afentiko7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Επειδή έχω otenet και μάλλον πάω για forthnet μετά και το μήνυμα του xolooth. 2 ερωτήσεις α)Δεν μπορώ μέχρι να μου ενεργοποιήσουν τη γραμμή να έχω otenet? β)Στην περιοχή μου λέει ότι φτάνει στις 28/2/2008.Σημαίνει ότι αν ενεργοποιηθώ μέχρι τότε δε θα χω net ή θα χω 1mbit?Και θα πρέπει να τους ενημερώσω ή θα μου το κάνουν αυτόματα?
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Επειδή έχω otenet και μάλλον πάω για forthnet μετά και το μήνυμα του xolooth. 2 ερωτήσεις α)Δεν μπορώ μέχρι να μου ενεργοποιήσουν τη γραμμή να έχω otenet? β)Στην περιοχή μου λέει ότι φτάνει στις 28/2/2008.Σημαίνει ότι αν ενεργοποιηθώ μέχρι τότε δε θα χω net ή θα χω 1mbit?Και θα πρέπει να τους ενημερώσω ή θα μου το κάνουν αυτόματα? α)Αν ζητήσεις από τη forthnet να ασχοληθεί με όλη τη διαδικασία(δηλαδή και να κάνει την διακοπή από otenet),τότε μέχρι να ενεργοποιηθείς στο 2play θα έχεις κανονικά γραμμή από otenet η οποία θα κοπεί μόνο την μέρα της ενεργοποίησης για λίγες ώρες.Προσοχή στην διακοπή από otenet,γιατί εμένα δεν την έκανε την διακοπή η forthnet(λάθος τους) και έπρεπε να την κάνω ο ίδιος. β)Απ' ότι ξέρω,αν ενεργοποιηθείς πριν τη διαθεσιμότητα 2play στην περιοχή σου,θα έχεις 1mbps κανονικά και όταν φτάσει το 2play θα αναβαθμιστείς κανονικά.1ον δεν ξέρω τι παίζει με τηλέφωνο και πάγιο οτε και τα σχετικά και 2ον δεν είμαι 100% σίγουρος για όλα,αλλά έτσι πρέπει να είναι(όσο αφορά το β).
aspilioteas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα! Χτες μου έστειλε μύνημα η 4net που με ενημέρωνε για την πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης 14-1-08! Θα μου ξαναστείλει μύνημα 2 μέρες πριν την ενεργοποίηση για επιβεβαίωση! Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα εκτός απο το να περιμένω ? Modem πότε θα μου δώσει η 4net ? Μετά για ρυθμίσεις και τα σχετικά πως θα ενημερωθώ ? Ευχαριστώ! θα περασει courier απο το σπιτι σου k την ημερα της ενεργοποιησης θα σε παρουν τηλ.
stonecityboys Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 θα περασει courier απο το σπιτι σου k την ημερα της ενεργοποιησης θα σε παρουν τηλ. Μιλησα σημερα μαζι τους (φορθνετ) και μου ειπανε οτι δεν τα στελνουν με courier αλλα με τα ΕΛΤΑ και θα πρεπει να εχουμε υπομονη!!!!
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μιλησα σημερα μαζι τους (φορθνετ) και μου ειπανε οτι δεν τα στελνουν με courier αλλα με τα ΕΛΤΑ και θα πρεπει να εχουμε υπομονη!!!! Με τα ΕΛΤΑ ??? Πολύ περίεργο,απ' όσο ξέρω και απ' ότι είχα διαπιστώσει ο ίδιος όταν μου φέρανε το router,χρησιμοποιούσανε courier ? Τι έγινε και τ' αλλάξανε ?
stonecityboys Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Με τα ΕΛΤΑ ??? Πολύ περίεργο,απ' όσο ξέρω και απ' ότι είχα διαπιστώσει ο ίδιος όταν μου φέρανε το router,χρησιμοποιούσανε courier ? Τι έγινε και τ' αλλάξανε ? Δεν γνωριζω αλλα ετσι μου ειπανε.Μιλησα πριν 10λεπτα μαζι τους. Μαλιστα τους ρωτησα εαν ειναι συγουροι οτι δεν ειναι με courier και μου απαντησανε ΞΕΡΑ ....με τα ΕΛΤΑ. Αντε βγαλε ακρη....
tarrasque Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 παίδες επειδή γνωρίζεται κατ'αρχάς αν γίνεται να πάρει κάποιος forthnet 2play (περιοχή χίλτον) αν δεν έχει γραμμή OTE; αν ναι πιστεύετε ότι θα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση με την ενεργοποίηση ή σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα; με ενδιαφέρουν πολύ οι απεριόριστες κλήσεις στο εξωτερικό. ευχαριστώ
OPC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Μιλησα σημερα μαζι τους (φορθνετ) και μου ειπανε οτι δεν τα στελνουν με courier αλλα με τα ΕΛΤΑ και θα πρεπει να εχουμε υπομονη!!!! Δλδ υπάρχει μία περίπτωση να έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία 2play αλλά να μην μπορώ να συνδεθώ γιατί το ΕΛΤΑ δεν θα μου έχει στείλει ακόμα το μόντεμ ? Αυτά είναι,Αθάνατη Ελλαδίτσα! Δλδ τόσο πολύ θα επιβαρυνθούν οικονομικά άμα το στείλουν με courier ? Απο Δημόσιες σχέσεις είμαστε για τα μπάζα τελικά!
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δλδ υπάρχει μία περίπτωση να έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία 2play αλλά να μην μπορώ να συνδεθώ γιατί το ΕΛΤΑ δεν θα μου έχει στείλει ακόμα το μόντεμ ? Αυτά είναι,Αθάνατη Ελλαδίτσα! Δλδ τόσο πολύ θα επιβαρυνθούν οικονομικά άμα το στείλουν με courier ? Απο Δημόσιες σχέσεις είμαστε για τα μπάζα τελικά! Και να το στείλουν τελικά με courier,μπορεί και να μην δεις διαφορά.Εγώ ενώ είχα ενεργοποιηθεί,περίμενα γύρω στην εβδομάδα για να παραλάβω τελικά το router.Αφού να φανταστείς,όλο αυτό τον καιρό που δεν είχα router συνδεόμουν με το sagem fast 800,που είχα από την otenet.Βέβαια τότε μου είχανε πει ότι είχανε έλλειψη εξοπλισμού στην αποθήκη και περίμεναν καινούργια παραλαβή,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ήταν αλήθεια.
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και εμενα με τα ΕΛΤΑ μου ηρθε... με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ... θα σε παρουν τηλεφωνο πριν στο φερουν για να σιγουρευτουν.... παραδιδουν ΚΑΙ Σαββατο.
titikos46 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 παίδες επειδή γνωρίζεται κατ'αρχάς αν γίνεται να πάρει κάποιος forthnet 2play (περιοχή χίλτον) αν δεν έχει γραμμή OTE;αν ναι πιστεύετε ότι θα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση με την ενεργοποίηση ή σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα; με ενδιαφέρουν πολύ οι απεριόριστες κλήσεις στο εξωτερικό. ευχαριστώ Η περιοχη που γραφεις εχει 2 Α/Κ βρες σε πιο ανηκεις, να εισαι πιο σιγουρος, δηλαδη δες απο γειτονα τι τηλεφωνο εχει,βαλτο στο site τις 4net.
kallair Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και εμένα Σάββατο μου ήρθε ο εξοπλισμός. 5 μέρες μετά την ημερομηνία που υποτίθεται ότι θα με ενεργοποιούσαν... ακόμη περιμένω σαν μ@λ@κ@ς από τις 17/12 να με ενεργοποιήσουν και λένε ότι φταίει ο οτε που δεν με έχουν παραδώσει το ζεύγος μου ακόμη σε αυτούς... έλεος! μπορώ να κάνω κάτι εγώ αντί απλώς να περιμένω; δεν με χαλάει κ τόσο όμως μιας κ τόσο καιρό ειμαι με free adsl...
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και εμένα Σάββατο μου ήρθε ο εξοπλισμός. 5 μέρες μετά την ημερομηνία που υποτίθεται ότι θα με ενεργοποιούσαν... ακόμη περιμένω σαν μ@λ@κ@ς από τις 17/12 να με ενεργοποιήσουν και λένε ότι φταίει ο οτε που δεν με έχουν παραδώσει το ζεύγος μου ακόμη σε αυτούς... έλεος! μπορώ να κάνω κάτι εγώ αντί απλώς να περιμένω; δεν με χαλάει κ τόσο όμως μιας κ τόσο καιρό ειμαι με free adsl... Μπορείς : α)να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ξεχέσεις β)να ακυρώσεις την αίτηση(αν γίνεται) και να πας σε άλλο παροχό αν: το α) έχει θετικά αποτελέσματα τότε θα βρεις άκρη... το α) έχει αρνητικά αποτελέσματα τότεθα περιμένεις... το β) έχει θετικά αποτελέσματα τότε θα περιμένεις... το β) έχει αρνητικά αποτελέσματα τότε θα περιμένεις...
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και εμένα Σάββατο μου ήρθε ο εξοπλισμός. 5 μέρες μετά την ημερομηνία που υποτίθεται ότι θα με ενεργοποιούσαν... ακόμη περιμένω σαν μ@λ@κ@ς από τις 17/12 να με ενεργοποιήσουν και λένε ότι φταίει ο οτε που δεν με έχουν παραδώσει το ζεύγος μου ακόμη σε αυτούς... έλεος! μπορώ να κάνω κάτι εγώ αντί απλώς να περιμένω; δεν με χαλάει κ τόσο όμως μιας κ τόσο καιρό ειμαι με free adsl... μια απο τα ιδια και εγω... βεβαια εμενα εχει ερθει εδω και καμια 20αρια μερες... οποτε συμβαδιζω με την τελευταια σου προταση
kallair Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ενας φίλος ακύρωσε την αίτηση για 2Play κ έκανε αίτηση για hol. θα δω πως θα πάει η αίτηση του στην hol και απ αυτό θα εξαρτηθεί αν θα βάλω hol ή forthnet στο σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.