Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έλυσα μερικός το θέμα όρισα στο firefox σαν proxy proxy.forthnet.gr και port 8080 και τα video φορτώνουν σφαίρα

Τωρα έμεινε να λύσω το πρόβλημα με Joost...

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενεργοποιηθηκα και εγω σημερα λοιπον!!!

2 μηνες αναμονη....καλα ειναι!!!Χαλαλι της!

Μου ειχαν πει ενεργοποιηση 22/1 και εγινε 23/1 τελικα.

Τα πρωτα τεστ δειχνουν θετικα αποτελεσματα!

Attainable Line Rate 17616 Kbps 1308 Kbps

ΑΛΛΑ

Line Rate 15771 Kbps 1020 Kbps

Τωρα γιατι αυτη η διαφορα δεν ξερω!

Σε d'load απο rapid πιανει 1,5 -1,7 mb/s

Οποτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Θορυβο στο τηλ δεν εχω.

Ελπιζω να παραμεινει ετσι η γραμμη και αν γινετε να βελτιωθει προς το καλυτερο.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω 2play εδώ και καμιά 10αριά μέρες...Οι ταχύτητες που έχω δεν είναι και εντυπωσιακές,για να το θέσω κομψά..!Βασικά πριν είχα πάλι forthnet στα 768kbps και δεν βλέπω και καμιά τρελή διαφορά.Μήπως πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις πχ στο router ή κάπου αλλού για να δω καλύτερες μέρες....

Δημοσ.

να ρωτησω κατι..

εγω που ειμαι παλιος συνδρομητης της 4νετ,με adsl 768 παραπανω απο χρονο,αν μπω στο ιδιοκτητο με 2play θα θεωρουμαι νεος συνδρομητης;

δηλαδη δικαιουμαι την προσφορα για δωρεαν εξοπλισμο και τελη ενεργοποιησης;

Δημοσ.
να ρωτησω κατι..

εγω που ειμαι παλιος συνδρομητης της 4νετ,με adsl 768 παραπανω απο χρονο,αν μπω στο ιδιοκτητο με 2play θα θεωρουμαι νεος συνδρομητης;

δηλαδη δικαιουμαι την προσφορα για δωρεαν εξοπλισμο και τελη ενεργοποιησης;

NAI.... Το ίδιο και εγώ με εσένα ... μου τα φέρανε ήδη;)

Δημοσ.
στα πόσα συγχρονίζεις?

Που το βλέπω αυτό ..? Πάντως σε διάφορα speed tests το πολύ που βγάζω σε download είναι 3000 kbps.Λίγο δεν είναι ..?

• Super Moderators
Δημοσ.

στο στατιστικά που δείχνει το router στο web config του

άσε τα speedtests για γραμμές πάνω από 2mbit είναι τελείως αναξιόπιστα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ παλιά είχα Οτενετ και ακόμα όταν μπαίνω στο site της είναι ενεργοποιημένη η συνδρομή μου.Επίσης λέει ότι η ημερομηνία επόμενου κύκλου τιμολόγησης 1/2/08.Μήπως θα έχω internet μέχρι τότε επειδή πλήρωσα αυτό το μήνα;Σε ποιο τηλέφωνο μπορώ να μάθω αν η Forthnet έχει επικοινωνήσει μαζί τους για διακοπή της σύνδεσης;

Δημοσ.

μετα απο καιρο νιωθω και παλι την αναγκη να ποσταρω σε αυτο το thread..

εκει που ολα ηταν καλα ξαφνικα χθες το ρουτερ νου πεταει ενα 3,7mbit συνδεση (απο 10 που ειχα)

βγαζω το ρουτερ, το ξαναβαζω..μια απ τα ιδια

κανω reset..τα ιδια

μπαινω στο 192.168 κλπ..παλι πανω απο 4 δεν πηγα..

τι στο καλο γινεται και καθε τοσο ενω ειναι ολα καλα κατι παθαινει?

Δημοσ.
μετα απο καιρο νιωθω και παλι την αναγκη να ποσταρω σε αυτο το thread..

εκει που ολα ηταν καλα ξαφνικα χθες το ρουτερ νου πεταει ενα 3,7mbit συνδεση (απο 10 που ειχα)

βγαζω το ρουτερ, το ξαναβαζω..μια απ τα ιδια

κανω reset..τα ιδια

μπαινω στο 192.168 κλπ..παλι πανω απο 4 δεν πηγα..

τι στο καλο γινεται και καθε τοσο ενω ειναι ολα καλα κατι παθαινει?

Για αρχή δοκίμασε να συνδέσεις το ρούτερ σου στην κεντρική γραμμή,για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος στην εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού...Ενδέχεται να ευθύνεται κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Μεθαύριο περιμένω και εγώ ενεργοποιήση της συνδεσης μου και ακομα το router να φανεί! Είμαι απο θεσσαλονίκη, ξέρει κανείς σε ποιον ΕΛΤΑ να απευθυνθώ για να παραλάβω το εργαλείο? Μήπως στα κεντρικά στην Σταυρούπολη?

Δημοσ.
Μεθαύριο περιμένω και εγώ ενεργοποιήση της συνδεσης μου και ακομα το router να φανεί! Είμαι απο θεσσαλονίκη, ξέρει κανείς σε ποιον ΕΛΤΑ να απευθυνθώ για να παραλάβω το εργαλείο? Μήπως στα κεντρικά στην Σταυρούπολη?

Το ρουτερ θα το παραλάβεις με το κουριερ Πορτα-Πορτα των ΕΛΤΑ.Συνηθως το στελνει η Forthnet πριν γίνει η ενεργοποίηση οπότε ίσως να το έχουν ήδη στείλει και να βρίσκεται στο κούριερ.Παρε τηλ. τη Forthnet στο 13831 να σου δώσουν τον αριθμό φορτωτικής ώστε να μιλήσεις με το Πόρτα-Πόρτα να συνεννοηθείς για την παραλαβή.

Δημοσ.

καλημερα

να ρωτησω κατι..

απο την παρασκευη η συνδεση (double play) κανει συνεχεια disconnects kai recconects στο ιντερνετ και με καθε disconnect αλλαζει και την ταχυτητα που κλειδωνει.. Απο το 15 πεφτει στο 11 , μετα στο 13 κτλ κτλ.. εχω 7-8 disconnects την ημερα..

πηρα στη forthnet και ο τεχνικος με ρωτησε εαν εχω μπιζα τηλεφωνου στο σπιτι που γραφει επανω ΟΤΕ. Ειχα μια με την τηλεφωνικη συσκευη επανω της. Μου ειπε οτι οι μπριζες αυτες του οτε εχουν πηνιο μεσα τους και συχνα εχουν αναφερθει ζητηματα με αυτο το προβλημα λωγω καποιου "βραχυκυκλωματος" που μπορει να παρουσιασουν. Μου ειπε να την αλλαξω με μια απλη συμβατικη μπριζα.

Την ξεσυνδεσα χτες την μπριζα του ΟΤΕ λοιπον και σημερα θα δω τι θα παιχτει..

Εχει κανεις σας ιδεα απο τπτ παρομοιο?

Ειχε κανεις παρομοια προβληματα αυτες τις μερες?

Επισης με ρωτησε εαν τα φιλτρακια ειναι της forthnet. του ειπα οτι το ενα ειναι αλλα το αλλο ειναι απο την παλια συνδεση 1mbit OTE που ειχα.. Μου ειπε οτι τα φιλτρα ADSL2 για τις τηλεφωνικες συσκευες ειανι διαφορετικα απο τα απλα παλια..

Ισχυει αυτο τελικα? να παω σε κανα πλαισιο να ζητησω φιλτρο για adsl2?

thanks για τις οποιες απαντησεις

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...