Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλημερα

να ρωτησω κατι..

απο την παρασκευη η συνδεση (double play) κανει συνεχεια disconnects kai recconects στο ιντερνετ και με καθε disconnect αλλαζει και την ταχυτητα που κλειδωνει.. Απο το 15 πεφτει στο 11 , μετα στο 13 κτλ κτλ.. εχω 7-8 disconnects την ημερα..

πηρα στη forthnet και ο τεχνικος με ρωτησε εαν εχω μπιζα τηλεφωνου στο σπιτι που γραφει επανω ΟΤΕ. Ειχα μια με την τηλεφωνικη συσκευη επανω της. Μου ειπε οτι οι μπριζες αυτες του οτε εχουν πηνιο μεσα τους και συχνα εχουν αναφερθει ζητηματα με αυτο το προβλημα λωγω καποιου "βραχυκυκλωματος" που μπορει να παρουσιασουν. Μου ειπε να την αλλαξω με μια απλη συμβατικη μπριζα.

Την ξεσυνδεσα χτες την μπριζα του ΟΤΕ λοιπον και σημερα θα δω τι θα παιχτει..

Εχει κανεις σας ιδεα απο τπτ παρομοιο?

Ειχε κανεις παρομοια προβληματα αυτες τις μερες?

Επισης με ρωτησε εαν τα φιλτρακια ειναι της forthnet. του ειπα οτι το ενα ειναι αλλα το αλλο ειναι απο την παλια συνδεση 1mbit OTE που ειχα.. Μου ειπε οτι τα φιλτρα ADSL2 για τις τηλεφωνικες συσκευες ειανι διαφορετικα απο τα απλα παλια..

Ισχυει αυτο τελικα? να παω σε κανα πλαισιο να ζητησω φιλτρο για adsl2?

thanks για τις οποιες απαντησεις

:-)

Κοίτα όσον αφορά αυτό με την πρίζα του ΟΤΕ έχουν δίκιο.Πράγματι κάποιες φορές δημιουργούν προβληματάκια.

Όμως τα φίλτρα δεν αλλάζουν.Ιδια είναι ειτε adsl έχεις,είτε adsl2, είτε adsl2+.

Άλλαξε αν μπορείς το μπριζάκι του ΟΤΕ και αν δεν αλλάξει τίποτα θα πρέπει να πεις να ψάξουν αλλού το πρόβλημα...

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βαρεθηκα να ακουω τις ιδιες βλακωδεις ερωτησεις της forthnet...

εχετε splitter?

ποσα μετρα καλωδιο εχετε?

μηπως μπορειτε να βγαλετε το router λιγο απο το ρευμα?

μηπως εχετε ιο?

-ΒΡΕ καλε μου ανθρωπε μπαινω τα τελευταια χρονια,και κοντευω να μαθω πιο πολλα απο σας,....

-οχι οχι κυριε καντε αυτο κι εκεινο

sorry για τα νευρα μου,αλλα μιλουσα τωρα μολις με αυτους και με αναψανε παλι τα λαμπακια....

ΥΓ:ΕΧΕΙ κανεις παλι τωρα τελευταια αποσυνδεσεις ''υποπτες''??? δηλ να ειναι σιγουρα απο forthnet?

Δημοσ.

παιδια ειχα κι εγω περιεργες αποσυνδεσεις αλλα δεν προσεξα και τιποτα στις ταχυτητες - σερνομαι γενικως....

Βεβαια ειναι λιγο νωρις - με συνδεσαν μια βδομαδα αφου ειπαν οτι θα συνδεθω και μετα απο 2 βδομαδεσ (σημερα στα ξαφνικα) ειρ8ε και το τηλεφωνο (μια βδομαδα χωρισ τηλεφωνο? ΕΛΕΟΣ τι αντιεπαγγελματιες που ειναι οι ανθρωποι)

Για το που συνδεθηκα σχετικα "γρηγορα" κατα την γνωμη τους (5 μηνες αφου εκανα την αιτηση) ισως και να ειναι χαρην στο σχεδον καθημερηνο κραξιμο και τσιριδες που τους εριξα....

• Super Moderators
Δημοσ.

και ναι η Forthnet αναβαθμίζει (σταδιακά) τους χρήστες της εκτός ιδιόκτητου από 1 σε 4mbit (εφόσον η περιοχή του, μέσω ΟΤΕ, το υποστηρίζει) :-D

Δημοσ.

Thresh είσαι σίγουρος για αυτο? Δηλαδή εγώ που μένω Βόλο και έχω 1mbps αλλά δεν είμαι στο ιδιόκτητο της Forthnet, θα ξυπνήσω ένα πρωί και θα έχω 4mbps?

Δημοσ.

Το πρόσφατο δελτίο τύπου με την ενημέρωση για εργασίες του ΟΤΕ αναφέρει διάρκεια εργασιών 07:00-13:00 σήμερα, για εδώ Γιάννενα. Άντε να δούμε. Μόλις πάει 13:00 πού θα συγχρονίζουμε; :whistle:

EDIT (13:11): Ας μην πω καλύτερα τί πήραμε! :lol: Για άλλο λόγο θα ήταν οι εργασίες τελικά...

Δημοσ.
Παιδιά έλυσα μερικός το θέμα όρισα στο firefox σαν proxy proxy.forthnet.gr και port 8080 και τα video φορτώνουν σφαίρα

Αντιμετώπιζα και εγω παρόμοιο πρόβλημα και όντως αυτό με proxy εκανε κάπω καλύτερα τα πράγματα

Δημοσ.

παιδία για να δω ποση ταχύτητα πιάνω σίγουρα απο που να κατεβάσω??? και καλυτερα με download manager?? ποιον προτείνετε.

και κατι αλλο. το καλώδιο απ τι πριζα του τηλεφώνου μεχρι το modem διανυει 25 μετρα στο χαλαρο( και παραπάνω).. πολύ είναι ε??? χανω ταχύτητα ετσι?

Δημοσ.
Παιδιά εγώ παλιά είχα Οτενετ και ακόμα όταν μπαίνω στο site της είναι ενεργοποιημένη η συνδρομή μου.Επίσης λέει ότι η ημερομηνία επόμενου κύκλου τιμολόγησης 1/2/08.Μήπως θα έχω internet μέχρι τότε επειδή πλήρωσα αυτό το μήνα;Σε ποιο τηλέφωνο μπορώ να μάθω αν η Forthnet έχει επικοινωνήσει μαζί τους για διακοπή της σύνδεσης;Ή αν δεν έχει ακυρωθεί πως την ακυρώνω;

Ξέρει κανείς να μου πει;

Δημοσ.

Merdock παρε ενα τηλ. την otenet , το τμημα πληρωμων λογαριασμων να επιλεξεις εκει που σου λεει που να συνδεθεις .... γιατι το πιθανοτερο ειναι να εχουν ξεχασει να απενεργοποιησουν την συνδεση με αποτελεσμα να συνεχιζεις να πληρωνεις την γραμμη , και ας εισαι πια σε αλλο provider.. το ιδιο ειχα παθει και εγω.. ειχα βαλει forthnet και η otenet συνεχιζε να με χρεωνει επι 3 μηνες.. τους πηρα και μου ειπαν οτι ενω ειχαν λαβει την αιτηση απενεργοποιησης, δεν ειχε περαστει στο συστημα! στο τελος μου ηρθε και επιστροφη χρηματων στον τελευταιο λογαριασμο που ελαβα..

Δημοσ.

Δηλώνω απογοητευμένος από το 2play της 4net.

Τις τελευταίες βδομάδες με έχει ταράξει στις αποσυνδέσεις και χωρίς να συχρονίζει σε ιδιαίτερα υψηλό νούμερο.

Και δεν φτάνει αυτό,αλλά έχω και Ping γύρω στο 70 στο gaming.

Αν δεν δοθεί λύσει μέσα στην βδομάδα (δήλωσα βλάβη) δίνω το 70άρι και γυρνάω πάλι στον OTE.

Δημοσ.

Παιδες καταρχην μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστιμενος απο την συνδεση μου.ειμαι στο 2play απο 16-5-2007 στην καλαμαρια θεσσαλονικης και συγρονιζω στα 22500 (ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ) συνηθος.Το θεμα ειναι οτι μια φορα ειδα 2000 στο κατεβασμα ενω συνηθος απο ραπιντ κατεβαζω με 1000-1300.Με αυτο το συγχρονισμο περιμενα κατι παραπανω.

Κατα τα αλλα ειχα αγορασει ενα us robotics 80 ευροπουλα και το τελευταιο διαστημα 20-25 μερες αποσυνδεοταν καθε 5 λεπτα.Τελικα εβαλα το ζιμενς που μου εστειλε η 4net και σωθηκα καθως εχω το πολυ 2 αποσυνδεσεις τη μερα.Ξερει κανεις αν ανεβει και αλλο το upload?να ανεβαζουμε με καμια 200αρα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...