koumos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 οκ το γυρισα σε PPPoE και ιδου http://www.speedtest.net/result/219963452.png Πρεπει να πιανει και μεγαλυτερα σκορ λογικα γιατι τωρα εχω ανοιχτα αρκετα προγραμματα που τρωνε bandwidth.. Παντως γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τη forthnet!Ουτε 1 μερα καθυστερηση και διακοπη μονο μιση ωριτσα το πρωι για να ενεργοποιηθω!Comple!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 για να σου δείξω πόσο αναξιόπιστο είναι αυτό το speedtest στον server της Αθήνας σέρνομαι ενώ της Αγγλίας και Γερμανίας πάω καλύτερα...αλλά και πάλι μου βγάζει τα μισά από αυτό που πιάνω (τεσταρισμένο από server Nvidia με download manager)
koumos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Οκ δεν διαφωνω, αλλωστε δεν τα πολυ-εμπιστευομαι αυτα τα τεστ. Παντως εφτιαξα τις ρυθμισεις και οι ταχυτητες ειναι πολυ καλες και μπορω να πω οτι ειμαι πληρως ικανοποιημενος απο τη forthnet. Ουτε καθυστερηση ουτε προβληματα ουτε τιποτα. Μπορει να ετυχε σε εμενα βεβαια να πηγαν ολα καλα..
livewire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? (Σόρρυ αν έχει απαντηθεί ξανά) Μου έστειλαν sms από τη Φόρθνετ ότι θα έρθει με courier αύριο-μεθαύριο ο "εξοπλισμός". Τι περιλαμβάνει? Εκτός από μόντεμ, είναι και κάτι άλλο? Το ZYXEL P-660H D1 που έχω, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το 2Play?
vagpap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μόνο το modem/router (1lan) είναι. Από τη στιγμή που έχεις τόσο καλό router δεν έχεις λόγο να το αλλάξεις, απλά αλλάζεις ρυθμίσεις.
Ereshkigal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Πότε έκανες την αίτηση livewire; Ενας παιδί που ξέρω την έχει κάνει από 29-11-2007 και ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Τους πήρα τηλέφωνο γιατί αισθάνομαι υπεύθυνη μιας και εγώ ήμουνα η αιτία που έκανε την αίτηση και μου είπαν ότι για όλα φταίει αποκλειστικά ο ΟΤΕ που το κάνει επιτηδές με σκοπό να βαρεθούνε όλοι στο τέλος και να φύγουνε από την Forthnet. Του λέω και τώρα τι θα γίνει δηλαδή, πόσο θα περιμένουμε ακόμα και μου είπε ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα και ότι να πω έχω απόλυτο δίκιο. Τότε για να τον δοκιμάσω του λέω να καταργήσουμε την αίτηση και δεν μου έφερε καμία απολύτως αντίρρηση, λέγοντας μου για άλλη μία φορά ότι έχω δίκιο. Καλά πως την έχει δει δηλαδή ο ΟΤΕ, να σε κρατάει με το ζόρι; Το θέμα είναι που θα βρούμε το δίκιο μας γιατί ακόμη και αν του πάρουμε τηλέφωνο δεν βρίσκουμε άκρη. Δεν του φτάνει τα πρόστιμα που έχει πληρώσει, συνεχίζει; Καλά τι περιμένει ότι θα βάλουμε Connx; Οι άλλες εταιρείες που έχουν double play με την Forthnet και υποτίθεται ότι έχουν λιγότερο χρόνο αναμονής αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα; Εχει κάνει κανείς αίτηση τον Νοέμβριο στη Forthnet και την έχουν προωθήσει κανονικά;
panosvlass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Εχει κάνει κανείς αίτηση τον Νοέμβριο στη Forthnet και την έχουν προωθήσει κανονικά; 08/01/2008 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:22/01/2008 04/01/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 13/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Μου εστειλαν και sms το οποιο ελεγε για την εκτιμωμενη ημερομηνια ενεργοποιησης.Και οτι 2 μερες πριν την μετατροπη θα με ξαναειδοποιησουν. Αρα μιλαμε για 2 μηνες μεχρι τωρα! Το μονο που με ανησυχει ειναι το "εκτιμωμενη" που γραφει!!!Αν και λογικα το λενε για να ειναι καλυμενοι για αν (που σιγουρα δηλαδη) το 22/1/08 γινει πχ 25/1/08 Παντως το οτι 4 μερες μετα την αποστολη προς τον πΟΤΕ μου εστειλαν για ενεργοποιηση με ηρεμισε αρκετα
kallair Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ... σήμερα το απόγευμα κατά τις 6-7, το τηλέφωνο σταμάτησε να μου δουλεύει(δεν ακουγόταν τόνος ακουστικού όταν το σήκωνα) και όταν τον καλούσα, καλούσε κανονικά αλλά κ πάλι δεν χτυπούσε το τηλέφωνο.... αυτό είναι μέσα στην διαδικασία της σύνδεσης ή προσωρινή βλάβη της γραμμής μου; παράξενο μου φάνηκε απογευματιάτικα να με ενεργοποιούν... κανείς που να ενεργοποιήθηκε απόγευμα; λέτε το εμαιλ που τους έστειλα, να έκανε δουλειά;
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Έχει κανένας πρόβλημα αυτή τη στιγμή; Ανεβάζω πιο γρήγορα από ότι κατεβάζω!
greeneye Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Σας εχω ενα ΝΕΟ... εδω στη Ροδο σημερα ηταν η πρωτη μερα σκαψιματος για να μπουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οπτικες ινες.... με τις υγειες σας ! αντε και του ΧΡΟΝΟΥ!
Ereinion Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Επιτέλους ενεργοποιήθηκα!! Έκανα την αίτηση στις 16/12 και ενεργοποιήθηκα σήμερα μόλις στις 9/1. Είναι νέο ρεκόρ μήπως; Βέβαια ως τη Δευτέρα που θα δω αν δουλεύει δε μπορώ να ξέρω...
livewire Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 @vagpap: Thanks a lot! Πότε έκανες την αίτηση livewire; Ενας παιδί που ξέρω την έχει κάνει από 29-11-2007 και ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Εχει κάνει κανείς αίτηση τον Νοέμβριο στη Forthnet και την έχουν προωθήσει κανονικά; Την αίτηση την έκανα μέσα Νοεμβρίου, δεν θυμάμαι ακριβώς την ημέρα. Στις 28/12 πήρα μήνυμα ότι πιθανή ημέρα ενεργοποίησης θα είναι η 14/1. Ίδωμεν... Το καλό με μένα είναι ότι δεν καιγόμουνα, γιατί ήδη είχα Forthnet στο 1ΜΒιτ. Μη σου πω ότι το είχα ξεχάσει κιόλας Μπορούμε να υπολογίσουμε πότε θα σταματήσει να έρχεται η χρέωση του ΟΤΕ(πάγιο)? Αύριο πάω να πληρώσω τον πιό πρόσφατο λογαριασμό(έχω και τηλεφωνία Φόρθνετ). Λέτε να είναι ο τελευταίος? Να κρατάω γλυκά να κεράσω τα παιδιά, αν είναι...
tsadler Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 χαχα. τι υπεροχο συναισθημα ε? θυμαμαι και εγω το καλοκαιρι οταν ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου, μετα απο λιγο ηρθε ενα χαρτι που οταν το διαβασα ενα δακρυ κυλισε στο δεξι αλιθωρο μου ματι. συγκινηση χαρα και θυμος για οτι ειχα περασει.... εγραφε: παρακαλουμε οπως παραλαβετε το υπολοιπο σας απο την συναλλαγη: 8,63 ευρω ειχα και υπολοιπο...χαχαχαχα!
kallair Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 πριν λίγο τους έστειλα το εξής: Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι xxxxxxxx και το τηλέφωνο όπου έχω κάνει αίτηση για ενεργοποίηση της υπηρεσίας 2play είναι 210 49xxxxx. είχα το πακέτο σας adsl in a box το οποίο έληξε τον περασμένο ιούλιο. με το που έληγε, κάνω αίτηση για 2play μιας και τότε καλύψατε την περιοχή μου. έτσι λοιπόν στις 31 ιουλίου έρχεται ο κούριερ και παίρνει την αίτηση μου. Στο status δείχνει ότι περάσατε την αίτηση μου στο σύστημα σας στις "20/09/2007: Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet". περνάει ο καιρός και αφού ήμουν έτοιμος να ακυρώσω την αίτηση, βλέπω στο status "28/11/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ" και μετά "03/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:17/12/2007". περίμενα λοιπόν εκείνη την μέρα να ενεργοποιηθεί η γραμμή αλλά τίποτα. περνάνε 5 μέρες, φτάνει παρασκευή, παίρνω τηλέφωνο τα γραφεία σας και μου λένε την δικαιολογία ότι οι γραμμές μπορεί να κανουν και 4-5 μέρες μέχρι να ενεργοποιηθούν. Λόγω ενός γάμου κ λοιπών προσωπικών θεμάτων, το αφήνω το θέμα στην τύχη του κ στην διακριτική σας ευχέρια να με ενεργοποιήσετε. Μπαίνει το νέο έτος, ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ. έχω λάβει εξοπλισμό, τον έχω συνδεμένο και περιμένω σαν .... πότε θα αξιωθείτε να με συνδέσετε στο δίκτυο σας. παίρνω τηλέφωνο και μου λέτε πάλι δικαιολογίες άσχετες. Έχει φτάσει 8 ιανουαρίου, δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα, είμαι στην αναμονή 6 ΜΗΝΕΣ και με κοροιδεύετε.ΑΠΑΙΤΩ να με πάρει κάποιος υπεύθυνος τηλέφωνο και να με ενημερώσει ΥΠΕΥΘΥΝΑ για τον λόγο που δεν έχω ενεργοποιηθεί ακόμη και πότε θα με συνδέσετε. Αν δεν με καλέσει κάποιος ή δεν μου στείλετε κάποιο απαντητικό email με τις απαραίτητες διευκρινήσεις, θα προβώ σε καταγγελία της σύμβασης που υπέγραψα και διακοπή των διεργασιών εκ μέρους σας που έχουν σαν σκοπό να με συνδέσετε στο δίκτυο σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε στο [email protected] , είτε στο τηλέφωνο 6973 25xxxx. ευχαριστώ πολύ. για να δολυμε πότε θα αξιωθούν να απαντήσουν και τι θα πουν... Να ρωτήσω και εγώ... σήμερα το απόγευμα κατά τις 6-7, το τηλέφωνο σταμάτησε να μου δουλεύει(δεν ακουγόταν τόνος ακουστικού όταν το σήκωνα) και όταν τον καλούσα, καλούσε κανονικά αλλά κ πάλι δεν χτυπούσε το τηλέφωνο.... αυτό είναι μέσα στην διαδικασία της σύνδεσης ή προσωρινή βλάβη της γραμμής μου; παράξενο μου φάνηκε απογευματιάτικα να με ενεργοποιούν... κανείς που να ενεργοποιήθηκε απόγευμα; λέτε το εμαιλ που τους έστειλα, να έκανε δουλειά; Τελικά όντως ξεκίνησε η διαδικασία της ενεργοποίησης. να κ η ταχύτητα που κλειδώνει το siemens: προς το παρών προφανώς είναι ακόμη κλειδωμένη η ταχύτητα στα 768/192 από forthnet μέχρι να τους πει ο ΟΤΕ ότι έγινε η μεταφορά. να κ το speedtest που δείχνει αυτό που λέω: TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1eclick START to begin 10/01/2008 10:26:03 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 190.83Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 823.94kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test Τώρα θα έλεγα ότι το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί ακόμη το τηλέφωνο, αλλά μόλις σήκωσα το ακουστικό και βουήζει κανονικά πάλι.
kallair Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν πήρα τηλέφωνο την forthnet και είχα πολύ λίγη αναμονή (παραξενεύτηκα κιόλας γιατί τέτοια ώρα γίνεται συνήθως της.... ) και στο 13831 αλλά κ στο 211 100 9000. αυτό που μου είπαν είναι ότι ναι μεν μετέβηκα στο δίκτυο τους αλλά δεν με έχουν συνδέσει ακόμη. να περιμένω ένα sms που να μου λέει ότι με σύνδεσαν και μετά να τους καλέσω πάλι για να μου πουν τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο siemens. Για να μην παίρνω πάλι τηλέφωνο και να ξενοιάσω από τώρα, ξέρει κάποιος να μου πει τι ριθμίσεις χρειάζονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.