kallair Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μου έφτιαξαν την ταχύτητα. Δοκίμασα από Microsoft με flashget και κατέβαζα με Μ.Ο. 1,4mb/s. η ταχύτητα κυμαινόταν από 800KB/s εως ~1750KB/s. To κακό είναι ότι μπορώ να καλώ αλλά δεν μπορούν να με καλέσουν ακόμη.
VasKag Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εχει κάνει κανείς αίτηση τον Νοέμβριο στη Forthnet και την έχουν προωθήσει κανονικά; 19/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 19/11/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ περνω καθε βδομαδα και ολο μου λενε οτι βρισκομαι στο τελικο σταδιο (ειμαι ηδη στη forthnet)
Ereshkigal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Κοιτάχτε την αίτηση του παιδιού 29/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 29/11/2007 Εκκρεμότητα Δέσμευσης Βρόχου Περιοχή Ανω Γλυφάδα Εμένα όταν πήγα στην Forthnet με συνδέσαν σχετικά γρήγορα. Τι γίνεται τώρα; Αν δείτε το status με τους άλλους είναι διαφορετικό. Οταν λέει βρόχο έχει σχέση με τις γραμμές χαλκού ή όχι; Δεν γνωρίζω τι να κάνω τους ξαναπήρα πάλι τηλέφωνο και μου λένε ότι φταίει ό ΟTE. Παίρνω τηλέφωνο τον ΟΤΕ και μου λέει ότι φταίει η forthnet αφού αφορά το ιδιόκτητο δίκτυο της. Δεν γνωρίζω που να αποτανθώ. Δηλαδή έτσι όπως πάει μπορεί να περιμένει άλλους τρεις μήνες και όχι τίποτά άλλο δεν μπορεί να μπει και στο internet. Επίσης μου εξήγησαν ότι αυτό συμβαίνει ανα περιοχή για αυτό καλό θα είναι όποιος γράφει που βρίσκεται η αίτηση του να γράφει και την περιοχη; Υπάρχει κανείς άλλος που έχει στείλει την αίτηση του απο τον Νοέμβριο;
Ereshkigal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Επιτέλους ενεργοποιήθηκα!! Έκανα την αίτηση στις 16/12 και ενεργοποιήθηκα σήμερα μόλις στις 9/1. Είναι νέο ρεκόρ μήπως; Βέβαια ως τη Δευτέρα που θα δω αν δουλεύει δε μπορώ να ξέρω... Σίγουρα είναι νέο ρεκόρ . Φαίνεται ότι αυτός είναι ο τυχερός σου μήνας. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;
Schiller Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Επισης ρε παιδια, απο την ωρα που εγινε η αναβαθμιση του upload σας ειχατε καποιο προβλημα με το κλειδωμα του download? Πιο συγκεκριμενα απο την ωρα που αλλαξε για 1η φορα το upload επεσε κατα 1-1.5Mbit το dowload και εκτοτε μενει ετσι. Καμια ιδεα κανεις?
stonecityboys Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα παιδια, 28/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:14/01/2008 21/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 02/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Χτες 10/01/2008 μου ηρθε το router , ενα siemens CL110.Η πλακα ειναι οτι εδω και 2 εβδομαδες τους ειχα εννημερωσει 2 φορες να γινει αλλαγη τοπου παραδωσης, απο το σπιτι στην διευθυνση της δουλειας μου. Τελικα ενω μου ειπαν οτι το μετεφεραν στο αρμοδιο γραφειο και επειδη δεν το ειχαν στειλει ακομα, θα ερχονταν στην δουλεια μου. Μαντεψτε τι εγινε....Ηρθε στο σπιτι.Φανταστειτε να μην ειχαν μεταφερει το αιτημα στο αρμοδιο γραφειο.Επεισης το πακετο το εφερε η ACS και οχι τα ΕΛΤΑ που μου ειχαν πει.Σε εναν φιλο του το εφερε το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. Να κανω και μια ερωτηση? Τους κωδικους ποτε περιπου θα τους λαβω? Καμια ιδεα?
stonecityboys Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν πήρα τηλέφωνο την forthnet και είχα πολύ λίγη αναμονή (παραξενεύτηκα κιόλας γιατί τέτοια ώρα γίνεται συνήθως της.... ) και στο 13831 αλλά κ στο 211 100 9000. αυτό που μου είπαν είναι ότι ναι μεν μετέβηκα στο δίκτυο τους αλλά δεν με έχουν συνδέσει ακόμη. να περιμένω ένα sms που να μου λέει ότι με σύνδεσαν και μετά να τους καλέσω πάλι για να μου πουν τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο siemens. Για να μην παίρνω πάλι τηλέφωνο και να ξενοιάσω από τώρα, ξέρει κάποιος να μου πει τι ριθμίσεις χρειάζονται; Μαλλον αυτο μπωρει να βοηθησει.... http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?p=209959
liopyr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Να κανω και μια ερωτηση? Τους κωδικους ποτε περιπου θα τους λαβω? Καμια ιδεα? λίγες ώρες πριν ενεργοποιηθεί η σύνδεση, θα σου έρθουν με sms. Ασχετο... (ερώτηση): είχε και κανένας άλλος προβλήματα σήμερα το βράδυ με το ιντερνετ ή μόνο εγώ? από τις 4 μέχρι τις 8 το πρωί δεν μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 only u liopyr
koumos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Φιλε Liopyr ειχα και γω προβληματα χθες..Σημερα το πρωι ξανασυνδεθηκα κανονικα.Μαλλον εκαναν τεχνικες εργασιες στο δικτυο τους γιατι ειχε βγει δελτιο τυπου απο τη forthnet στο site της..
xalara87 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 08/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet για 24αρα double play εχω παρει 2-3 φορες και μου λενε οτι δεν εχει ports ο οτε..τι ενοουν δεν ξερω αν και δεν βιαζομαι περιμενω δυο μηνες και εχω ξενερωσει αξιζει να παω για οτε τωρα που εγινε πιο φτηνος?
Ereinion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Σίγουρα είναι νέο ρεκόρ . Φαίνεται ότι αυτός είναι ο τυχερός σου μήνας. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Φάληρο, Θεσσαλονίκη στο dslam Rostan. Κλείδωσα στα 18860/1024! Αλλά θα αντάλλασα την ενεργοποίηση για ένα σωρό άσχημα πράγματα που συμβαίνουν αυτό τον $^%^&μήνα...
kallair Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μαλλον αυτο μπωρει να βοηθησει.... http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?p=209959 thanks! τα έκανα για καλό κ για κακό. ερώτηση: πήγα να συνδέσω το παλιό μου μοντεμ το ζυχελ 2601r που υποστηρίζει adsl2 κ έχει ενσωματωμένο voip adapter. Το κακό είναι όμως ότι συγχρονίζει χαμηλότερα αλλά δεν είναι εκεί το θέμα... το θέμα είναι ότι έκανε συνεχή disconnects. Αν του βάλω τις σχετικές ρυθμίσεις από την παραπάνω σελίδα, θα στρώσει;
Ereshkigal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 λίγες ώρες πριν ενεργοποιηθεί η σύνδεση, θα σου έρθουν με sms. Ασχετο... (ερώτηση): είχε και κανένας άλλος προβλήματα σήμερα το βράδυ με το ιντερνετ ή μόνο εγώ? από τις 4 μέχρι τις 8 το πρωί δεν μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα...:mad: Τα ίδια και εγώ liopyr. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα, αλλά αυτό λέει δεν συμβαίνει σε όλες τις περιόχες. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Εγώ είμαι από τον Πειραιά. Πάντως πριν μία εβδομάδα περίπου είχα πρόβλημα γύρω στις 1:00 το βράδυ και με το τηλέφωνο. Η γραμμή αποκαταστάθηκε σχεδόν μετά από μία ώρα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 αιδια εχθες και σημερα οποτε κατεβαζω απο rapid το βραδυ μετα της 10 μεσω flashget απο 1500 που κατεβαζω η ταχυτητα παει 500-600.Η forthnet φταιει εεε?Το μεσημερη κατεβαζω μια χαρα το βραδυ δεν κατεβαζω καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.