Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σκέφτομαι σοβαρά να μεταβώ σε 2play το οποίο μόλις έφτασε στην περιοχή μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις :

1)Θα μείνω χωρίς τηλέφωνο/internet για κάποιο διάστημα?

2)Ανανέωσα πρόσφατα τη συνδρομή μου στη forthnet (μέσω δικτύου ΟΤΕ) η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Αυτά τα φράγκα που έσκασα θα χαθούν ή θα περαστούν στην νέα υπηρεσία αν και εφόσον μεταβώ σε 2play?

3)Που μπορώ να δω την απόσταση του σπιτιού μου από τον κόμβο της forthnet? Γιατί καλά τα ονομαστικά 24mbit αλλά πόσο θα πιάνουμε? Τώρα είμαι με 768 σύνδεση και είμαι στα 85kbs από public torrent :)!!!!

2) Εμένα μου έκαναν κανονικα αφαίρεση-πίστωση τα χρήματα που είχα πληρώσει απο την προηγούμενη σύνδεση 4net που είχα όταν έβαλα 2play!

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΚΑλησπερα παιδια,

Μωλις επιτελους ενεργοποιηθηκα.

Θελω ενα ειναι ευκολο να μου πειτε απο τα στοιχεια που βλεπετε εαν ειναι καλα και εαν εχει θορηβο η γραμμη η να κοιταξω κατι.

Current ADSL line status is displayed as the below.

Line Mode ADSL2+ Line State Show Time

Line Power State L0 Line Up Time 02:06:48:03

Line Coding Trellis On Line Up Count 2

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 12254 Kbps 1020 Kbps

Attainable Line Rate 13376 Kbps 1324 Kbps

Noise Margin 4.6 dB 15.6 dB

Line Attenuation 36.5 dB 14.5 dB

Output Power 12.9 dBm 0.0 dBm

Δημοσ.
για τα db της γραμμής σου είσαι μια χαρά :-)

Σε ευχαριστω αλλα να ρωτησω κατι?

Επειδη δεν γνωριζω τα μετρα συγκρισης των db ειναι ευκολο να μου τα πει καποιος και πως γινεται να μειωσω τον θορηβο?Ειναι κατι που πρεπει να κανω εγω η πρεπει να μιλησω με την φορθνετ?

Δημοσ.

Μια ερωτηση και εγω βρε παιδια, τους κωδικους για το νετ ποτε θα μου τους στειλουν??

Λογικα αυριο ενεργοποιουμε και λεω λογικα γιατι πριν μια βδομαδα μου εδωσαν πιθανη ημερομηνια ενερεγοποιησης την τριτη 22/1/08, την παρασκευη μου εστειλαν το ρουτερ(siemens cl-110) και την κυριακη το πρωι μου εστειλαν κιαλλο μυνημα που εγραφε οτι την τριτη ενεργοποιητε η υπηρεσια και οτι θα εχω ολιγοωρη διακοπη κτλ.

Δεν θα επρεπε σημερα να μου στειλουν και τους κωδικους?

Δημοσ.
Μια ερωτηση και εγω βρε παιδια, τους κωδικους για το νετ ποτε θα μου τους στειλουν??

Λογικα αυριο ενεργοποιουμε και λεω λογικα γιατι πριν μια βδομαδα μου εδωσαν πιθανη ημερομηνια ενερεγοποιησης την τριτη 22/1/08, την παρασκευη μου εστειλαν το ρουτερ(siemens cl-110) και την κυριακη το πρωι μου εστειλαν κιαλλο μυνημα που εγραφε οτι την τριτη ενεργοποιητε η υπηρεσια και οτι θα εχω ολιγοωρη διακοπη κτλ.

Δεν θα επρεπε σημερα να μου στειλουν και τους κωδικους?

Θα σου τα στειλουν λιγες ωρες πριν την ενεργοποιηση.Εμενα μου τα στειλανε γυρω στις 10 το πρωι και το μεσημερι μπηκα κανονικα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε ευχαριστω αλλα να ρωτησω κατι?

Επειδη δεν γνωριζω τα μετρα συγκρισης των db ειναι ευκολο να μου τα πει καποιος και πως γινεται να μειωσω τον θορηβο?Ειναι κατι που πρεπει να κανω εγω η πρεπει να μιλησω με την φορθνετ?

μετακομίζεις πιο κοντά στο dslam της περιοχής σου :P

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι ήρθε το double play συγχρονίζει στα 15093/1020 Kbps αλλά κατεβάζει με 105 κβ και ανεβάζει με 98 κάπου και το τηλέφωνο έχει πρόβλημα από μένα μπορώ να κάνω κλήση κανονικά αλλά σε εμένα κανείς δεν μπορεί.. ελπίζω να διορθωθεί αλλιώς καλύτερα να είχα μείνει στο 1024/256 τουλαχιστων με 117 κατεβαζα...

Δημοσ.

Και εγώ συνδέθηκα τις προάλλες! Πάρα πολύ καλά,συνδέεται στα 13-14 mbps , και το τηλέφωνο πολύ καλά χωρίς θορύβους!

Ευτυχώς που πήγα να πάρω εγώ το μόντεμ απο τα ΕΛΤΑ διαφορετικά ακόμα θα περίμενα! Γινόταν χαμός απο μόντεμ της Forthnet! Έπιασαν την καλή εδώ στην Θεσσαλονίκη τελικά!

Παιδιά ξέρετε αν θα μου έρθει κάνας τελευταίος λογαριασμός του πΟΤΕ να τον πληρώσω επειδή τον έκοψα ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Φτιάχτηκε τώρα.. Τηλέφωνο είναι οκ

Κατεβάζω με 1,8 mbs και ανεβάζω με 105kbs

Τελικά όλα είναι οκ...(Βιάστηκα πολύ να μιλήσω...)

told ya so :P

Δημοσ.
Και εγώ συνδέθηκα τις προάλλες! Πάρα πολύ καλά,συνδέεται στα 13-14 mbps , και το τηλέφωνο πολύ καλά χωρίς θορύβους!

Ευτυχώς που πήγα να πάρω εγώ το μόντεμ απο τα ΕΛΤΑ διαφορετικά ακόμα θα περίμενα! Γινόταν χαμός απο μόντεμ της Forthnet! Έπιασαν την καλή εδώ στην Θεσσαλονίκη τελικά!

Παιδιά ξέρετε αν θα μου έρθει κάνας τελευταίος λογαριασμός του πΟΤΕ να τον πληρώσω επειδή τον έκοψα ?

Και εγώ πήγα για το modem στο elta αλλιώς δεν το έφερναν...

told ya so :P

:o:o:o

Πάντως σε 19 μέρες έγινε η σύνδεση αρκετά γρήγορα..

Δημοσ.

Δυστυχώς μα δυστυχώς επανέρχομαι με άλλο πρόβλημα:

Το browsing γίνεται αρκετά καλά όμως τα video στο youtube και κάποια άλλα site αργούν πάρα μα πάρα πολύ να φορτώσουν πχ ένα video το οποίο είναι 1 λεπτό φορτώνει κάνα πεντάλεπτο και έχω ένα ακόμα πρόβλημα με το Joost ενώ με 1024 γραμμή δεν είχα κανένα πρόβλημα και τα video φόρτωναν χωρίς παραμικρή διακοπή τώρα παίζει 4 δευτερόλεπτα και κάνει buffering και το πιο παράξενο είναι ότι δοκίμασα κατέβασμα πολλών Torrent ταυτόχρονα και η συνολική ταχύτητα έφτασε 1,8mbs(super για μένα φάνηκε στα 15mbps συγχρονίζει το modem σχεδόν στο full ήταν) και δοκίμασα κατέβασμα από ftp και εκεί έπιασα μεγάλες ταχύτητες πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει....:shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...