Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω παιδια δεν ειχα κανενα προβληματακι,εκτος του οτι ηθελαν ενημερωση κατι drivers για την ethernet θυρα τιποτε αλλο,ειμαι μια βδομαδα συνδεδεμενος και η συνδεση μου παει απο το καλο στο καλυτερο μερα με τη μερα αναλογικα και την αποσταση μου απο το DSLAM και με ουτε μια αποσυνδεση!

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 12452 Kbps 1021 Kbps

Attainable Line Rate 13960 Kbps 1214 Kbps

Noise Margin 5.1 dB 11.1 dB

Line Attenuation 37.0 dB 18.8 dB

Output Power 12.4 dBm 19.2 dBm

Και συνδεθηκα σε 18 μερες!

08/02/2008 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

24/01/2008 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:07/02/2008

21/01/2008 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

21/01/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Για να κανω και λιγο το δικηγορο του διαβολου,ως Ελληνες εχουμε την ταση να σκαλιζουμε οτιδηποτε πεσει στα χερια μας και ειμαστε και λιγο ανυπομονοι και αχορταγοι!

Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε λιγο πισω αλλα δεν εχει κανεις ενα μαγικο ραβδι για να μας κανει τα χατηρια!

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

20/02/2008 15:59:00

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 1.05Mb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.10Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

μεταφερθηκα στο ιδιοκτητο σημερα τρομαρα τους και κατεβαζω 130κβ ,μεγαλη ταχυτητα ε? τι φταιει δεν καταλαβαινω μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του

Δημοσ.

Πατριώτη, μην αγχώνεσαι. Κι εγώ στα ίδια είμαι. Κάποια στιγμή το πρωί αποσυνδέθηκε ο router και ξανασυγχρόνισε σε ADSL2+, αλλά έχω πάνω κάτω ίδιες ταχύτητες με εσένα :

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 863.77Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.11Mb/s

Πρέπει να γίνουν έλεγχοι και ρύθμιση της γραμμής, δε θα μείνει εκεί το download rate. Στέλνουν, λέει, SMS όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εδώ καλά-καλά η τηλεφωνία δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως (καλώ με το κινητό, ακούω τόνο κλήσης, αλλά το σταθερό δεν κουδουνίζει)...

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λέει ο parsifal.

Κι εμένα στην αρχή δεν έπιανε καλές ταχύτητες αλλά σιγά σιγά βρήκε τον ρυθμό του. Αναμονή μόνο θέλει!:)

Δημοσ.

Tί έλεγα; Ορίστε κι ένα screenshot από τον Free Download Manager :

fdmtf1.png

fdmtf1.7fb659b3ef.jpg

Χωρίς να κάτσω να την ψάξω με MSS, RWIN και χίλιες δυο άλλες παραμέτρους, αμέσως-αμέσως 2+ MB/sec. Τα links που χρησιμοποίησα, για όσους ενδιαφέρονται, είναι:

>
http://ftp.forthnet.gr/pub/CentOS/5.1/isos/i386/CentOS-5.1-i386-LiveCD.iso
http://ftp.ntua.gr/pub/FreeBSD/ISO-IMAGES-i386/6.3/6.3-RELEASE-i386-disc1.iso
ftp://debian.uni-essen.de/debian-cd/4.0_r3/i386/iso-cd/debian-40r3-i386-CD-1.iso
http://mirror.beyondi.org/ubuntu-releases/7.10/ubuntu-7.10-alternate-amd64.iso

Άιντε, και στα δικά σας εύχομαι.... :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια! Ειμαι συνδεδεμένος μέσω ΑΡΥΣ στο δικτυο της φορθνετ στα 1024 και περιμενω ενεργοποιηση για 2play !μου χουνε στείλει το γνωστό modem της siemens.... και έχω τα ακόλουθα χαρακτηριστικα..

Line Mode G.DMT Line State Show Time

Latency Type Fast Line Up Time 00:00:53:21

Line Coding Trellis On Line Up Count 2

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 1024 Kbps 256 Kbps

Attainable Line Rate 1952 Kbps 932 Kbps

Noise Margin 13.2 dB 23.0 dB

Line Attenuation 49.0 dB 22.0 dB

Output Power 12.1 dBm 16.4 dBm

Το attainable line rate σημαίνει πως όταν μπώ στο ιδιοκτητο θα συγχρονίζομαι max στα 1952.... ή θα αλλαξει αυτο όταν συνδεθώ??Το καταλαβαινω οτι εχω μεγαλο attenuation αλλά όχι και ετσι....Τί παίζει εδώ??Τα φώτα σας σας παρακαλώ!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

49db downstream line attenuation είναι 3.5km

κανονικά πάει εώς 5mbit αλλά ούτε το noise margin σου είναι καλό με αποτέλεσμα να παίζει ακόμα χαμηλότερα

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet καλύπτει το 90% των γραμμών ΟΤΕ στην Αττική, τη συντριπτική πλειοψηφία των περιοχών της Θεσσαλονίκης, τη Λάρισα, την Πάτρα, το Αγρίνιο, το Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Κόρινθο, τα Ιωάννινα, τη Χαλκίδα, το Αίγιο, την Τρίπολη, την Καλαμάτα και από σήμερα, τον Πύργο, την Καβάλα, την Ξάνθη και την Κομοτηνή.

Δημοσ.
Ηράκλειο πιθανότατα όμως μετά το 2010 :P

Οk τα παραλες τωρα.Εγω βεβαια εκανα αιτηση νομιζοντας οτι τελη Γεναρη θα ειναι Ηρακλειο αλλα τιποτα.Και περιμενω να μου κανουν την γραμμη 4αρα.

Πιστευω αν ολα πανε καλα το καλοκαιρι να εχουμε ADSL2/+

Δημοσ.
Οk τα παραλες τωρα.Εγω βεβαια εκανα αιτηση νομιζοντας οτι τελη Γεναρη θα ειναι Ηρακλειο αλλα τιποτα.Και περιμενω να μου κανουν την γραμμη 4αρα.

Πιστευω αν ολα πανε καλα το καλοκαιρι να εχουμε ADSL2/+

Κι εγώ έκανα 15-5-07 περίπου με το σκεπτικό ότι θα ήταν τον 7ο του ιδίου έτους αλλά τελικά μου έκαναν "δωρεά οργάνων" :Ρ

Δημοσ.

Καλησπερα, χρησιμοποιω 4νετ συνδεση 2048 και πριν λιγο καιρο περασαν στην κομοτηνη δικτυο 4νετ και πλεον σκεφτομαι να βαλω και εγω 2play.

Ακουσα οτι το μηνα θα πληρωνω γυρω στα 40 € με της αστικες κλησεις να ειναι δωρεαν και τι ταχυτητα θα εχω στο ιντερνετ?θα εχω 24mbps?η για να εχω 24mbps πρεπει να πληρωνω περισσοτερο?2)θα πρεπει να περιμενω να με περασουν στο 2play η οχι επειδη εχω ηδη συνδεση 4νετ?3)θα μου στειλουν ρουτερ?(αυτα προς το παρον)ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Τα ερωτήματά σου όλα έχουν απαντηθεί και οι απαντήσεις βρίσκονται σε περασμένα μηνύματα του παρόντος θέματος. Ξεκίνα το διάβασμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...