Delpiero10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ok διαβασα κατι τελευταιο στο attenuation θα βαλω το up db? i to down db?
pantnick Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Για του Καβαλιώτες κ ίσως τους υπόλοιπους που εντάχθηκαν στο ιδιοκτητο τελευταία (ο Πύργος, η Ξάνθη και η Κομοτηνή) η μεταφορά θα ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο (απο τα λεγόμενα τους). Απ οτι κατάλαβα θα γίνει σταδιακά αναβάθμιση ταχύτητας απο 1 στα 4 κ στο τέλος όσο πάει στον καθένα ανάλογα με την απόσταση με το dslam.Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με γιατι περίμενα 15 λεπτά στο τηλ. για να ρωτήσω πότε περίπου θα ολοκληρωθεί η φορητότητα...
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ok διαβασα κατι τελευταιο στο attenuation θα βαλω το up db? i to down db? Το downstream...
vasiliosa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μετά απο πολύ καιρό ορίστε τα αποτελέσματα: 25/02/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 27/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 27/11/2007 Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ Όπως καταλαβαίνεται ακυρωσα την αίτηση και θα πάψ στα 24mbit της OteNet (δυστυχώς ) για να μη με πρήζει και η μάνα μου με το ISDN της!!!!
Merdock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Σήμερα από όποιο site και να πάω να κατεβάσω με ddl πιάνω το πολύ 20kb/s.Ακόμα και από της Nvidia.Αντίθετα σε torrent που δοκίμασα έπιασα μέχρι 500kb/s(αν και συνήθως πιάνω πιο πολύ)Αντιμετωπίζει και κανάς άλλος πρόβλημα σήμερα ή είμαι ο μόνος;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 κατέβασα πριν λίγο από Nvidia με download manager ασφαλώς...πήγε τέρμα...
Bakxos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ρε παιδια τι γυφτοι ειναι αυτοι? μου εστειλαν σημερα τον εξοπλισμο ενα modem router της siemens μια βλακεια και μιση. εγω ετσι κι αλλιως εχω εναν lynksis router πολυ ανωτερω απο αυτο που μου εστειλαν αλλα το αναφερω διοτι θα ηταν καλυτερα να σε ρωταν αν θες το τσαμπε η κατι καλυτερο αλλα να πληρωσεις. φυσικα τον αφηνω στο κουτι του για να τον επιστρεψω πισω οταν θα κοψω την συνδεση. το παραξενω με εμενα ειναι οτι 19/2 εκανα αιτηση και στις 12/3 θα με ενεργοποιησουν. μαλλον βλακειες λενε αλλα για να δουμε....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ρε παιδια τι γυφτοι ειναι αυτοι? μου εστειλαν σημερα τον εξοπλισμο ενα modem router της siemens μια βλακεια και μιση.... To Siemens CL110 λες; Εμένα μου έστειλαν το Speedtouch530v6 και είναι χειρότερο από το υποτίθεται ακατάλληλο απλό 530.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 το Siemens πάντως συγχρονίζει ψηλότερα από το Linksys (από ότι έχω διαβάσει δλδ) και είναι και αρκετά πιο σταθερό...
kallair Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ρε παιδια τι γυφτοι ειναι αυτοι? μου εστειλαν σημερα τον εξοπλισμο ενα modem router της siemens μια βλακεια και μιση. εγω ετσι κι αλλιως εχω εναν lynksis router πολυ ανωτερω απο αυτο που μου εστειλαν αλλα το αναφερω διοτι θα ηταν καλυτερα να σε ρωταν αν θες το τσαμπε η κατι καλυτερο αλλα να πληρωσεις. φυσικα τον αφηνω στο κουτι του για να τον επιστρεψω πισω οταν θα κοψω την συνδεση. το παραξενω με εμενα ειναι οτι 19/2 εκανα αιτηση και στις 12/3 θα με ενεργοποιησουν. μαλλον βλακειες λενε αλλα για να δουμε.... δηλαδή εσύ πως θέτεις το μια βλακεία κ μισή; κοιτάς την εξωτερική εμφάνιση και κρίνεις; γιατί 1ον το siemens είναι πιο σταθερό από το Linksys, 2ον αν εξαιρέσεις το wireless, το siemens δεν υστερεί σχεδόν σε τίποτα σε σχέση με το linksys. άσε πάνω για μια βδομάδα το linksys και άσε πάνω και το siemens για μια βδομάδα. ύστερα πες μας πόσες αποσυνδέσεις είχες με το ένα και πόσες από το άλλο...
artluvr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Έχω μισό χρόνο το 2play της Forthnet. Εγώ συνάντησα τα εξής προβλήματα: Περίμενα 3 μήνες για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες και τα 12Mbit τα έπιανα μόνο τα ΣΚ. Τις άλλες μέρες με το ζόρι είχα 2Mbit. Να ξέρετε ότι η ταχύτητα εξαρτάται ανάλογα από την απόσταση που βρίσκεστε από το κέντρο (dslam αν κάνω λάθος διορθώστε με). Που σημαίνει ότι για να πιάσετε 12Mbit θα πρέπει να μένετε δίπλα στο κέντρο και να μην είναι φορτωμένες οι γραμμές κάτι που σπάνια ισχύει. Επίσης όταν είχα ένα πρόβλημα με το router και μίλησα με την υποστήριξη μου είπανε ότι θα με πάρει ένας τεχνικός τηλέφωνο. Ο τεχνικός με πήρε 3 μήνες μετά, αφού είχα λύσει το πρόβλημα μόνος. Όσο αφορά την τηλεφωνία δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πάντως να ξέρετε ότι αν αποφασίσει ο ΟΤΕ (που σιχαίνομαι) να ρίξει τις τιμές του έτσι ώστε να είναι ελάχιστα πιο ακριβός από τις άλλες εταιρίες, οι άλλες εταιρίες θα χρεωκοπήσουν γιατί ο ΟΤΕ είναι ο μόνος που μπορεί να προσφέρει καλές ταχύτητες για την ώρα. Αλλά μας κράτησε πίσω ο ΟΤΕ γιατί έπρεπε να ξεφορτωθεί κάτι netmod του Κόκαλη. Anyway αυτό είναι άλλο θέμα...
gorillas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Πριν 3 μέρες ενεργοποιήθηκα. Ακριβώς 22 μέρες κράτησε η διαδικασία όπως ακριβώς μου είχε ανακοινωθεί από την Forthnet. Η ταχύτητά μου είναι άκρως ικανοποιητική όπως και η τηλεφωνική μου γραμμή.Λίγο το Noise Margin με προβληματίζει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα αποσυνδέσεων. Dslam:Ιωάννινα||Περίβλεπτος
Bakxos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 δηλαδή εσύ πως θέτεις το μια βλακεία κ μισή; κοιτάς την εξωτερική εμφάνιση και κρίνεις; γιατί 1ον το siemens είναι πιο σταθερό από το Linksys, 2ον αν εξαιρέσεις το wireless, το siemens δεν υστερεί σχεδόν σε τίποτα σε σχέση με το linksys. άσε πάνω για μια βδομάδα το linksys και άσε πάνω και το siemens για μια βδομάδα. ύστερα πες μας πόσες αποσυνδέσεις είχες με το ένα και πόσες από το άλλο... κατσε ρε φιλε καταρχην δεν εχει ασυρματο, δευτερον εχει μια πορτα μονο ethernet δεν μπορω να συνδεσω αλλο Pc δεν μπορω να βαλω δικτυακο δισκο ή εκτυπωτη. ενταξει ολα αυτα ειδα και εκρινα (μπορει να κανω και λαθος) αν εχει διακοπες θα το δω. αλλα για μενα ειπα επρεπε να σε ρωταν τι θες και αναλογως να πληρωνεις. παντως τωρα στο 1mbps της forthnet με το lynksis δεν εχω κανενα προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.