Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κανεις απο Ηρακλειο Κρητης που να εχει 2play και να εχει 4αρα ή να περιμενει να του την κανουν 4αρα (οπως και εγω εναν μηνα τωρα).

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παίζεις σε G.DMT κοινώς "adsl1"...γύρνα το mode σε adsl2+ και θα συγχρονίσεις αρκετά πιο πάνω

Φίλε μου το έχω βάλει σε adsl2 και σε adsl2+ αλλά τίποτα πάλι

Με adsl2+

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 19687 kbps

Upstream Rate: 1021 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 28 db

Upstream Line Attenuation: 6.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 21 db

Με adsl2

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 18887 kbps

Upstream Rate: 1021 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 28 db

Upstream Line Attenuation: 6.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 21 db

όταν κάνω download πάνω απο 300kb δεν ανεβαίνει γιατί?

• Super Moderators
Δημοσ.

είπα ότι θα συγχρονίσεις πιο πάνω...όχι ότι θα κατεβάζεις πιο πάνω :P

έχεις περάσει σίγουρα σε 24mbit account? (όχι γραμμή αλλά σύνδεση)

χρησιμοποιείς download manager με segmented downloading?

είναι server της προκοπής αυτός από τον οποίο κατεβάζεις?

δοκίμασε να κατεβάσεις με download manager (DAP,getright,flashget etc etc) κάποιο αρχείο από Νvidia/Ati/Microsoft και δες πόσο πιάνεις

Δημοσ.
είπα ότι θα συγχρονίσεις πιο πάνω...όχι ότι θα κατεβάζεις πιο πάνω :P

έχεις περάσει σίγουρα σε 24mbit account? (όχι γραμμή αλλά σύνδεση)

χρησιμοποιείς download manager με segmented downloading?

είναι server της προκοπής αυτός από τον οποίο κατεβάζεις?

δοκίμασε να κατεβάσεις με download manager (DAP,getright,flashget etc etc) κάποιο αρχείο από Νvidia/Ati/Microsoft και δες πόσο πιάνεις

Νόμιζα ότι θα κατεβάζω και ποιο πάνω :o

Χρησιμοποίησα το download manager για να κατεβάσω κάποια αρχεία και μου τα κατεβάζει με 2,0mb.

'Οταν πάω να κατεβάσω απο το rapidshare πάνω απο 300kb δεν πάει με τίποτα και τις σελίδες δεν τις ανοίγει γρήγορα.

• Super Moderators
Δημοσ.

για το rapidshare βάλε rapget...και κατέβαζε αποκλειστικά από τον server Global Crossing...(χωρίς αριθμό)

για τις σελίδες δεν μπορείς να κάνεις κάτι...βάλε Firefox ή Opera αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο από τα αυτά ήδη

Δημοσ.

Δυστυχώς η Forthnet πρόλαβε να με απογοητευσει. Έβαλα πρόσφατα 2play (πριν μια εβδομάδα) και ακόμα δεν έχω τηλέφωνο... :-(:-(:-(

Internet? Τέλειο... Άριστες ταχύτητες (μένω πολύ κοντά στο DSLAM), αλλά όπως όλοι λέγανε - αλλά εγώ πίστευα πως δεν θα τύχει σε εμένα- απο τεχνική υποστήριξη, μηδέν, κουλουράκι...

Το τηλέφωνο στην αρχή έκανε κλήσεις αλλά δεν μπορούσε να δεχτεί... μου λέγανε "φταιει ο ΟΤΕ που δεν ενημερώνει τα τηλεφωνικά του κέντρα". Δηλώνουν όμηροι του οτέ και ότι επίτηδες καθυστερεί για να πούμε το γνωστό "καλά είμασταν στον ΟΤΕ"!!!! Μπορεί να είναι αλήθεια? Σας ρωτάω. Δεν ξέρω. Τους πίστεψα και περίμενα.

Απο χθες όμως(Παρασκευή) το τηλέφωνο νέκρωσε τελείως. :fear: Τους κάλεσα στις βλάβες και μου λένε τώρα "απο Τρίτη και βλέπουμε..." :fear: Μια κοπέλα μάλιστα μου είπε το αμίμητο "Ε, όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα" (=έκανα κλήσεις αλλά δεν δεχόμουν). Λές να έχει δίκιο?

Έλεος ρε παιδιά, έλεος... Πάλι φταίει ο ΟΤΕ... Τί να πώ κρίμα...

Απο ίντερνετ δεν μπορώ να πώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά από τηλέφωνο τίποτα...

Μιας και είμαι σχετικά απο τους πρώτους που στα Ιωάννινα έβαλα Double Play πολλοί περιμένουν να μάθουν "πώς πάει η forthnet", π.χ πολύς κόσμος στο Νοσοκομείο. Θα τους "διαφημίσω" ανάλογα.

Καλό τριήμερο.... Τα λέμε απο Τρίτη...

Αν έχει κανεις άλλος παρόμοια εμπειρία και πώς τελικά ξεπεράστηκε το πρόβλημα, ας μου πεί...

Δημοσ.

Τι να της πεις και της κοπέλας... Αυτή μάλλον προσπαθούσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Το έλεγε γελώντας. Με τόσα που θα έχει ακούσει....

Όσο για την βόμβα που λές, κατάστημα forthnet στα Γιάννενα έχουμε. Ολοκαίνουργιο. :devil: Ελπίζω να έχουν βάλει ομορφούλες κοπελίτσες να μας κατευνάζουν όταν θα τους επισκεπτόμαστε... :-D:-D:-D

(κάτι τέτοιες μαλακίες λέμε και αμα γίνει καμιά στραβή με βλέπω να με τραβολογάνε :lol::lol::lol:) ((αλλά είμαι άτομα υπεράνω... υποψίας!))

Δημοσ.

Ρε παιδία μπορείτε να μου προτείνετε ένα router με wifi για 2play! Έχω εδώ και κάνα 4μηνο το Siemens CL-110 που δίνει η 4net και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα(ούτε disconnections(ούτε μια φορά, που με ενδιαφέρει περισσότερο), μια χαρά port forwarding). Απλά θέλω το wifi για να συνδέσω ένα iPhone και να είναι και σταθερό(μην έχω disconnections).

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά μου με το Siemens CL-110

Statistics: Downstream Upstream

Line Rate: 17969 Kbps 1021 Kbps

Attainable Line Rate: 16796 Kbps 1245 Kbps

Noise Margin: 4.3 dB 12.7 dB

Line Attenuation: 21.5 dB 9.1 dB

Output Power: 12.4 dBm 19.1 dBm

Δημοσ.
Ρε παιδία μπορείτε να μου προτείνετε ένα router με wifi για 2play! Έχω εδώ και κάνα 4μηνο το Siemens CL-110 που δίνει η 4net και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα(ούτε disconnections(ούτε μια φορά, που με ενδιαφέρει περισσότερο), μια χαρά port forwarding). Απλά θέλω το wifi για να συνδέσω ένα iPhone και να είναι και σταθερό(μην έχω disconnections).

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά μου με το Siemens CL-110

Statistics: Downstream Upstream

Line Rate: 17969 Kbps 1021 Kbps

Attainable Line Rate: 16796 Kbps 1245 Kbps

Noise Margin: 4.3 dB 12.7 dB

Line Attenuation: 21.5 dB 9.1 dB

Output Power: 12.4 dBm 19.1 dBm

Εγω εχω το LInksys WAG200 και μια χαρα τα παει.Και το i-Phone επισης συνδεεται μια χαρα.

Δημοσ.

εε τα τούβλα. μου έκαναν αναβάθμιση γραμμής στα 24mb υποτίθεται χωρίς να μου έχουν στείλει πρώτα τον εξοπλισμό. Έχω το cryptof200 γιατί το χα πάρει απο το φοιτητικό πακέτο και την ανανέωσα σε 24. Το εικονίδιο κάτω λέει ταχύτητα 7.2mb/sec με το f200.

μου έχουν κάνει μ*****α ?? ή με το που βάλω το siemens θα δω την πραγματική ταχύτητα.

Μα τα ταλέντα δεν μου στείλανε τον εξοπλισμό:mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

το crypto δεν είναι καν adsl2+...πως περιμένεις να παίζεις σωστά στα ΕΩΣ 24mbit? :o

και με το νέο router θα πάιζεις με ethernet έτσι όχι με usb...

Δημοσ.

δηλαδή το siemens που θα μου στείλουν να το συνδέσω με έθερνετ ε? είναι πιο σταθερό φαντάζομαι... αλλά μου κανει εντύπωση το τι φιντάνια είναι!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...