tolis_01 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Kι εγώ ενεργοποιήθηκα σήμερα ... μαύρα χάλια... DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 11357 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 13 db Downstream Line Attenuation: 36 db Upstream Line Attenuation: 9.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db αίσχος! Υπάρχει τρόπος να φτιάξει κάπως; ; Έχω το linksys wag200g Γιατί, τι έχει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Kι εγώ ενεργοποιήθηκα σήμερα ... μαύρα χάλια... DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 11357 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 13 db Downstream Line Attenuation: 36 db Upstream Line Attenuation: 9.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db αίσχος! Υπάρχει τρόπος να φτιάξει κάπως; ; Έχω το linksys wag200g δοκίμασε με το Siemens CL-110 που δίνει η Forthnet (αν το έχεις)... ίσως συγχρονίσεις ελαφρώς πιο πάνω... πάντως για τα 36db που λέει στο downstream line attenuation είσαι μια χαρα στα 11mbit...είσαι 2.5km μακρυά από το dslam
thodoras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 "H Forthnet, επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδρομητές της, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, κατά το χρονικό διάστημα 15/01 - 31/01/2008, και κατά τις ώρες 00:00π.μ - 06:00π.μ, θα πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες στο δίκτυό του σε όλη την Ελλάδα. " Αυτο αφορα μονο ενεργοποιησεις??? Δηλαδη το τελικο σταδιο μιας αιτησης ή μπορει να σημαινει και παραδωσεις βρογχων απο οτε προς forthnet??? Ρωταω γιατι βρισκομαι στο σταδιο "Εκρεμοτητα δεσμευσης βρογχου"....
pseira Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ακόμα δεν έχω λάβει μήνυμα με κωδικούς πρόσβασης.... Υπάρχει κάποιο mail / τηλεφωνο που μπορώ να πάρω; Αν παω από κάποιο κατάστημά της forthnet θα βγάλω άκρη ή τζάμπα θα χάσω την ώρα μου;
geran Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ακόμα δεν έχω λάβει μήνυμα με κωδικούς πρόσβασης.... Υπάρχει κάποιο mail / τηλεφωνο που μπορώ να πάρω; Αν παω από κάποιο κατάστημά της forthnet θα βγάλω άκρη ή τζάμπα θα χάσω την ώρα μου; εχεις ενεργοποιηθει?αν ναι ριξε ενα τηλεφωνο στο 13831 ,αν οχι περιμενεις.
pseira Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Πήρα και είπαν οτι τους κωδικούς τους στέλνουν κανα δυο μέρες αφού ενεργοποιηθείς. Εγώ έχω σύνδεση από Τετάρτη. Εξοπλισμό έστειλαν και μου έδωσαν και tracking number αλλά το site των ΕΛ.ΤΑ. τον παίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 "H Forthnet, επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδρομητές της, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, κατά το χρονικό διάστημα 15/01 - 31/01/2008, και κατά τις ώρες 00:00π.μ - 06:00π.μ, θα πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες στο δίκτυό του σε όλη την Ελλάδα. " Αυτο αφορα μονο ενεργοποιησεις??? Δηλαδη το τελικο σταδιο μιας αιτησης ή μπορει να σημαινει και παραδωσεις βρογχων απο οτε προς forthnet??? Ρωταω γιατι βρισκομαι στο σταδιο "Εκρεμοτητα δεσμευσης βρογχου".... αυτά είναι εργασίες του OTE και δεν έχουν σχέση με το ιδιόκτητο της Forthnet
thodoras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 αυτά είναι εργασίες του OTE και δεν έχουν σχέση με το ιδιόκτητο της Forthnet Κι ομως,μολις σημερα ειδα το "Αποστολη αιτησης προς οτε" στο status της αιτησης μου,καθως τοσο καιρο υπηρχε προβλημα με την πορεια της...μου εμφανιζε "εκρεμοτητα δεσμευσης βρογχου" και σημερα λυθηκε...εκτος κι αν ηταν τυχαιο....
chill Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Σκέφτομαι σοβαρά να μεταβώ σε 2play το οποίο μόλις έφτασε στην περιοχή μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις : 1)Θα μείνω χωρίς τηλέφωνο/internet για κάποιο διάστημα? 2)Ανανέωσα πρόσφατα τη συνδρομή μου στη forthnet (μέσω δικτύου ΟΤΕ) η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Αυτά τα φράγκα που έσκασα θα χαθούν ή θα περαστούν στην νέα υπηρεσία αν και εφόσον μεταβώ σε 2play? 3)Που μπορώ να δω την απόσταση του σπιτιού μου από τον κόμβο της forthnet? Γιατί καλά τα ονομαστικά 24mbit αλλά πόσο θα πιάνουμε? Τώρα είμαι με 768 σύνδεση και είμαι στα 85kbs από public torrent !!!!
N.I.C Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, σκέφτομαι να περάσω σε ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet (internet-τηλέφωνο), και βλέπω μάλλον το 2play. Τώρα έχω συνδρομή στην ΟΤΕnet 1024MB, πολύ ευχαριστημένος, αλλά θέλω να έχω ένα λογαριασμό και όχι τρεις όπως τώρα. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με adsl και λοιπά, πείτε μου αν πράγματι αξίζει να μεταβώ στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Ο εξοπλισμός της είναι αξιόπιστος; Τα 24MB θα τα πιάσω (θεσσαλονίκη μένω) και αν ναι μετά από πόσο καιρό; Η ποιότητα σύνδεσης είανι οκ; Ευχαριστώ
dimitris-a35gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, σκέφτομαι να περάσω σε ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet (internet-τηλέφωνο), και βλέπω μάλλον το 2play. Τώρα έχω συνδρομή στην ΟΤΕnet 1024MB, πολύ ευχαριστημένος, αλλά θέλω να έχω ένα λογαριασμό και όχι τρεις όπως τώρα. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με adsl και λοιπά, πείτε μου αν πράγματι αξίζει να μεταβώ στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Ο εξοπλισμός της είναι αξιόπιστος; Τα 24MB θα τα πιάσω (θεσσαλονίκη μένω) και αν ναι μετά από πόσο καιρό; Η ποιότητα σύνδεσης είανι οκ; Ευχαριστώ Καλ'ο θα είναι να σου απαντήση κάπιος απο τα μέρη σου μι'ας και εδώ στην αθήνα γίνεται χάμος.Άλλοι είναι ευχαριστημένη (μέσα σε αυτούς και εγώ)και άλλοι τα έχουν πάρει στην κράναΠάντος εγώ είμαι πολύ ευχαρηστημένος κλειδώνο στα18900 και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με τηλέφωνο.Και ολά αυτά μόνο με 40? το μήνα.
N.I.C Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Καλ'ο θα είναι να σου απαντήση κάπιος απο τα μέρη σου μι'ας και εδώ στην αθήνα γίνεται χάμος.Άλλοι είναι ευχαριστημένη (μέσα σε αυτούς και εγώ)και άλλοι τα έχουν πάρει στην κράναΠάντος εγώ είμαι πολύ ευχαρηστημένος κλειδώνο στα18900 και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με τηλέφωνο.Και ολά αυτά μόνο με 40? το μήνα. Βασικά έψαξα και στο adslgr.com που μου είπε ένας φίλος και έχω κάλυψη στο τηλέφωνο. Από κει και πέρα ρωτάω αν π.χ θα υπάρξουν τίποτα προβλήματα μέχρι να συνδεθώ, αν ο εξοπλισμός είναι αξιόπιστος γενικότερα η ποιότητα. Thnx anyway..
geran Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Βασικά έψαξα και στο adslgr.com που μου είπε ένας φίλος και έχω κάλυψη στο τηλέφωνο. Από κει και πέρα ρωτάω αν π.χ θα υπάρξουν τίποτα προβλήματα μέχρι να συνδεθώ, αν ο εξοπλισμός είναι αξιόπιστος γενικότερα η ποιότητα. Thnx anyway.. κανεις δεν μπορει να σου πει αν θα εχεις προβληματα μεχρι να συνδεθεις..ειναι να μην σου κατσει..αν σου κατσει μπορει να λυθει γρηγορα αλλα μπορει να παρει και καιρο. δεν ξερω τωρα πιο μοντεμ δινουν...αν δινουν το siemens ειναι αρκετα καλο
titikos46 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Το βασικο ειναι οτι θα εισαι πολυ καλλιτερα απο εδω που εισαι τωρα, τα αλλα ειναι αναλογα απο αποσταση καλωδια κλπ.
kallair Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Σκέφτομαι σοβαρά να μεταβώ σε 2play το οποίο μόλις έφτασε στην περιοχή μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις : 1)Θα μείνω χωρίς τηλέφωνο/internet για κάποιο διάστημα? 2)Ανανέωσα πρόσφατα τη συνδρομή μου στη forthnet (μέσω δικτύου ΟΤΕ) η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Αυτά τα φράγκα που έσκασα θα χαθούν ή θα περαστούν στην νέα υπηρεσία αν και εφόσον μεταβώ σε 2play? 3)Που μπορώ να δω την απόσταση του σπιτιού μου από τον κόμβο της forthnet? Γιατί καλά τα ονομαστικά 24mbit αλλά πόσο θα πιάνουμε? Τώρα είμαι με 768 σύνδεση και είμαι στα 85kbs από public torrent !!!! 1ον.και εγώ από φορθνετ ήμουν. δεν έμεινα καθόλου χωρίς νετ. τουλάχιστον δεν το πήρα χαμπάρι. τηλέφωνο έμεινα περίπου 7-8 ώρες σαν νεκρό και 2-3 ακόμη χωρίς να μπορούν να με καλέσουν από άλλα δίκτυα. 2. εγώ που μίλησα χθες για να το κάνω και σπίτι μου επειδή πήρα ένα πακέτο adsl in a box και τελικά δεν με συμφέρει επειδή έχει 12μηνη δέσμευση, μου είπαν ότι μπορούν να πιστώσουν τα λεφτά στο λογαριασμό. πάρε ένα τηλέφωνο στο 13831 για σιγουριά και πες μας και μας για να σιγουρευτούμε. πλεον η αναμονή στο τηλέφωνο είναι πολύ μικρή. 3. το πόσο πιάνεις στην τωρινή σύνδεση, δεν έχει να κάνει με την adsl2. εκεί η ταχύτητα σου περιορίζεται μόνο από την απόσταση σου από τον dslam. 24mbit θα πιάσεις μόνο αν κοιτάς το dslam απέναντι όταν βγεις στο μπαλκόνι σου... επίσης εξαρτάται και από που κατεβάζεις και να χρησιμοποιείς πάντα download manager. στο adslgr.com έχει ένα εργαλείο που σου λέει πόσο είναι το μέγιστο θεωριτικό που μπορεί να συγχρονίσει η γραμμή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.