Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θεσσαλονικη κεντρο

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 20040

επιτελους....αλλα ειναι εικονικο απ'οτι καταλαβα....για να δουμε

αν και ειδα οτι γενικα μας αρεσει '''απλά''' να κλειδωνουμε ψηλα....ειδωμεν

Δημοσ.

για οσουs δεν ξερουν το annex m ειναι το απολυτο και μεγαλυτερο upload που μπορει να δωσει η εφαρμογη adsl2+ με μεγιστο download/upload 24/3,5.

για να χρησιμοποιηθει αυτη η επιλογη για τον χρηστη το μονο που χρειαζεται ειναι ρουτερ που να υποστηριζει αυτην την επιλογη.

πρεπει βεβαια αν δεν κανω λαθοs να δωθει αδεια απο την ΕΕΤΤ στουs παροχουs για να χρησιμοποιηθει αυτη η δυνατοτητα.

ρουτερ που υποστηριζουν ANNEX M υπαρχουν πολλα,μεταξυ αυτων τα LEVEL 1,D-LINK και αλλα.

εγω εχω το LEVEL 1 FBR 1461A το οποιο υποστηριζει ολεs τιs επιλογεs [ANNEXA-L-J-M]και εχει στο εμποριο γυρω στα 60 ευρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

ας τονίσουμε ότι το annex m (3.5mbit) δουλεύει σαν το download...είναι ΕΩΣ...θα καθορίζεται πάλι ανάλογα με την απόσταση από το dslam...

επίσης θυσιάζεται downstream για να γίνει αυτή η αύξηση στο upload :-(

όσο για router που το υπόστηρίζουν αρκετά...το Siemens CL-110 που δίνει η Forthnet πχ το υποστηρίζει

Δημοσ.
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 20040

επιτελους....αλλα ειναι εικονικο απ'οτι καταλαβα....για να δουμε

αν και ειδα οτι γενικα μας αρεσει '''απλά''' να κλειδωνουμε ψηλα....ειδωμεν

όχι και εικονικό! :lol:

Νέα Σμύρνη: κλείδωσε πριν λιγο στα 12650 / 1021 Kbps

Utorrent: 19 ενεργά torrents (δεν το κάνω συχνά, αλλα για τη δοκιμή), 7 downloading, 12 uploading χωρις cap.

οι ταχυτητες (όχι αμέσως μολις ανοιξεις τον client. δουλευει ηδη κανα μισάωρο για να αποκτήσω τα νορμαλ connections)

παιζουν:

upload : 85-100 Kb/s

download : 55-95 Kb/s (τα 7 που κατεβαζω δεν εχουν πολλους seeder)

και σερφάρω άνετα.

εικονικά τα 24, ναι συμφωνώ, αλλα απέχω και κατι τις απο το dslam :fear:

έλα να φτιάχνουμε τα ratiooooooooooos :-D :lol: :mrgreen:

Δημοσ.

Δνε ειχα παρει χαμπαρι την αλλαγη, μεχρι που αποφασισα να κανω upload μερικες φωτο μου με το Picasa. Εκει το πηρα πρεφα, kαθως εβλεπα φωτογραφιες 1MB να γινονται upload σε 10 δευτερολεπτα αντι για 20-25. Ετσι! Αυτα ειναι!

Δημοσ.

WOW!!!!

Μπαίνω τυχαία στο τοπικ και διαβάζω κάτι περίεργα... Καταλαβαίνω... Βγαίνω... Κοιτάω... και ειμαι και εγώ στα 1021 up στην Καλλιθέα... Δεν είχα πάρει χαμπάρει τίποτε... Αντε καιρός ήταν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...