Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά έλυσα μερικός το θέμα όρισα στο firefox σαν proxy proxy.forthnet.gr και port 8080 και τα video φορτώνουν σφαίρα

Τωρα έμεινε να λύσω το πρόβλημα με Joost...

Αυτο πως το κανουμε? Γιατι και εμενα τα βιντεο το youtube τα φορτωνει λιγο αργα!

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα έχω forthnet 2play 24/1024 εγινε μολις πριν μια βδομάδα η σύνδεση (ωστόσο δεν μου έστειλαν μήνυμα με κωδικό και τα σχετικά. είχα και παλαιότερα 4νετ αλλα μονο adsl και ζήτησα τον ιδιο κωδικό και user, τον οποίο και χρησιμοποιώ)

διαβασα ολα τα παραπάνω και παρατήρησα πως εχω ιδιο προβλημα με εναν φιλο απο εδω....πιο συγκεκριμένα , οταν κατεβάζω απο τορρεντ πάει αρκετά γρήγορα περίπου αξιοποιώ 6 Mbps (650 kb/s) downloading...ομως οταν βάζω online video αργεί να το φορτώσει.. επίσης οταν κατεβάζει απο rapidshare σέρνεται ... να φανταστέιτε πως κατεβάζω με 45 - 60 kb/s (512 kbps ταχύτητα περίπου.) , αν δεν απατώμαι υποτίθεται πως οταν κατεβάζεις απο ραπιντσεαρ πιανεις οσο το δυνατον μεγαλύτερη ταχύτητα. μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση σχετικά με αυτό το προβλημα? (πως γινεται να γράφει το router μου πως εχω ταχυτητα κοντα στα 11Mbps down , να κατεβάζω απο τορρεντ με 6Mbps , και τελος απο αμεση αποστολή απο site (rapidshare κλπ) να χρησιμοποιώ το πολύ 1 Mbps) ξερει κανεις το γιατί?

ξεχασα να αναφερω πως στα online speedtest μου βγάζει χαμηλες ταχύτητες....εχω μπερδευτεί....τι να ακάνω λεω να πάρω την τεχνική υποστήριξη της 4νετ και να τους το πώ αλλα θα καταλάβουν για τι μιλάω?

please help me....

Δημοσ.

Line Mode ADSL2+ Line State Show Time

Line Power State L0 Line Up Time 00:01:34:37

Line Coding Trellis On Line Up Count 1

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 12047 Kbps 1021 Kbps

Attainable Line Rate 13944 Kbps 1226 Kbps

Noise Margin 6.3 dB 11.8 dB

Line Attenuation 37.0 dB 18.8 dB

Output Power 12.4 dBm 19.1 dBm

Λοιπον παιδια αυτα ειναι τα στοιχεια της συνδεσης μου,το siemens εχει κλειδωσει εκει σταθερα και χωρις αποσυνδεσεις αλλα απο την Πεμπτη που με ενεργοποιησαν ειχα πολυ μεγαλη ασταθεια στη ταχυτητα,μεχρι που σημερα ειχα φτασει σε σημειο να κατεβαζω με 15 ταχυτητα!

Ειχα απελπιστει πηρα τη τεχνικη υποστηριξη της forthnet και δεν εβλεπαν κατι στη γραμμη,το μονο που μου ανακαλυψαν ειναι το οτι το PANDA που εχω για INTERNET SECURITY εχει ενα add-on στις συνδεσεις που εχει στο μενου συνδεσεις δικτυου που λεγεται "PANDA NDIS IM filter" το οποιο ειναι σαν firewall και καθυστερει τις συνδεσεις και αν το ξετσεκαρεις βλεπεις καλυτερες ταχυτητες!

Λοιπον το εκανα uncheck και οντως ειδα μια ανοδο στις ταχυτητες,αλλα πολυ ασταθεια!

Εκανα το τεστ στο "speedtest.forthnet.gr" και μου εβγαζε

upload-866,25 kb/s

download-856,37 kb/s

Ειχα απελπιστει μεχρι που μου ηρθε η ιδεα να κοιταξω αν οι drivers της μητρικης για τη θυρα ethernet ειναι παλιοι,οντως μπηκα στο site της Gigabyte και ειδα οτι οι drivers που ειχε η μητρικη ηταν αρχαιοι!

Κατεβασα τους καινουριους,τους εγκατεστησα και βρηκα την υγεια μου!

Ιδου το το τεστ της forthnet

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

11/02/2008 01:20:53

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 866.25Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 6.47Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

11/02/2008 01:21:25

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 866.17Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.53Mb/s

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

11/02/2008 01:21:49

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 865.07Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 2.90Mb/s

click START to re-test

11/02/2008 01:22:12

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.62Mb/s

click START to re-test

11/02/2008 01:22:41

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 2.68Mb/s

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

11/02/2008 01:27:53

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 6.23Mb/s

11/02/2008 02:23:11

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 866.17Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 10.03Mb/s

Tο πραγματικο μου download απο rapidshare για παραδειγμα ξεκιναει απο 2.600 kb/s και φθανει να μην πεφτει κατω απο 650 kb/s!

Μηπως καποιοι απο εσας που εχετε προβληματα να κοιταξετε τους drivers της ethernet θυρας?

Δημοσ.
Ρυθμίσεις για το Mozilla Firefox

xkx59zbsjxj8tom2ra1i_thumb.jpg

OK ευχαριστω αλλα το βρηκα πριν μονος μου, αλλα παρατηρησα οτι οποτε ειχα αυτη τη ρυθμιση δεν εμπαινε στο setup του siemens ο browser!

Τωρα δεν χρειαζεται αυτη η ρυθμιση με το update που εκανα στον driver τα βιντεο τα φορτωνει απο μονο του σφαιρα!

Δημοσ.

Ρε παιδιά πολλά πόστς συνολικά..

γενικά σκέφτομαι να βάλω και γω το εν λόγω fortnet 2play αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η ταλαιπωρία υπομονής κλπ. Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω μέχρι να έχω τα πολυπόθητα αποτελέσματα στη γραμμούλα μου? Να τον κόψουμε τον ΟΤΕ ναι!! αν και το connex αυτή την περίοδο δίνει ρέστα διότι το έχει πάρει πολύ ανταγωνιστικά συγκριτικά με forthnet.

Τελικά αξίζει?? για πείτε κανα μειονέκτημα εν συντομία βέβαια.. thanks!:-)

Δημοσ.

19/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:07/01/2008

12/12/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

12/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Ακομα περιμενω....:cry:

Δημοσ.
19/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:07/01/2008

12/12/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

12/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Ακομα περιμενω....:cry:

Α,υπαρχουν και χειροτερα βλεπω...Εγω ειναι 8 μερες που επρεπε να ειχα ενεργοποιηθει,αλλα εσυ βλεπω εισαι στον εναμιση μηνα!!!

Περιοχη αν επιτρεπεται???

Δημοσ.

ρε παιδια μενω κοντα στο κεντρο του ΟΤΕ αυτο θα παιξει ρολο εαν θελω να συνδεθω στην forthnet? εννοω θα επιρεαστει η ταχυτητα μου ?

Δημοσ.

Το DSLAM της Forthnet θα βρίσκεται λόγω της συνεγκατάστασης μέσα στο κτίριο ή στον προαύλιο χώρο του κτιρίου που στεγάζεται το Αστικό Κέντρο του Ο.Τ.Ε. όπου υπάγεσαι. Άρα, είσαι τυχερός αν μένεις κοντά...

Δημοσ.
ρε παιδια μενω κοντα στο κεντρο του ΟΤΕ αυτο θα παιξει ρολο εαν θελω να συνδεθω στην forthnet? εννοω θα επιρεαστει η ταχυτητα μου ?

Επειδη τα Αστικα Κεντρα της Forthnet οπως και των περισσοτερων παρόχων είναι συνεγκατάσταση με τον ΟΤΕ,δηλαδή στο ίδιο κτίριο,αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μικρή απόσταση από το κέντρο.Θεωρητικά πάντα,γιατί η απόσταση δεν μετριέται σε ευθεία γραμμή αλλά σύμφωνα με τήν πορεία των γραμμών.Δηλαδή με απλά λόγια αυτό που έχει σημασία είναι το μήκος της γραμμής.Αν είναι μικρό,τότε έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να έχεις καλή ταχύτητα.

Δημοσ.
Α,υπαρχουν και χειροτερα βλεπω...Εγω ειναι 8 μερες που επρεπε να ειχα ενεργοποιηθει,αλλα εσυ βλεπω εισαι στον εναμιση μηνα!!!

Περιοχη αν επιτρεπεται???

Αγία Βαρβάρα συνονόματε

Δημοσ.
OK ευχαριστω αλλα το βρηκα πριν μονος μου, αλλα παρατηρησα οτι οποτε ειχα αυτη τη ρυθμιση δεν εμπαινε στο setup του siemens ο browser!

Τωρα δεν χρειαζεται αυτη η ρυθμιση με το update που εκανα στον driver τα βιντεο τα φορτωνει απο μονο του σφαιρα!

Βάζεις εδώ την Ip του router και θα είσαι ok

c7kzcmysvw3acu4tqoch_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ πρέπει να αναφέρω ότι μετά από σχεδόν 9 μήνες επιτέλους ενεργοποιήθηκε (τον Ιανουάριο) η σύνδεση (2play soho) που είχα κάνει στην φόρθνετ.

Οι ταχύτητες άψογες, ακόμη τηλέφωνο δεν έχω βάλει βέβαια αλλά που θα πάει θα γίνει και αυτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...