nske Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Η Forthnet καλά θα κάνει να μαζέψει τους πωλητές της. Μετά από αναμονή 3 μηνών για 2play, και αφού έχω στείλει αίτηση ακύρωσης 2 εβδομάδες, μόλις μου τηλεφώνησε πωλητής της Forthnet για να με ενημερώσει για το πρόγραμμα 2play. Αν δε με διασκέδαζε το γελοίον του πράγματος κανονικά θα χα θυμώσει με το θράσος τους! Ο διάλογος είχε κάπως έτσι: [Ε.Σ. Forthnet] Πήραμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα της Forthnet μπλαμπλα[ΕΓΩ] Ευχαριστώ αλλά δεν ενδιαφέρομαι, είχα κάνει αίτηση πριν 3 μήνες και αφού δεν έγινε ενεργοποίηση έχω στείλει fax ακύρωσης. [Ε.Σ. Forthnet] Κάνατε την αίτηση απευθείας στη Forthnet; [ΕΓΩ] Όχι, την έκανα μ- [Ε.Σ. Forthnet] Μέσω Πλαισίου ε; [ΕΓΩ] Μέσω εμπορικού συνεργάτη της forthnet στην περιοχή Ζωγράφου [Ε.Σ. Forthnet] Είδατε; Δε φταίει η forthnet για το πότε στέλνουν τις αιτήσεις... Εμείς ενεργοποιούμε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες μας σε 3 εβδομάδες με 1 μήνα. Κι εμείς στέλνουμε δωρεάν modem αμέσως. [ΕΓΩ] Σύμφωνα με την ίδια τη forthnet - [Ε.Σ. Forthnet] [διακόπτοντας με υπεροπτικό ύφος] ναι; [ΕΓΩ] -η αίτησή μου είχε παραληφθεί μήνες και ο λόγος καθυστέρησης ήταν η απουσία καλωδίων στο Α/Κ Αμπελοκήπων... [Ε.Σ. Forthnet] Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα τώρα. [ΕΓΩ] Ναι αλλά τώρα δεν ενδιαφέρομαι πια, έχω κάνει αίτηση σε άλλη εταιρία από την προηγούμενη εβδομάδα. [Ε.Σ. Forthnet] Σε ποια; [ΕΓΩ] Στη Net One [Ε.Σ. Forthnet] Α στη Net One.... Και είστε ευχαριστημένος; Σας έχουν ενεργοποιήσει KAN; [ΕΓΩ] Όχι .. μα έχουν περάσει ελάχιστες εργάσιμες... [Ε.Σ. Forthnet] ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, να το ξέρετε! [ΕΓΩ] (γελώντας) τέλος πάντων, ευχαριστώ γεια σας Χωρίς σχόλια.. Πάντως μου έκανε εντύπωση η πώρωση της δεσποινίδος.. Forthnet-Θρησκεία ένα πράγμα Είμαι σίγουρος ότι ούτε τη Net One είχε ακούσει, ούτε έχει κάνει ποτέ στη ζωή της έρευνα αγοράς.
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και εγω απευθειας στη forthnet εστειλα την αιτηση (13/11-μπας και γλυτωσω την μεσολαβηση τριτoυ) αλλα μπα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 H Forthnet, επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδρομητές της που λαμβάνουν υπηρεσίες μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της, ότι το Σάββατο 05 Ιανουαρίου, μεταξύ 07:00 π.μ. – 18:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυό της. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ενδέχεται να παρατηρηθεί ολιγόλεπτη διακοπή των ADSL συνδέσεων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. YAY παίζει να ανέβει το upload στο 1mbit το Σάββατο!
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Καλά nske κάτι τέτοιοι είναι για κλωτσιές.Απορώ με την υπομονή σου,ακόμα κι διασκέδαζες με το γελοίο του θέματος όπως είπες.Πολύ θράσος είχε και πάω στοίχημα θα ήταν και καμιά άσχετη...τι να πεις. Μακάρι ThReSh να έχεις δίκιο και να ανεβεί τότε.Άντε ελπίζω να μη γίνει καμιά πατάτα και μείνουμε χωρίς net παραπάνω απ' όσο λένε...
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 YAY παίζει να ανέβει το upload στο 1mbit το Σάββατο! εγω θα ελεγα καλυτερα να ειναι εργασιες ενεργοποιησης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μακάρι ThReSh να έχεις δίκιο και να ανεβεί τότε.Άντε ελπίζω να μη γίνει καμιά πατάτα και μείνουμε χωρίς net παραπάνω απ' όσο λένε... αν και το κόβω δύσκολο να ανεβάσουν σε 1mbit χώρις να το ανακοινώσουν επισήμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως το σίγουρο είναι ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα έχουμε 1mbit upload
Ereinion Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά έκανα αίτηση για Forthnet ADSL 24 στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω. Μένω περιοχή Φάληρο και είμαι πολύ κοντά στο DSLAM Rostan. Την αίτηση την έκανα Παρασκευή 14/12 και την Κυριακή μου ήρθε μήνυμα από τη Forthnet πως η αίτηση μου έχει καταχωρηθεί και πως μπορώ να ενημερώνομαι από το σάιτ τους. Από τότε δεν έχω κάτι νέο αλλά με ανησυχεί η εκκρεμότητα δέσμευσης βρόχου που αναφέρεται στο adslstatus. Δεν το έχω παρατηρήσει σε άλλα ποστ. Ξέρω ότι πρέπει να είμαι υπομονετικός με τη Forthnet αλλά επειδή τελειώνω μάλλον το καλοκαίρι, δεν έχω την πολυτέλεια να τους περιμένω ως την άνοιξη ή όποτε τους καπνίσει να με ενεργοποιήσουν. Αν κάποιος ξέρει ότι η εκκρεμότητα δέσμευσης βρόχου αποτελεί πρόβλημα ας το γράψει που ή να αρχίσω να τους πρίζω μπας και γίνει κάτι συντομότερα ή που να τη διακόψω και να πάω σε Conn-x... Από το site: 18/12/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 18/12/2007 Εκκρεμότητα Δέσμευσης Βρόχου 18/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 δυστυχώς στάλθηκε άιτηση προς ΟΤΕ, αναγκαστικά περιμένεις, πλέον δεν μπορείς να διακόψεις
thodoras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Από το site: 18/12/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 18/12/2007 Εκκρεμότητα Δέσμευσης Βρόχου 18/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ Μια χαρα εισαι!!! Ιδια μερα "παραλαβη αιτησης" και παραλληλα "αποστολη προς οτε"??? Μην το πεις ουτε του παπα!!!! Εγω ειμαι 3 βδομαδες τωρα που την εχουν παραλαβει αλλα ακομα δεν την εχουν στειλει στον οτε,και αλλο ενα φιλαρακι ειναι στους 2 μηνες που του την εχουν παραλαβει και δεν την εχουν στειλει στον οτε!
Ereinion Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 OK, thanks guys. Ελπίζω να γίνει γρήγορα... EDIT: Κάποιος είχε αναφέρει ότι η Forthnet παρακολουθεί το φόρουμ, μάλλον αλήθεια είναι γιατί μου ήρθε νέο μήνυμα στο κινητό: Η Forthnet σας ενημερώνει: ο εξοπλισμός σας έχει αποσταλεί μέσω courier και θα τον παραλάβετε τις επόμενες μέρες. Για την πορεία της αίτησης σας επισκεφθείτε: w και κόβεται το μήνυμα. Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι ακόμα στο Ηράκλειο και αυτοί θα το στείλουν στη Θεσσαλονίκη...
nske Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 δυστυχώς στάλθηκε άιτηση προς ΟΤΕ, αναγκαστικά περιμένεις, πλέον δεν μπορείς να διακόψεις Δεν ισχύει το δικαίωμα της υπαναχώρησης που προβλέπει ο Νόμος 2251/1994 (περί προστασίας του καταναλωτή); Άρθρο 4, παράγραφος 1 Σύμβαση από απόσταση είναι κάθε σύμβαση που αφορά αγαθό ή υπηρεσία, η οποία συνάπτεται μεταξύ ενός προμηθευτή και ενός καταναλωτή, χωρίς την ταυτόχρονη φυσική παρουσία τους, στο πλαίσιο ενός συστήματος προμήθειας αγαθών ή παροχής υπηρεσιών από απόσταση, που οργανώνεται από τον προμηθευτή, ο οποίος χρησιμοποιεί, αποκλειστικά, ένα ή περισσότερα μέσα τεχνικής επικοινωνίας από απόσταση μέχρι και τη σύναψη της σύμβασης. Μέσα τεχνικής επικοινωνίας από απόσταση, με την έννοια του άρθρου αυτού, είναι ιδίως τα έντυπα χωρίς παραλήπτη, τα έντυπα με παραλήπτη, οι τυποποιημένες επιστολές, τα διαφημιστικά έντυπα με στέλεχος παραγγελίας, οι κατάλογοι, το τηλέφωνο με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, το ραδιόφωνο, το εικονοτηλέφωνο, το βιντεοτέξτ (μικροϋπολογιστής και τηλεοπτική οθόνη) με πληκτρολόγιο ή οθόνη αμφίδρομης επικοινωνίας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η τηλεομοιοτυπία και η τηλεόραση. Άρθρο 4, παράγραφος 10 Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου αρχίζει, για τα αγαθά, από την παραλαβή τους, εφόσον ο προμηθευτής τήρησε τις υποχρεώσεις της προηγούμενης παραγράφου 9 και, για τις υπηρεσίες, από τη λήψη των πληροφοριών, είτε με έγγραφα είτε με σταθερά μέσα, που ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι έχει συναφθεί η σύμβαση σύμφωνα με την ανωτέρω παράγραφο 9. Αν ο προμηθευτής δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 9, η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη. Στην περίπτωση προμήθειας αγαθών, εάν εντός της τρίμηνης προθεσμίας που αρχίζει από την παραλαβή του αγαθού από τον καταναλωτή, αυτός λάβει τις πληροφορίες, είτε από τα έγγραφα ή από τα σταθερά μέσα, που τον ενημερώνουν για τη σύναψη της σύμβασης σύμφωνα με την παράγραφο 9, θεραπεύεται η ακυρότητα της σύμβασης και αρχίζει, από τη λήψη των πληροφοριών αυτών, νέα προθεσμία υπαναχώρησης δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως ή με άλλο σταθερό μέσο το οποίο τίθεται στη διάθεση του αποδέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση. Άρθρο 4, παράγραφος 9 Η σύμβαση από απόσταση είναι άκυρη υπέρ του καταναλωτή, εάν αυτός δεν λάβει, σε εύθετο χρόνο, κατά την εκτέλεσή της και το αργότερο κατά τη στιγμή της παράδοσης των αγαθών, τα οποία δεν πρόκειται να παραδοθούν σε τρίτους, εγγράφως ή με άλλο σταθερό μέσο κατά την έννοια της περίπτωσης στ ́ της παραγράφου 1 του άρθρου 4α, στο οποίο ο καταναλωτής έχει πρόσβαση, και στη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στην πρόταση σύναψης σύμβασης, τις ακόλουθες τουλάχιστον πληροφορίες: [...] δ) τους όρους και τον τρόπο άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με την παράγραφο 10 και, σε χωριστό έντυπο ή ηλεκτρονικό έγγραφο, υπόδειγμα δήλωσης υπαναχώρησης. [...] Αν δεν αγνοώ ή παρερμηνεύω κάτι, μπορείς να υπαναχωρήσεις εντός 3 μηνών καθώς η Forthnet δεν ενημέρωσε για το 4.9(δ).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 δεν έχω ιδέα...απλά λέω ότι είπαν σε μένα και σε αρκετούς άλλους
panosvlass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Εμενα σημερα μετα απο 2 μηνες σχεδον εσταλει προς ΟΤΕ οποτε φιλε ereinion μια χαρα εισαι. 04/01/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 13/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Για να δουμε ποσους μηνες θα περιμενω τωρα για το επομενο βημα!Οσο για εξοπλισμο....το αλλο με τον τοτο το ξερεις!!!
ntinos82st Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 παιδια ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μετα απο αυτο που ειδα σημερα 1024 upload? σωστο? thanks FORTHNET
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.