Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δουλευει καλα αυτο το siemens φιλε,ξερεις; αν δεν δούλευε δεν θα το έδιναν
kallair Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 αψογο το siemens. πιο σταθερό από το zyxel που είχα που μου έκανε συνέχεια disconnects.
VasKag Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 δεν ξερω για adsl2+ αλλα για απλη adsl το siemens ειναι "λιγο" πιο κατω σε σχεση με το microcom που μου ειχε δωσει η forthnet... αναμονη...
Gabriel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 αψογο το siemens. πιο σταθερό από το zyxel που είχα που μου έκανε συνέχεια disconnects. Mια από τα ίδια. Μου χρονίζει λίγο χαμηλότερα αλλά είναι πολύ πιό σταθερό...
kallair Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 εμένα παραδόξως το siemens συγχρονίζει πιο ψηλά από το zyxel. το ένα συγχρονίζει στα 18mbit περίπου, ενώ στο siemens στα 20mbit. αν και μου φαίνεται ουτοπικό το νούμερο γιατί από MS και με flashget, κατέβασα με 1,75ΜΒ/s μέγιστο.
Gabriel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Σε μένα στα 17mbit περίπου το zyxel και 15.5 το siemens.. Noise margin 6,2 και attenuation 20db. Με Zyxel από 4-6 και attenuation 20db.
amorealex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του 2play. Και γράφω ευτυχής γιατί το ρούτερ συγχρόνισε στα 20905. Κάποια download που δοκίμασα, κυμάνθηκαν από 2,2 έως 2,5 MB/s. Φτου φτου να συνεχίσει έτσι!!!
slipknot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του 2play.Και γράφω ευτυχής γιατί το ρούτερ συγχρόνισε στα 20905. Κάποια download που δοκίμασα, κυμάνθηκαν από 2,2 έως 2,5 MB/s. Φτου φτου να συνεχίσει έτσι!!! Ε μια χαρά είσαι.Εγώ στα ίδια περίπου συγχρονίζω και από download γύρω στο 1,8.
koumos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Ουυ μια χαρα εισαι! Εγω συγχρονιζω 20 περιπου αλλα σπανια βλεπω πανω απο 1,2..Και απο καλους σερβερς..Γιατι απο rapidshare αστα να πανε..600-700 Kb/s..
SpiderGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Παιδια γεια χαρα! Εγω εχω το Crypto F360 (πριν ειχα και το USR) και τον τελευταιο καιρο με έχει ταραξει στα disconnect. Οταν το προτοεβαλα δουλευε ρολοι αλλα τωρα μου εχει σπασει τα νευρα. Περιοχη είμαι στον Ταύρο (Κεραμεικος), εχει κανενας αλλος παρομοια προβληματα??
Sorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Επειδή πολλοί έχουν παράπονο οτι δεν εξυπηρετούνται μέσω τηλεφώνου καθώς έχει τεράστια αναμονή, προτίμησα την επικοιωνία μέσω e-mail. Και στις δύο περιπτώσεις που το χρησιμοποίησα, μου απάντησαν αμέσως και εκπλήρωσαν όλα αυτά που τους είχα ζητήσει. Και όχι μόνο μου απάντησαν με e-mail αλλά μετά απο λίγο με πήραν και τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσουν! Τι άλλο να πω; Άψογη εξυπηρέτηση! Για να πω την αλήθεια, ύστερα απο τόσο άσχημα σχόλια για την υποστήριξή τους, αυτά τα δύο συμβάντα με εξέπληξαν ευχάριστα! Φτού φτού μην το γκαντεμιάσω, όλα έχουν πάλι ρολοϊ απο την 1η στιγμή που επέλεξα 4Net. Cheers!
pseira Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Kι εγώ ενεργοποιήθηκα σήμερα ... μαύρα χάλια... DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 11357 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 13 db Downstream Line Attenuation: 36 db Upstream Line Attenuation: 9.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db αίσχος! Υπάρχει τρόπος να φτιάξει κάπως; ; Έχω το linksys wag200g
Sadamiraq Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Γειας σε ολους εκανα αιτηση για 2-play και μου ειπαν οτι η συνδεση θα γινει σε κανα διμηνο ειναι δυνατον να αργησουν τοσο?Μπορει να μου καποιος που εβαλε τωρα ποσο καιρο περιμενε?Α και κατι αλλο εχει τοσο μεγαλη σημασια τι ρουτερ εχεις δηλαδη αυτο που δινουν δωρο με την συνδεση ειναι μαπα και να παρω αλλο?
pseira Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως περίμενα κάτι παραπάνω απο 2.5 μήνες... Ενεργοποιήθηκα σήμερα αλλά εξοπλισμό και ονομα χρήστη/κωδικό ακόμα να πάρω....
Alkimaxos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ξέρω.. να μην το πω ούτε του παπά! Η αποστολή της αίτησης έγινε τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου (για Forthnet 2Play soho), ταχυδρομικώς με ΕΛΤΑ. Το ότι στις 28 του μήνα η forthnet έλαβε την αίτηση μου, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, δεδομένων των 2 αργιων που μεσολαβούσαν. Όπως φάνηκε εκ των υστέρων όμως, θα ακολουθούσαν κι άλλες, ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις! Τον εξοπλισμό τον παρέλαβα προχθές, 14 Ιανουαρίου, 2 ημέρες πριν την ενεργοποίηση. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας της αίτησης μου, ενημερωνόμουν με SMS για το τι θα συνέβαινε, χωρίς να υπάρξει ουδεμία καθυστέρηση. Το ξέρω πως όλα ακούγονται ιδανικά, και πραγματικά για εμένα ήταν. Εύχομαι αντίστοιχες διαδικασίες σε όλους τους συμφορουμίτες! Πάω να αρχίσω το τέστινγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.