Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ενεργοποιήθηκε μετα απο 4 μηνες η φορθνετ

στην αρχη δεν εμπαινα καθόλου ιντερνετ μετα δοκιμασα και εκανα update στο usr9108 και μπαινει

σε 2-3 σαιτ το πολυ (google - in.gr)στα άλλα απλα δεν μπανει ουτε msn?

τι μπορω να κανω???

2ον) το δικο τους μοντεμ δεν μου το χουν στείλει καν! ελεος

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και γω αυτη θα παςω να παρω αλλα περιμενω και την αποδεσμευση απο τον οτε να ερθει και στην κρητη κατα την γνωμη μοθ ειναι η καλυτερι

Δημοσ.
Merdock παρε ενα τηλ. την otenet , το τμημα πληρωμων λογαριασμων να επιλεξεις εκει που σου λεει που να συνδεθεις .... γιατι το πιθανοτερο ειναι να εχουν ξεχασει να απενεργοποιησουν την συνδεση με αποτελεσμα να συνεχιζεις να πληρωνεις την γραμμη , και ας εισαι πια σε αλλο provider.. το ιδιο ειχα παθει και εγω.. ειχα βαλει forthnet και η otenet συνεχιζε να με χρεωνει επι 3 μηνες.. τους πηρα και μου ειπαν οτι ενω ειχαν λαβει την αιτηση απενεργοποιησης, δεν ειχε περαστει στο συστημα! στο τελος μου ηρθε και επιστροφη χρηματων στον τελευταιο λογαριασμο που ελαβα..

Τελικά όχι μόνο δεν έχει απενεργοποιηθεί αλλά ούτε καν απ΄ότι κατάλαβα τους είχε στείλει αίτηση η forthnet:mad:Οπότε θα κατεβάσω εγώ την αίτηση και θα τη στείλω με φαξ.Απλώς θέλω να ρωτήσω εκεί που λέει στοιχεία σύνδεσης που επιθυμείτε να καταγγείλετε συμπληρώνω εκεί που λέει ΟΤΕΝΕΤ OnDsl(Γραμμή ADSL & Internet) σωστά;Το Otenet OnDsl Kit είχα.Ορίστε και η αίτηση

Δημοσ.

Παιδες ειναι να ενεργοποιηθω σημερα...ΝΑΙ ΝΑΙ η μεγαλη μερα εφτασε!!!

Δυστυχως ομως ακομα το τηλεφωνο του σπιτιου δεν εχει νεκρωσει οπως θα πρεπε...Τι ωρα παιζουν αυτες οι φασεις?? Γνωριζουν οι ηδη ενεργοποιημενοι???

Δημοσ.
Θα κοπεί η σύνδεση για λίγες ώρες.

Τι περίμενες,από το πωί μέχρι το βράδυ να μην έχεις τηλέφωνο;

Απλα ενα φιλαρακι ενεργοποιηθηκε χτες και του ειχαν νεκρωσει το τηλ απο 10 το πρωι εως 2 το μεσημερι,και βλεπω οτι ειναι 12:30 και το τηλ μου ακομα λειτουργει!:cry::cry:

Κοψτε τοοοο!!!!:cry::cry::lol::lol:

Δημοσ.
Τι περίμενες,από το πρωί μέχρι το βράδυ να μην έχεις τηλέφωνο;

γιατι σου φαινεται παραξενο..εμενα κοπηκε 1μιση μερα...το "η συνδεση διακοπτεται για μερικες ωρες την ημερα ενεργοποιησης" το λεει η forthnet..στην πραξη δεν ειναι παντα ετσι..

Δημοσ.

Τι γίνεται παιδιά ? Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις οι οποίες είναι συχνές.Είδα πως παρόμοιο πρόβλημα έχει και ο _BASSstarlet_ . Κάνας άλλος με παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει ? Γιατί φίλος μου με 2play είναι μια χαρά...

Δημοσ.

Μιάμιση μέρα χωρίς τηλέφωνο είναι πολύ.Εμένα λίγες ώρες είχε κοπεί.

Οσον αφορά τις συχνές αποσυνδέσεις,από χθες το βράδυ έβαλα το παλιό το speedtouch που συγχρονίζει μεν στα 7+ αντί του 10 του 530v6,αλλά διαπίστωσα πως όχι μόνο ο αριθμώς των αποσυνδέσεων μειώθηκε,αλλά και το ping στο online gaming έπεσε!

Δεν είναι κουλό;

Μάλλον η γραμμή μου δεν αντέχει τα 10mbs...δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Δημοσ.

εμενα μου ειχαν πει 22 του μηνος.Στις 22 δεν εγινε τιποτα.Στις 23 οταν ξυπνησα(11-12) δεν ειχα τηλ.και ενεργοποιηθηκε κατα τις 5

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση?

Πρόκειται να κάνω αίτηση για DoublePlay. Στην πόλη μου (Γιάννενα) το δίκτυο ήρθε προχτές και στο site δείχνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου.

Η ερώτηση: θα αλλάξω DSLAM? Είναι δυνατόν να μεταφερθεί η γραμμή μου σε άλλο DSLAM?

Γιατί αν είμαι σε αυτό που είμαι τώρα είμαι καλά (μένω στα 500 μέτρα). Το σκέφτηκα αυτό γιατί μιας και τα Γιάννενα δεν είναι και η μεγαλούπολη, μήπως για οικονομία η Forthent "έστησε" μόνο ένα DSLAM στο κέντρο και απο εκεί φιλοδοξεί να μας καλύψει όλους. Και κάτι τέτοιο θα ήταν θανατηφόρο για την ποιότητα της σύνδεσης και την ταχύτητα που θα πιάνω...

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει να έχει στηθεί κάπου στην πόλη miniDSLAM, άρα λογικά θα καλύπτεσαι είτε από το DSLAM του Αστικού Κέντρου 28ης Οκτωβρίου είτε από αυτό του Α.Κ. Περιβλέπτου, ανάλογα την περιοχή που μένεις...

Δημοσ.

Ο.Κ parsifal thnx. Εννοούσα μήπως έχουν δίκτυο μόνο στο κέντρο (28ης Οκτ.) και όχι στην Περίβλεπτο όπου ανήκω. Δεν κατέχω αν αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Αλλά αφού το αναφέρεις και την Περίβλεπτο, Ολα Καλά.

Άντε και καλή μου αναμονή...

Δημοσ.
Παιδες ειναι να ενεργοποιηθω σημερα...ΝΑΙ ΝΑΙ η μεγαλη μερα εφτασε!!!

Τελικα τπτ δεν εγινε χτες που ηταν να ενεργοποιηθω..τζιφος...:-(:-(:-(

Αντε να δουμε μπας και ειμαι τυχερος σημερα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...