Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παίζει σε G.dmt...γύρνα το mode σε adsl2+ για να παίξεις στο μεγίστο δυνατό της γραμμής σου...

ok το εκανα. αλλα ενω με την προηγουμενη επιλογη δεν ειχα καθολου διακοπές μολις το γυρναω σε ADSL2+ εχω διακοπές στο νετ.

τι να κανω?

ο ρουτερ ειναι o lynksis wag200g

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια πολυ ασχετοι εκει στη forthnet. παιρνω τηλ και το μονο που μου λενε ειναι βαλτε το στο ADSL2+ και θα δουμε μηπως το διορθωσουμε. ουτε τι μπορει να φταιει ουτε τπτ δεν μπορω να καταλαβω

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα. Είχα το φοιτητικό πακέτο της 4νετ (117ευρώ για 1 χρόνο+τον εξοπλισμό) το οποίο έληξε πέρισυ και το συνέχισα κανονικά με 768 γραμμή και πληρώνοντας 13ευρά/μήνα. Έκανα αναβάθμιση σε 24mb σε ιδιωτικό (όχι το 2play) και με παίρνουν τηλ τώρα και μου λένε "Δεν δικαιούστε εξοπλισμό επειδή τον έχετε παραλάβει απο την 4νετ παλαιότερα"!!! Καλά πλάκα μου κάνουνε? Έψαξα στους όρους της σύμβασης και δεν το λέει πουθενά και τώρα εκεί τα φιντάνια έχουν στις οθόνες τους ότι ο χρήστης... δεν δικαιούται εξοπλισμό!! :mrgreen: Πείτε μου τι να πρωτοκάνω με τα φιντάνια που χω μπλέξει.. :cry:

Δημοσ.

Τιποτα ιδιαιτερο πιστευω οτι δεν μπορεις να κανεις..Απλα παρε τους τηλ και πες τους οτι εχεις απο παλια το F200 που σου εδωσαν, που δεν κανει για ADSL2+ κ πες τους ευγενικα να σου στειλουν το ρουτερ. Αν δεν τα καταφερεις...Απλα αγορασε ενα ρουτερακι.ενα καλο εχει γυρω στα 70 ευρα, ενα φθηνο βρισκεις κ με 40.

Δημοσ.

και εγώ πιστεύω ότι δεν δικαιούσαι νέο εξοπλισμό. έκανες ανανέωση και όχι αλλαγή πακέτου σε 2Play. μόνο στο ακριβό πακέτο του adsl in a box κ στο 2play δίνουν εξοπλισμό για 24mbit. εγώ που πήρα το φθηνό πακέτο είχε μέσα το F200 και θα χρησιμοποιήσω το παλιό μου ρούτερ για την 24άρα γραμμή που θα έχω. αν κάνεις αίτηση για 2play μόνο τότε δικαιούσαι νέο εξοπλισμό.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, θα αγοράσω το US ROBOTICS SURECONNECT 9107 ADSL/ISDN MODEM ROUTER γιατί δεν μου αρέσουν τα Wireless. Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο εκεί στα 70ευρώ είναι θεμιτό! Ελπίζω να κάνει τη δουλεία του γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την εταιρεία αυτή. Βρήκα ενα router microcom AD2636 αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τη γραμμή και έχω μ.ο. download rate στα 90 ενώ περίμενα πολύ παραπάνω. Σας δίνω κάποια στοιχεία απο το ρουτεράκι μήπως βγάλετε κανα συμπέρασμα.

Max Tx Power: -38 dBm/Hz

SNR Margin : Downstream: 5.6-6.1 , Upstream: 7 dB

Line Attenuation: Down: 36.0 , up: 26.5 dB

Data Rate: downstream: 6784 upstream: 416 kbps

** μια επιπλέον ερώτηση: αν αγοράσω το Siemens Cl-110 που δίνει η forthnet θα δω κάποια διαφορά απο το U.S. Robotics? Ούτε δίκτυο με ενδιαφέρει ούτε Wifi κλπ. μόνο να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη ταχύτητα χωρίς πολλές διακοπές

Δημοσ.

για τα απολύτως βασικά, το siemens είναι τέλειο. πολύ σταθερό και με τα απαιτούμενα πράγματα που πρέπει να έχει ένα ρούτερ. hardware firewall, ΝΑΤ, QoS.

Δημοσ.
ρε παιδια πολυ ασχετοι εκει στη forthnet. παιρνω τηλ και το μονο που μου λενε ειναι βαλτε το στο ADSL2+ και θα δουμε μηπως το διορθωσουμε. ουτε τι μπορει να φταιει ουτε τπτ δεν μπορω να καταλαβω

Εαν έχεις μπριζάκια που γράφουν ΟΤΕ θα σου πουν να τα αντικαταστήσεις!!!Θα σε ρωτήσουν αν έχεις router που σου παρέχει η Forthnet, εαν ναι,θα σου πουν να κάνεις update firmware!!!Μετά εάν συνεχίσουν οι αποσυνδέσεις θα σου ρίξουν το κλείδωμα γραμμής με αιτιολογία ότι δεν μπορεί να σηκώσει τα MBit τα οποία κλειδώνεις....

Δημοσ.

Εκανα αιτηση πριν δυο βδομαδες για double play και ηρθε σημερα ενα μυνημα στο κινητο που λεει οτι η αιτηση εγινε δεκτη.Ποσο καιρο θα περιμενω ακομα?Μενω αμπελοκηπους θεσσαλονικης και αν καποιος ειναι απο δω και εχει κανει συνδεση μπορει να μου πει ποσο περιμενε?Επισης μου εχουν πει οτι καπου στη σελιδα της Forthnet γραφει την ακριβη ημερομηνια που θα γινει η συνδεση μου ειναι αληθεια και ναι που μπορω να το δω?:-)Ευχαριστω

Δημοσ.

κοίτα εδώ

http://www.forthnet.gr/adslstatus

Για εμένα η ημερομηνία που έγραψε εκεί ήταν και η ακριβής.

Απο την ημέρα που έλαβα το αντίστοιχο μήνυμα με αυτό που έλαβες και εσύ τώρα, πέρασαν 20 ημέρες (αλλά Γιάννενα).

Δημοσ.

Λοιπόν να σου απαντήσω κι εγώ που είχα σχεδόν 1,5 χρόνο πακέτο και μετά ανανέωση και 1 μήνα τώρα 2play.

Ημέρες ενεργοποίσης:

Η ενεργοποίηση θα γίνει σε 3 εβδομάδες από την ημέρα που θα γίνει η αίτηση (έτσι λένε τουλάχιστον).

Η ενεργοποίηση της γραμμής μου έγινε ακριβώς σε 2 μήνες. (26/12 έστειλα με fax την αίτηση-26/2 ενεργοποιήθηκε)

[B]Καταγγελία σύμβασης:[/b]

Το συμβόλαιο είναι αορίστου χρόνου όμως σε περίπτωση που θελήσετε να το διακόψετε πριν τους 12 μήνες, θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των 70ευρώ. Για διακοπές από το 13ο μήνα και μετά δεν υπάρχει καμιά επιπλέον επιβάρυνση.

Δεν μπορώ να πω γιατί το ψάχνω ακόμα.

Διαδικασίας υποβολής αιτήσεων:

Για να κάνει κανείς αίτηση πρέπει να την εκτυπώσει από το site της Forthnet και είτε να τη στείλει ταχυδρομικά είτε να την παραδόσει ο ίδιος σε ένα από τα γραφεία της Forthnet (επισυνάπτοντας πάντα φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας και ενός πρόσφατου λογαριασμού του ΟΤΕ).

Μπορείς να την κάνεις σε κάποιο υποκατάστημα του Κωτσόβολου.

[B]Τι γίνεται με το πάγιο του ΟΤΕ:[/b]

Σε περιοχές όπου είναι ήδη διαθέσιμη η κάλυψη μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet δεν πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ, όπου όμως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμα, τότε πληρώνεις κανονικά το πάγιο μέχρι να αποκατασταθεί το δίκτυο της Forthnet στην περιοχή και να μεταφερθείς σε αυτό.

Εγώ ακόμα δεν ξέρω δεν έχω λάβει λογαριασμό του ΟΤΕ πάντως.

(*) Οι Οι αστικές και υπεραστικές κλήσεις είναι δωρεάν για όλο το εικοσιτετράωρο και για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Μετά τον έλεγχο του μέχρι τώρα λογαριασμού μου ισχύει. Να ξέρεις όμως τα 5ψήφια νούμερα πληρώνονται.

Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω εγώ: είχατε ποτέ σύνδεση Forthnet?

Πώς ήταν η συνεργασία σας με την εταιρία; Το τηλεφωνικό κέντρο;

Κι επίσης: θεωρείτε πως η Forthnet έχει τη δυνατότητα να χειριστεί μεγάλο όγκο αιτήσεων ή θα χάσει τη μπάλα όπως η Tellas?:confused: :confused: :roll:

Όπως προείπα έχω 1 μήνα 2play αλλά έχω πολλά προβλήματα σύνδεσης. Αυτά προέρχονται από πρόβλημα βραχυκυκλώματος στη γραμμή του ΟΤΕ. Γιατί πρέπει να ξέρεις ότι ιδιόκτητο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και internet δεν υπάρχει. Και αν τύχεις σε τέτοιο πρόβλημα όπως εγώ περιμένεις να δεήσει ο ΟΤΕ να το επιδιορθώσει. Δηλαδή καλά κρασιά. Όσο για τις ταχύτητες εγώ (ίσως λόγω του προβλήματος) δεν τις έχω δει. Όσο για την εξυπηρέτηση της Εταιρείας είναι πολύ καλή αν έχεις υπομονή με την αναμονή. Αλλά θα σου πω κάτιμέσα από την ψυχή μου εγώ όταν είχα ΟΤΕ, ISDN γραμμή και πακέτο από forthnet και σταθερή τηλεφωνία ήμουν πιο ευχαριστημένη. Τώρα αισθάνομαι ότι έκανα λάθος που δεν συνέχισα αυτό που είχα.

Δημοσ.
κοίτα εδώ

http://www.forthnet.gr/adslstatus

Για εμένα η ημερομηνία που έγραψε εκεί ήταν και η ακριβής.

Απο την ημέρα που έλαβα το αντίστοιχο μήνυμα με αυτό που έλαβες και εσύ τώρα, πέρασαν 20 ημέρες (αλλά Γιάννενα).

Τhnks το κοιταξα αλλα δεν καταλαβα τιποτα ολα εχουν την ιδια ημερομηνια11bc7.th.jpg"]11bc7.th.jpg[/url]

Που μπορω να δω ποτε θα γινει η συνδεση?

Δημοσ.
mporei na kopei grigora mporei kai oxi.ite mikros ote ginei i forthnet i i kathe forthnet to mpaxalo tou ote den nomizo oti tha ginei.

Ποτε μην λές ποτέ!!!Βλέπουμε την Forthnet και την κρίνουμε..

gia tin tellas exoun akoustei pola.tora an bariountai na stiloun mia aitisi ti na po.isos na xathike alla otan to ipes tha sou legan xanastiltin.ti na pei kaneis.

Ενώ για την Forthnet δεν έχει ακουστεί τίποτα.... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...