri exo epexa me expander.ta 20-30 metra einai sxetiko analogos ta empodia.ego pc me to linkisys dino sto gitona mou 2 orofous kato me oriako sima.kai me mikri kerea pou dokimasa mia apo ta idia.kateuthintiki isos ekane kati kalitero.

Δημοσ.

Oxi re file den tha elega oti exei tromera empodia ante na exei ena toixo. H apostiasi einai apo to saloni sto dwmatio moy. Ayto mono oyte allagi orofoy kanw oyte exei polla empodia to sima. Esi poia apli kerai moy proteineis na valw kai tha dw kamia diafora an nai ti soi diafora? telos paizei na vrw poythena kamia metaxirismeni keraia giati den leei na paw na parw kainoyrgia.

Δημοσ.
Αν είμαι σε δίκτυο του ΟΤΕ θα πληρώνω 40? στην forthnet ανά μήνα και 30,5? ΟΤΕ ανά 2 μήνες (πάγιο απλής γραμμής);

Nai.Tha plirwneis 39,90 to mina gia to 2play sti Forthnet kai nomizw peripou 25-26euro ana dimino ston OTE to pagio tis tilefwnikis grammis

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα Τρίτη του Πάσχα δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα για τα σταθερά ΟΤΕ... :S. Και υποτίθεται ότι θα είχε ολοκληρωθεί από Μεγάλη Τετάρτη!!

Δεν το βλέπω να κρατά πολύ το 2play αν μέχρι μεθαύριο δεν έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα ζητήματα.

2play της μια βδομάδας με κόβω!!

Έλεος...

Δημοσ.
pesto stin forthnet alla ipomoni.pasxa itan

Ε ναι αυτό είπα κι εγώ... Άγιες μέρες... το'πα από το Σάββατο. Άντε να δούμε.

Εγώ μπορώ να περιμένω άντε πες μέχρι Παρασκευή. Ο πατέρας μου δε νομίζω ;)

Δημοσ.
Μέχρι σήμερα Τρίτη του Πάσχα δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα για τα σταθερά ΟΤΕ... :S. Και υποτίθεται ότι θα είχε ολοκληρωθεί από Μεγάλη Τετάρτη!!

Δεν το βλέπω να κρατά πολύ το 2play αν μέχρι μεθαύριο δεν έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα ζητήματα.

2play της μια βδομάδας με κόβω!!

Έλεος...

To thema einai oti an i diadikasia exei ftasei sto teliko stadio de mporeis na tin anasteileis kai na akyrwseis tin aitisi.To poly poly na se baloun na plirwseis kai ta 70 euro pou einai to telos diakopis ;)

Δημοσ.
To thema einai oti an i diadikasia exei ftasei sto teliko stadio de mporeis na tin anasteileis kai na akyrwseis tin aitisi.To poly poly na se baloun na plirwseis kai ta 70 euro pou einai to telos diakopis ;)

SIN OTI pezei na perimenis meta gia na xanagirisei i grammi sou ston ote....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...