parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 κατσε ρε φιλε καταρχην δεν εχει ασυρματο, δευτερον εχει μια πορτα μονο ethernet δεν μπορω να συνδεσω αλλο Pc δεν μπορω να βαλω δικτυακο δισκο ή εκτυπωτη. Το δεύτερο λύνεται αν έχεις μία παροχή ρεύματος διαθέσιμη, αγοράζοντας απλά ένα 5πορτο switch των 15? max. Για το πρώτο: Όπως έγραψα παραπάνω, ο εξοπλισμός μένει δικός σου. Κι εγώ θα ήθελα να μου δίνανε δώρο ένα Zyxel 662HW, αλλά έχει και 200+ ? τιμή...
kallair Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 η ουσία ποια είναι; να μου δίνουν super wow modem για να λέω ότι έχω wireless κ 4 θύρες ή να μπορώ να έχω μια σταθερή σύνδεση χωρίς αποσυνδέσεις; οι απαιτήσεις σου είναι υπερβολικές. υποχρέωση τους είναι να σου δίνουν εξοπλισμό που να πληρεί όλες της προυποθέσεις για να μπαίνει το pc με άριστο σήμα. όχι να εξυπηρετεί τα γούστα κ τις απαιτήσεις του καθένα. το siemens σε αυτό είναι σκυλί. και εγώ έχω ένα zyxel me voip adapter ενσωματωμένο ΄(2602R) που είχα σκάσει 120 ευρώ για να το πάρω αλλά στο 20λεπτο το έβγαλα από πάνω. σε θέμα αξιοπιστίας το siemens δεν παίζεται. μπορείς στην περίπτωση σου να βάλεις το siemens σαν μοντεμ και να κουμπώσεις το linksys πάνω για να το χρησιμοποιείς για router & wireless.
klog Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 κατσε ρε φιλε καταρχην δεν εχει ασυρματο, δευτερον εχει μια πορτα μονο ethernet δεν μπορω να συνδεσω αλλο Pc δεν μπορω να βαλω δικτυακο δισκο ή εκτυπωτη. ενταξει ολα αυτα ειδα και εκρινα (μπορει να κανω και λαθος) αν εχει διακοπες θα το δω. αλλα για μενα ειπα επρεπε να σε ρωταν τι θες και αναλογως να πληρωνεις. παντως τωρα στο 1mbps της forthnet με το lynksis δεν εχω κανενα προβλημα Αν έβαζαν πάνω δυο γυαλιστερές χάντρες θα αισθανόσουν καλύτερα.? Σου είπαν εξαρχής που θα σου έδινα ασύρματο και δεν το έκαναν? Σου είπαν πως θα έχει 4 ethernet και σε κορόιδεψαν ή μήπως σου υποσχέθηκαν πως θα είναι και printer server και σε εξαπάτησαν? Θες να μου πεις πως σου τον χρέωσαν κιόλας τον εξοπλισμό.... Μπορεί να αποδειχθούν οι χειρότεροι απο πλευράς παροχής υπηρεσίας ,να μην μείνεις ευχαριστημένος και να τους κράξεις δικαιολογημένα για χίλια δυο πράγματα(αν και είσαι αν καταλαβαίνω καλά ήδη έτοιμος να το κάνεις με το παραμικρό) αλλά εικλικρινά έλεος μην πιανόμαστε απο το κάθετι τι απλά και μόνο για να πούμε κάτι. Φιλικά Υ.Γ. Θα μπορούσες να πεις πως είσαι και άτυχος ,ενα φιλαράκι την περασμένη βδομάδα παρέλαβε το Linksys!!!!
kallair Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ο πιο κωλόφαρδος δηλαδή ήταν ο κολλητός μου; πήγε από κει για την αίτηση κ του έδωσαν το linksys wag200g. και όχι μόνο αυτό, θα του στείλουν και το siemens....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Σε μένα είχαν πει ότι θα μου έστελναν το USR! Τελικά μου έστειλαν το 530v6 το οποίο πρέπει να είναι πολύ μαλακισμένο router. Οταν συνδέω το απλό 530 ναι μεν συγχρονίζει λίγο πιο χαμηλά,αλλά περνάει και μια βδομάδα χωρίς αποσύνδεση. Με το 530v6 έχω κανά δυό το 24ωρο.
koumos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα εγω δουλευω 2 μηνες τωρα με το Linksys WAG200G (ενω μου ειχε στειλει η 4νετ το Siemens) και εχω παρατηρησει μονο 2-3 αποσυνδεσεις ολο αυτο τον καιρο.! κ αυτες οι αποσυνδεσεις ηταν τις πρωτες μερες που ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου! Θελετε να μου πειτε λοιπον οτι ειμαι τυχερος που δεν εχω αποσυνδεσεις με το Linksys? μια χαρα ρουτερακι ειναι οφειλω να σας πω κ κλειδωνω κ πιο ψηλα με αυτο παρα με το Siemens!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 δεν είπε κανείς πως είναι άσχημο...απλά σε χάλια γραμμές το Siemens είναι πιο σταθερό
tonypapadovic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Παιδιά, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το browsing (DSLAM Γηροκομείου); Από εχθές το βράδυ έχω πρόβλημα, δεν ανταποκρίνονται οι browsers ενώ το utorrent είναι μια χαρά. Δεν έχω πειράξει τίποτα, απλά δεν ανταποκρίνονται ο ισελίδες... Το πρόβλημα είναι αυτό: Εντελώς ακαθόριστα ο Mozilla ή ο IE δεν ανταποκρίνονται. Σε οποιαδήποτε διεύθυνση και αν επιλέξω. Είτε δεν θα κάνει απολύτως τίποτα, είτε θα μου εμφανίσει το γνωστό "Έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδα Το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα. * Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανάσε λίγο. * Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο. * Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό." είτε η σελίδα θα είναι έτσι: Αν πατήσω "Προσπαθήστε ξανα" μπορεί μετά από 200 προσπάθειες να συνδεθεί με την ιστοσελίδα. Για παράδειγμα όταν πατήσω υποβολή αυτού του post δεν θα κάνει τίποτα, τουλάχιστον όχι με την πρώτη. utorrent δουλεύει κανονικά. Αν κάνω restart στο router φτιάχνει για κανα δεκάλεπτο και μετά πάλι τα ίδια. Το κάνει σε όλες τις σελίδες, εσωτερικού/εξωτερικού. Έχει συμβεί σε κανέναν άραγε ή είναι μόνο δικό μου το prob;
Bakxos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ρε παιδια μαλλον δεν εγινα κατανοητος. ειπα να μας λενε οτι υπαρχει αυτο που δινετε δωρεαν και μετα απο εκει αυτος κανει τοσο ο αλλος τοσο κλπ. και ενταξει μη τρελενεστε δεν κατηγορησα την ετερειαρα που τα κανει ολα τελεια. ειπα οτι θα επρεπε να σου λενε και να διαλεγεις. (γνωμη μου) και αν το siemens ειναι καλο η οχι θα το δω δεν το εκρινα απο πλευρας λειτουργιας ειπα θα το δω. ουτε ζητησα να μου δωσουν τζαμπα ρουτερ 200ευρω. μη ψαχνεστε για να τη πειτε κατευθειαν στον αλλο
kallair Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ρε παιδια τι γυφτοι ειναι αυτοι? μου εστειλαν σημερα τον εξοπλισμο ενα modem router της siemens μια βλακεια και μιση.[...] κανείς δεν θέλει να σε κρίνει ή να στην "πει". ξεκίνησες να αερολογείς και να έχεις άποψη για ένα μηχάνημα που όπως λες και μόνος σου, δεν χρησιμοποίησες. καλό είναι πριν κρίνουμε κάτι, να το δοκιμάζουμε πρώτα... από την πρώτη φράση σου έδειξες ότι ήσουν προκατειλημμένος. δεν ξανα-απαντάω για το συγκεκριμένο θέμα.
klog Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ρε παιδια μαλλον δεν εγινα κατανοητος. ειπα να μας λενε οτι υπαρχει αυτο που δινετε δωρεαν και μετα απο εκει αυτος κανει τοσο ο αλλος τοσο κλπ. και ενταξει μη τρελενεστε δεν κατηγορησα την ετερειαρα που τα κανει ολα τελεια. ειπα οτι θα επρεπε να σου λενε και να διαλεγεις. (γνωμη μου) και αν το siemens ειναι καλο η οχι θα το δω δεν το εκρινα απο πλευρας λειτουργιας ειπα θα το δω. ουτε ζητησα να μου δωσουν τζαμπα ρουτερ 200ευρω.μη ψαχνεστε για να τη πειτε κατευθειαν στον αλλο Καλημέρα Οχι ρε Βακχο δεν έχει κανένας διάθεση να σου την πει απλά εδώ στην Ελλάδα πολλές φορές κατακρίνουμε χωρίς να έχουμε δοκιμάσει κάτι.... Τεσπα για να συζητήσουμε και κάτι επι του θέματος.... έχω ενεργοποιηθεί εδώ και 5 ημέρες έχω κλειδώσει στα 13Mbps με εφικτά ,βάσει router, τα 16Mbps και ως επι το πλήστον η μέση ταχύτητα είναι down είναι 150-200kbs. Υπήρξαν στιγμές,το Σαββατοκύριακο, που όντως έφτασα το 1mb/s με μέση ταχύτητα κάπου στα 450-500kbs. Στο διατάυτα.... Πώς σας φαίνεται η συμπεριφορά φυσιολογική? αυτό που με προβληματίζει....χάνει την PPP κάποιες φορές στα καλά του καθουμένου...υπάρχει κάποια ρύθμιση στο router(USR 9107) ώστε να κάνει αυτόματα επανασύνδεση?
vasiliosa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 27/02/2008 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ 27/02/2008 Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα φορητότητας. 27/02/2008 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:13/03/2008 25/02/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 27/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 27/11/2007 Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ έχω κάνει αίτηση διακοπής απο 27/2/08 όταν ακόμα η διαδικασία ήταν στο "Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ". Πέρνω τηλέφωνο τη forthnet και μου λένε ότι πρ΄ςτα πρέπει να μπώ στο ιδιώκτητό της και μετά να γίνει η διακοπή... Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ? Δε θέλω σε καμία περίπτωση να μπώ στο δικτυό της και μετά να ξαναλλάζω σε ΟΤΕ που ήδη έχω κάνει αίτηση για 24mbit(ConnX-talk).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλημέρα Οχι ρε Βακχο δεν έχει κανένας διάθεση να σου την πει απλά εδώ στην Ελλάδα πολλές φορές κατακρίνουμε χωρίς να έχουμε δοκιμάσει κάτι.... Τεσπα για να συζητήσουμε και κάτι επι του θέματος.... έχω ενεργοποιηθεί εδώ και 5 ημέρες έχω κλειδώσει στα 13Mbps με εφικτά ,βάσει router, τα 16Mbps και ως επι το πλήστον η μέση ταχύτητα είναι down είναι 150-200kbs. Υπήρξαν στιγμές,το Σαββατοκύριακο, που όντως έφτασα το 1mb/s με μέση ταχύτητα κάπου στα 450-500kbs. Στο διατάυτα.... Πώς σας φαίνεται η συμπεριφορά φυσιολογική? αυτό που με προβληματίζει....χάνει την PPP κάποιες φορές στα καλά του καθουμένου...υπάρχει κάποια ρύθμιση στο router(USR 9107) ώστε να κάνει αυτόματα επανασύνδεση? download manager χρησιμοποιείς? φίλτρα έχουν μπεί όπου υπάρχει συσκευή στο σπίτι (εκτός από το router) ? 27/02/2008 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ27/02/2008 Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα φορητότητας. 27/02/2008 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:13/03/2008 25/02/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 27/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 27/11/2007 Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ έχω κάνει αίτηση διακοπής απο 27/2/08 όταν ακόμα η διαδικασία ήταν στο "Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ". Πέρνω τηλέφωνο τη forthnet και μου λένε ότι πρ΄ςτα πρέπει να μπώ στο ιδιώκτητό της και μετά να γίνει η διακοπή... Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ? Δε θέλω σε καμία περίπτωση να μπώ στο δικτυό της και μετά να ξαναλλάζω σε ΟΤΕ που ήδη έχω κάνει αίτηση για 24mbit(ConnX-talk). από ότι ξέρω όταν έχει σταλθεί η αίτηση στον ΟΤΕ η διακοπή δεν μπορεί να γίνει...πρέπει να περιμένεις να ενεργοποιηθείς και μετά να ξαναπάς ΟΤΕ (αφού πληρώσεις και τα 70 euro της ρήτρας)...άρα γιατί να φύγεις?
vasiliosa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 download manager χρησιμοποιείς? φίλτρα έχουν μπεί όπου υπάρχει συσκευή στο σπίτι (εκτός από το router) ? από ότι ξέρω όταν έχει σταλθεί η αίτηση στον ΟΤΕ η διακοπή δεν μπορεί να γίνει...πρέπει να περιμένεις να ενεργοποιηθείς και μετά να ξαναπάς ΟΤΕ (αφού πληρώσεις και τα 70 euro της ρήτρας)...άρα γιατί να φύγεις? Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και μου είπαν πως μέχρι τισ 13/3/08 (που είναι το "ραντεβού" για την εγκατάσταση βρόγχου) μπορώ να τη διακόψω και κακώς μοθ λένε από τη forth ότι δε μπορώ. Υ.Γ. Πήρα στα κεντρικά του ΟΤΕ τον Υπεύθηνο Άλλων Παρόχων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 τι να σου πω αν θες σώνει και καλά ΟΤΕ πήγαινε το μέσω ΕΕΤΤ... αλλά αφού θα ενεργοποιηθείς την άλλη βδομάδα με Forthnet δεν ξέρω αν τελικά αξίζει ο μπελάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.