Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
thes1os???? εμενα μου ειπαν οτι θα με βαλουν στις 28ης Οκτωβριου το DSLAM. Αυτο παιζει σιγουρα

Ενώ τώρα είσαι περίβλεπτο? Σου είπαν θα σε μεταφέρουμε απο περίβλεπτο στο άλλο DSLAM? Αμα είναι έτσι πέρα βρέχει ταχύτητες θα έχουμε...

Ποιός στο είπε αυτό ρε 'συ 100 010 00 ? Εγώ μια γκομενίτσα που τόλμησα να ρωτήσω στο 13831 μόνο τα κλάματα δεν έβαλε απο απογοήτευση "πού να ξέρω εγώ εδώ στην Αθήνα που είναι το DSLAM στα Γιάννενα" μου είπε απογοητευμένη... :cry::cry: "δεν ρωτάω που είναι ..." είπα τέλος πάντων...την λυπήθηκα και αυτή :devil:

O Parsifal όμως είχε επαρκή βεβαιότητα όταν απαντούσε. Αν ξερει κάποιος ας μας πεί.

Δημοσ.

Αυριο περιμενω να μου ενεργοποιηθει το double play μου στειλαν και μηνυμα επιβεβαιωσης!

Εχω μια απορια,τωρα που εχω την 768 forthnet η γραμμη μου εχει line attenuation 36.2,αλλα κατεβαζω με πολυ καλη ταχυτητα για 768 δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 85,θελω να ρωτησω αν αυτος ο θορυβος θα υπαρχει και οταν ενεργοποιηθει η double play γιατι αν υπαρχει η γραμμη μου σηκωνει καπου στα 13.5 mbs και ετσι ζητω που καηκαμε!

Ενας φιλος μου ειπε οτι θα μειωθει ο θορυβος οταν περασω στο ιδιοκτητο της forthnet και να μην ανησυχω!

Ισχυει αυτο?

Δημοσ.
O Parsifal όμως είχε επαρκή βεβαιότητα όταν απαντούσε.

Χμμμ, όχι βεβαιότητα. Δεν έχω κάποιον insider σε ΟΤΕ ή Forthnet για να σε διαβεβαιώσω. Η υπόθεση που κάνω είναι ότι έχει δοθεί χώρος συνεγκατάστασης και στο κέντρο Περιβλέπτου και έχει μπει ο ανάλογος εξοπλισμός εκεί από τη Forthnet. Στο ADSLgr υπάρχει κάπου κατάλογος με τα κέντρα τα οποία έχουν μέχρι τώρα παραδοθεί για συνεγκατάσταση, το ψάχνω κι επανέρχομαι.

btw, σήμερα είχα ανανέωση στο ADSL Status μου :

06/02/2008 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:20/02/2008

04/02/2008 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

04/02/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Καλά προχωράει η δουλειά εδώ στα Γιάννενα, απ' ότι φαίνεται... :-D

Δημοσ.
Η υπόθεση που κάνω είναι ότι έχει δοθεί χώρος συνεγκατάστασης και στο κέντρο Περιβλέπτου Forthnet και έχει μπει ο ανάλογος εξοπλισμός εκεί από τη Forthnet. Στο ADSLgr υπάρχει κάπου κατάλογος με τα κέντρα τα οποία έχουν μέχρι τώρα παραδοθεί για συνεγκατάσταση, το ψάχνω κι επανέρχομαι.

thes1os, δες εδώ...

Δημοσ.

Το δικο μου status...οπως βλεπετε εχω ηδη περασει κατα 2 μερες την ημερομηνια που θα επρεπε να εχω ενεργοποιηθει και ποιος ξερει ποτε θα ενεργοποιηθω!!!

post-42067-129062960333_thumb.jpg

Και εδω το status ενος φιλου που οπως βλεπετε ηταν να ενεργοποιηθει απο 6 Νοεμβρη!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

post-42067-12906296058_thumb.jpg

Δημοσ.

Παντως περιβλεπτο που εβαλα σε ενα πελατη στα σεισμοπληκτα κλειδωσε 24 και κατι.... πιστευω οτι εκει θασαι καλυτερα να δεν απεχεις χιλιομετρα απο το dslam γιατι στις 28ης Οκτ. θα πεσουν ολα τα ιωαννινα

Δημοσ.

Μα δεν έχει δυνατότητα επιλογής. Αν το ΚΑΦΑΟ του «τερματίζει» στο κέντρο Περιβλέπτου, εκεί θα είναι και το DSLAM του...

Δημοσ.

επειδη ειμαι νεος χρηστης φορθνετ οσοι εχετε παρει λογαριασμο

μου λετε αν όντως μπορεις να πάρεις όση ωρα θες σε καποιες χώρες εξωτερικό ? (γερμανια και κυπρο με ενδιαφερουν) έχετε δει τπτ κρυφες χρεωσεις?

Δημοσ.

Αυτό το "εκκρεμότητα δέσμευσης βρόγχου" πόσο μπορεί να κρατήσει ρε παιδιά;

Δύο μήνες περιμένει τώρα ο φίλος μου και όταν ρωτάει την 4net του λένε οτι δεν ξέρουν.

Δημοσ.

Δύο μήνες περιμένει τώρα ο φίλος μου και όταν ρωτάει την 4net του λένε οτι δεν ξέρουν.

Εμενα κρατησε ενα μηνα και 5 μερες αυτη η εκρεμοτητα δεσμευσης βροχου...Ειναι τυχαιο βασικα το ποσο θα κρατησει..

Δημοσ.
Παντως περιβλεπτο που εβαλα σε ενα πελατη στα σεισμοπληκτα κλειδωσε 24 και κατι.... πιστευω οτι εκει θασαι καλυτερα

στα 500 μέτρα είμαι... (τόσον καιρό attenuation 11, margin 42). Ας έχουν αυτοί δυνατότητες και με βλέπω να κλειδώνω ψηλά! Τι θέμα είναι το πότε...

στην Forthent πάντως εμένα μου είπαν αναμονή περίπου 5 εβδομάδες. Αν λένε "επίσημα" 5 εβδομάδες, καί πάντα ανάλογα την περιοχή, καταλαβαίνεις ότι θέλει λίγο υπομονή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...