Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σφερα και εγω:

Line Mode ADSL2+ Line State Show Time

Line Power State L0 Line Up Time 00:12:44:03

Line Coding Trellis On Line Up Count 3

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 23998 Kbps 1020 Kbps

Attainable Line Rate 26444 Kbps 1324 Kbps

Noise Margin 5.3 dB 15.7 dB

Line Attenuation 14.0 dB 5.5 dB

Output Power 11.4 dBm 0.0 dBm

:-D

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω και βελτίωση στο κλείδωμα του download, πέρα από την αναβάθμιση του upload. Ενώ πριν το ρούτερ μου συγχρόνιζε γύρω στα 10 (το λιγότερο 9 - το πολύ 11, ποτέ παραπάνω), αυτή τη στιγμή έχω συγχρονίσει στα 13,5. Θα το δούμε βέβαια και σε βάθος χρόνου, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά! :-)

Δημοσ.

Ρε παίδες ρίξτε λίγο τα φώτα σας... Ενώ όλα είναι οκ, μου έστειλαν μήνυμα ότι η σύνδεση θα ενεργοποιιηθεί την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου (χτές δηλαδή) και ενώ τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι όλα είναι καλά και ο υπολογιστής τους τους λέει ότι η σύνδεση ΄[εχει φτάσει στο τέλος της, εγώ ούτε τηλέφωνο έχω, ούτε ιντερνετ. Φταίω σε κάτι εγώ??? Τους παίρνω και μου λέν τις γνωστές παπα...ες.

Εδιτ: Μάλιστα. τώρα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι πρέπει να αφαιρέσω το netmod του Οτε γιατί η γραμμή μου έπαψε να είναι isdn. Και επίσης δεν μου έχουν στείλει νέο modem και μου λένε να βγάλω και το άλλο το modem που είχα όταν η γραμμή μου ήταν 768... Και με τι μόντεμ θα μείνω δηλαδή...

Δημοσ.

Τριτη 8 Ιανουαριου..Σημερα η μεγαλη μερα που και καλα θα γινει η ενεργοποιηση..Τι ωρα ρε παιδια, απευθυνομαι σε οσους εχουν ενεργοποιηθει ηδη, καβουν το τηλεφωνο και το ιντερνετ? Στο περιπου...

Δημοσ.

φίλε δεν είναι σίγουρο ότι θα ενεργοποιηθείς σήμερα...εγώ έπρεπε να έχω ενεργοποιηθεί από τις 17/12/2007 .... ήδη ετοιμάζομαι να τους στείλω email ώστε να μου πουν πως μπορώ να ακυρώσω την αίτηση για υπηρεσίες που εδώ κ 6 μήνες περιμένω να μου προσφέρουν.

Δημοσ.

πριν λίγο τους έστειλα το εξής:

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι xxxxxxxx και το τηλέφωνο όπου έχω κάνει αίτηση για ενεργοποίηση της υπηρεσίας 2play είναι 210 49xxxxx. είχα το πακέτο σας adsl in a box το οποίο έληξε τον περασμένο ιούλιο. με το που έληγε, κάνω αίτηση για 2play μιας και τότε καλύψατε την περιοχή μου. έτσι λοιπόν στις 31 ιουλίου έρχεται ο κούριερ και παίρνει την αίτηση μου. Στο status δείχνει ότι περάσατε την αίτηση μου στο σύστημα σας στις "20/09/2007: Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet". περνάει ο καιρός και αφού ήμουν έτοιμος να ακυρώσω την αίτηση, βλέπω στο status "28/11/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ" και μετά "03/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:17/12/2007". περίμενα λοιπόν εκείνη την μέρα να ενεργοποιηθεί η γραμμή αλλά τίποτα. περνάνε 5 μέρες, φτάνει παρασκευή, παίρνω τηλέφωνο τα γραφεία σας και μου λένε την δικαιολογία ότι οι γραμμές μπορεί να κανουν και 4-5 μέρες μέχρι να ενεργοποιηθούν. Λόγω ενός γάμου κ λοιπών προσωπικών θεμάτων, το αφήνω το θέμα στην τύχη του κ στην διακριτική σας ευχέρια να με ενεργοποιήσετε. Μπαίνει το νέο έτος, ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ. έχω λάβει εξοπλισμό, τον έχω συνδεμένο και περιμένω σαν .... πότε θα αξιωθείτε να με συνδέσετε στο δίκτυο σας. παίρνω τηλέφωνο και μου λέτε πάλι δικαιολογίες άσχετες.

Έχει φτάσει 8 ιανουαρίου, δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα, είμαι στην αναμονή 6 ΜΗΝΕΣ και με κοροιδεύετε.ΑΠΑΙΤΩ να με πάρει κάποιος υπεύθυνος τηλέφωνο και να με ενημερώσει ΥΠΕΥΘΥΝΑ για τον λόγο που δεν έχω ενεργοποιηθεί ακόμη και πότε θα με συνδέσετε. Αν δεν με καλέσει κάποιος ή δεν μου στείλετε κάποιο απαντητικό email με τις απαραίτητες διευκρινήσεις, θα προβώ σε καταγγελία της σύμβασης που υπέγραψα και διακοπή των διεργασιών εκ μέρους σας που έχουν σαν σκοπό να με συνδέσετε στο δίκτυο σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε στο [email protected] , είτε στο τηλέφωνο 6973 25xxxx.

ευχαριστώ πολύ.

για να δολυμε πότε θα αξιωθούν να απαντήσουν και τι θα πουν...

Δημοσ.

Πρεπει να σας ενημερωσω οτι ενεργοποιηθηκα σημερα!!8/1/08 αναμενομενη ημερομηνια ενεργοποιησης και ιδου! 19700 Kb/s..

Τις ρυθμισεις του wag200 τις εχει κανεις για adsl2+??Γιατι κατεβαζω μονο με 92 Kb/s μαχ...

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω για σμσ ειναι στο ονομα της αδερφης μου και δεν την εχω δει ακομα. Αλλα βλεπω στο router οτι κλειδωνει στα 19730 και upload 1mb..

Να ρωτησω πρεπει να αλλαξω την επιλογη που λεει PPPoA σε PPPoE? Και το LLC?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...