Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εψαξα αρκετα πριν ποσταρο αλλα δν βρηκα αυτα για την ταχυτητα οτι αν θα εχω την 24αρα θα πληρωνω παλι 40?(ειναι και πολλες η σελιδες και ειναι λιγο δυσκολο να της διαβασεις ολες)

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α δλδ με 80 ? το διμηνο μπορει να εχω και 7mbps μπορει και 15mbps?(το λιγοτερο που μπορω να εχω τουλαχιστον στο περιπου ξερεις να μου πεις? και κατι σελιδες πριν διαβασα οτι καποιοι περιμεναν 2 μηνες για να ενεργοποιουν το ιδιο διαστημα θα παρει και σε μενα?η λιγοτερο επειδη ειμαι ηδη συνδρομητης?

Δημοσ.

Αν είναι κακή η γραμμή σου θα έχεις και 7 ίσως και λιγότερο.Ποιό είναι το μίνιμουμ δεν ξέρω να σου πω(εξαρτάται από πολλούς παράγοντες)και αν μπορείς να το διαπιστώσεις πριν κάνεις την αίτηση.

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε για το ενδιαφερον σου(ποιους παραγοντες εννοεις?και πως μπορω να τα διαπιστωσω ολα αυτα πριν κανω την αιτηση?

Δημοσ.
σε ευχαριστω φιλε για το ενδιαφερον σου(ποιους παραγοντες εννοεις?και πως μπορω να τα διαπιστωσω ολα αυτα πριν κανω την αιτηση?

το ποιο σιγουρο ειναι να βρεις καποιον σε ακτινα 200 μετρα απο εσενα που να εχει συνδεθη,και να δεις τι ταχυτητα πιανη.εαν δεν υπαρχη καποιος τοτε τι να σου πω ριξτο κορωνα γραμματα.:lol::lol:

Δημοσ.

η κομοτηνη ειναι μικρη πολη αλλα εγω μενω κανα 1,5-2χιλιομετρα μακρυα απο τον οτε και δεν ξερω κανεναν που να εχει 2play.αρα τι κανω?

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη DSL γραμμή, μπορείς να δεις στα στατιστικά θορύβου που παρέχει ο εξοπλισμός σύνδεσής σου. Αν έχεις router, συνήθως κάποια σελίδα από το web interface του θα σου δίνει το απαραίτητο μέγεθος, δηλαδή την εξασθένηση γραμμής (line attenuation) σε dB (decibel). Αυτό δε θα αλλάξει σημαντικά σε περίπτωση που μεταβείς σε ιδιόκτητο δίκτυο και δίνει μία καλή εκτίμηση της ποιότητας και του συνολικού μήκους του συνδρομητικού βρόχου σου (το μήκος του χάλκινου καλωδίου από το σπίτι σου μέχρι τον τερματικό εξοπλισμό στο Αστικό Κέντρο που ανήκεις). Μετά, μπορείς να το εισάγεις στο σχετικό calculator του ADSLgr και να δεις πού περίπου θα κυμαίνεσαι σε ταχύτητα συγχρονισμού.

Δημοσ.

Απλό USB ADSL modem; Όταν εγκατέστησες το λογισμικό του (drivers κλπ) δε σου έβαλε κάπου συντομεύσεις για κάποια προγράμματα που να παρέχουν έστω τις στοιχειώδεις πληροφορίες; Ορισμένα π.χ. τοποθετούν ένα εικονίδιο στο system tray των Windows, όπου μπορείς να δεις το attenuation.

Δημοσ.

Ωραία. Στο δεύτερο που σε ρώτησα;

Όταν εγκατέστησες το λογισμικό του (drivers κλπ) δε σου έβαλε κάπου συντομεύσεις για κάποια προγράμματα που να παρέχουν έστω τις στοιχειώδεις πληροφορίες;
Δημοσ.

Έχεις μπερδέψει το forum με το MSN. Πήγαινε στο μήνυμα όπου ανέφερα πρώτη φορά το λόγο για τον οποίον χρειάζεται να βρεις το attenuation και ξαναδιάβασέ το...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...