Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξερω για adsl2+ αλλα για απλη adsl το siemens ειναι "λιγο" πιο κατω σε σχεση με το microcom που μου ειχε δωσει η forthnet... αναμονη...

Δημοσ.
αψογο το siemens. πιο σταθερό από το zyxel που είχα που μου έκανε συνέχεια disconnects.

Mια από τα ίδια.

Μου χρονίζει λίγο χαμηλότερα αλλά είναι πολύ πιό σταθερό...

Δημοσ.

εμένα παραδόξως το siemens συγχρονίζει πιο ψηλά από το zyxel. το ένα συγχρονίζει στα 18mbit περίπου, ενώ στο siemens στα 20mbit. αν και μου φαίνεται ουτοπικό το νούμερο γιατί από MS και με flashget, κατέβασα με 1,75ΜΒ/s μέγιστο.

Δημοσ.

Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του 2play.

Και γράφω ευτυχής γιατί το ρούτερ συγχρόνισε στα 20905.

Κάποια download που δοκίμασα, κυμάνθηκαν από 2,2 έως 2,5 MB/s.

Φτου φτου να συνεχίσει έτσι!!!

Δημοσ.
Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του 2play.

Και γράφω ευτυχής γιατί το ρούτερ συγχρόνισε στα 20905.

Κάποια download που δοκίμασα, κυμάνθηκαν από 2,2 έως 2,5 MB/s.

Φτου φτου να συνεχίσει έτσι!!!

Ε μια χαρά είσαι.Εγώ στα ίδια περίπου συγχρονίζω και από download γύρω στο 1,8.

Δημοσ.

Ουυ μια χαρα εισαι! Εγω συγχρονιζω 20 περιπου αλλα σπανια βλεπω πανω απο 1,2..Και απο καλους σερβερς..Γιατι απο rapidshare αστα να πανε..600-700 Kb/s..

Δημοσ.

Παιδια γεια χαρα!

Εγω εχω το Crypto F360 (πριν ειχα και το USR) και τον τελευταιο καιρο με έχει ταραξει στα disconnect. Οταν το προτοεβαλα δουλευε ρολοι αλλα τωρα μου εχει σπασει τα νευρα. Περιοχη είμαι στον Ταύρο (Κεραμεικος), εχει κανενας αλλος παρομοια προβληματα??

Δημοσ.

Επειδή πολλοί έχουν παράπονο οτι δεν εξυπηρετούνται μέσω τηλεφώνου καθώς έχει τεράστια αναμονή, προτίμησα την επικοιωνία μέσω e-mail.

Και στις δύο περιπτώσεις που το χρησιμοποίησα, μου απάντησαν αμέσως και εκπλήρωσαν όλα αυτά που τους είχα ζητήσει. Και όχι μόνο μου απάντησαν με e-mail αλλά μετά απο λίγο με πήραν και τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσουν!

Τι άλλο να πω; Άψογη εξυπηρέτηση! Για να πω την αλήθεια, ύστερα απο τόσο άσχημα σχόλια για την υποστήριξή τους, αυτά τα δύο συμβάντα με εξέπληξαν ευχάριστα!

Φτού φτού μην το γκαντεμιάσω, όλα έχουν πάλι ρολοϊ απο την 1η στιγμή που επέλεξα 4Net.

Cheers! :)

Δημοσ.

Kι εγώ ενεργοποιήθηκα σήμερα ... μαύρα χάλια...

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: MultiMode

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 11357 kbps

Upstream Rate: 1020 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 13 db

Downstream Line Attenuation: 36 db

Upstream Line Attenuation: 9.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 22 db

αίσχος!

Υπάρχει τρόπος να φτιάξει κάπως; ; Έχω το linksys wag200g

Δημοσ.

Γειας σε ολους εκανα αιτηση για 2-play και μου ειπαν οτι η συνδεση θα γινει σε κανα διμηνο ειναι δυνατον να αργησουν τοσο?Μπορει να μου καποιος που εβαλε τωρα ποσο καιρο περιμενε?Α και κατι αλλο εχει τοσο μεγαλη σημασια τι ρουτερ εχεις δηλαδη αυτο που δινουν δωρο με την συνδεση ειναι μαπα και να παρω αλλο?

Δημοσ.

Εγώ πάντως περίμενα κάτι παραπάνω απο 2.5 μήνες... Ενεργοποιήθηκα σήμερα αλλά εξοπλισμό και ονομα χρήστη/κωδικό ακόμα να πάρω....

Δημοσ.

Ξέρω.. να μην το πω ούτε του παπά!

forthnetmt2.th.png

Η αποστολή της αίτησης έγινε τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου (για Forthnet 2Play soho), ταχυδρομικώς με ΕΛΤΑ. Το ότι στις 28 του μήνα η forthnet έλαβε την αίτηση μου, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, δεδομένων των 2 αργιων που μεσολαβούσαν. Όπως φάνηκε εκ των υστέρων όμως, θα ακολουθούσαν κι άλλες, ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις!

Τον εξοπλισμό τον παρέλαβα προχθές, 14 Ιανουαρίου, 2 ημέρες πριν την ενεργοποίηση. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας της αίτησης μου, ενημερωνόμουν με SMS για το τι θα συνέβαινε, χωρίς να υπάρξει ουδεμία καθυστέρηση.

Το ξέρω πως όλα ακούγονται ιδανικά, και πραγματικά για εμένα ήταν. Εύχομαι αντίστοιχες διαδικασίες σε όλους τους συμφορουμίτες! Πάω να αρχίσω το τέστινγκ :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...