slipknot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Όσο να ναι τώρα με τις γιορτές λίγο δύσκολο να κάνουν καμιά δουλειά.
dk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον απο οτι ξερω χρωστανε στον ΟΤΕ και μαλιστα πολλα για αυτο δεν τους ενεργοποιει τις συνδεσεις. Εμενα εκαναν 8 μερες τον Ιουλιο η μανα μου περιμενει απο το Σεπτεμβριο μονο για τηλεφωνο Οσο για ποιοτητα γραμμης κανει κατι τσαλιμακια μερικες φορες δεν εχω καθολου αλλα σε γενικες γραμμες θετικη γνωμη (εχω 2 play). H ταχυτητα στο νετ δεν ξεπερναει με τπτ τα 12 και ας λενε 24
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 kaneis den leei 24...oloi lene EWS 24...megalh diafora... an eisai sta 2.5-3km makrya apo to dslam profanws den prokeitai na 3epernas ta 12mbit...
bandit4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 τι επαθε σημερα το νετ της φορθνετ? απο το πρωι δεν ειχα νετ στο δασος χαιδαριου και τωρα μολις μπηκε. μηπως εκαναν τπτ εργασιες? γνωριζει κανεις? και στο τορεντ οι πορτες κλειστες και δεν ανοιγουν με τπτ...
Tox0tis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Στον Κολωνό μια χαρα ειναι και τορρεντς εχω και τα παντα... Μαλλον φταιει το τοπικο δικτυο, ή οι ρυθμισεις σου.
bandit4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 το πρωι στο μαγαζι ολα ρολοι δουλευανε. το προβλημα το ειχα σπιτι. πλεον ολα εχουν αποκατασταθει εκτος του τορεντ. ολες οι πορτες κλειστες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 gia kane elegxo sto router kai sta settings tou torrent client... giati se mena einai ola ok...
OPC Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα! Χτες μου έστειλε μύνημα η 4net που με ενημέρωνε για την πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης 14-1-08! Θα μου ξαναστείλει μύνημα 2 μέρες πριν την ενεργοποίηση για επιβεβαίωση! Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα εκτός απο το να περιμένω ? Modem πότε θα μου δώσει η 4net ? Μετά για ρυθμίσεις και τα σχετικά πως θα ενημερωθώ ? Ευχαριστώ!
lakkos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα εκρεμεί η αίτηση απο 13.3.2007 και μαντέψτε γιατί.... ο αριθμός τηλεφώνου είναι απο μεταφορά και δεν μπορούν λεέι για τεχνικούσ λόγους να το τσεκάρουν. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
titikos46 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα εκρεμεί η αίτηση απο 13.3.2007 και μαντέψτε γιατί....ο αριθμός τηλεφώνου είναι απο μεταφορά και δεν μπορούν λεέι για τεχνικούσ λόγους να το τσεκάρουν. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ενοεις φορητοτητα στον οτε αλλα σε αλλη γειτονια?Εαν ειναι ετσι δωσε ενα τηλεφωνκο αριθμο στο ιδιο κτιριο και ας ειναι σε αλλο ονομα και πες τους να ξερουν.
bandit4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 gia kane elegxo sto router kai sta settings tou torrent client...giati se mena einai ola ok... ρε γμτ 10 φορες εχω κανει την διαδικασια του port forward και τπτ.το εχω κανει και στο παρελθον με επιτυχια.ρυθμισεις του τορρεντ εννοεις με το torrent client?αν ναι δεν εχω πειραξει κατι.πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω τι κανω λαθος.το παω βημα βημα και δεν μου δουλευει... p.s. οποιος μπορει ας προτεινει κατι και συνεχιζουμε μεσω πμ να μην μ@μ@με και το θεμα...
giorgosbaso Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Η σύνδεση είναι ενταξη αλλα το τηλεφωνικό κέντρο απελπισία ειναι μέχρι να μπεις στο λούκι.
pseira Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 hAHA Εγώ έστειλα προχθες ενα mail κ ελεγα πως 30/12 θα ακυρώσω την αιτηση αφού δεν προχωράει... 28/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ !
xolloth Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 σε email που τουs εστειλα σημερα μου απαντησαν. οριστε.
Getta Robo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Εμένα εκρεμεί η αίτηση απο 13.3.2007 και μαντέψτε γιατί....ο αριθμός τηλεφώνου είναι απο μεταφορά και δεν μπορούν λεέι για τεχνικούσ λόγους να το τσεκάρουν. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Τις ιδιες κοροιδιες λεγανε και σε εμενα, Προβλημα με το τηλεφωνο κατα την μεταφορα / αγνωστο προβλημα / καταρευση του συστηματος και ποσες αλλες τετοιες μπουρδες. Κατα 99%, δεν μπορουν να σου προσφερουν την υπηρεσια που ζητησες, και σου αραδιαζουν ολα αυτα.. Υπο αυτες τις συνθηκες εχεις δυο επιλογες.. Η να περιμενεις οσο καιρο μπορεσουν να σε εξυπηρετησουν (εγω περιμενα 100 μερες!) η να κανεις μια επωνυμη καταγγελια στην ΕΕΤΤ (http://www.eett.gr/EETT) εξηγοντας την κατασταση σου. Αν ειναι να κανεις το δευτερο, κανε ενα ακομα τηλεφωνο (λολ που εχει 40 λεπτα αναμονη) και πεστους οτι αν σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα δεν υπαρξει επιλυση του προβληματος εκ μερους τους, θα τους καταγγειλεις, κατι το οποιο και 101% δικαιουσε.. Καλη τυχη παντος οπως και να εχει φιλε μου και καλο κουραγιο, ειμαστε πολλοι αυτοι που εχουν ακομα προβληματα με το internet της forthnet..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.