Tox0tis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Καλημερα και Χρονια Πολλα Μια ερωτηση: Τηλεφωνο εχετε? Γιατι εδω (Κολωνός, Αθήνα) χτυπαει οταν με καλουν, απαντω,αλλα συνεχιζει να χτυπαει και δεν εχω σημα για να καλεσω εγω. Κουφο ε?
k_w_t Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Κατι δεν πάει καλά με την Forthnet τελευταία. Εκει που νόμιζα ότι το πρόβλημα διορθώθηκε δυστυχώς ήταν για πολύ λίγο. Ακόμα η ταχύτητα μου δεν ξεπερνάει τα 3.5mb . Λες και της έχουν βάλει φρένο. Δοκιμασα τα παντα μεχρι και αλλο router και 2-3 λειτουργικα σε διαφορετικα PC .
Gibs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως κανείς έχει συχνα disconnect σε περιοχή Μελίσσια/Πεντέλη? Όσο για το τηλέφωνο,T0x0ti,το πρωί μας έκανε και εμάς κάτι κουλά,φαντάζομαι απο φόρτο εργασίας (Γιορτάζουν ο Χρίστος,Μανώλης - Χρόνια πολλά και σε αυτούς ).Εγώ κάθε ένα λεπτό έχω ADSL Link Down.Υπέροχο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Gibs oxi mia xara eimaste...
Gibs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον θα είμαι εγώ ο μόνος τυχερός....12 mbps και αυτά τα χάνω....
Commentator Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον θα είμαι εγώ ο μόνος τυχερός....12 mbps και αυτά τα χάνω.... δεν πειραζει...εσυ να σαι καλα...
stonecityboys Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλημερα παιδια και καλες εορτες σε ολους και καλη Χρονια με υγεια και ευτυχια. Να κανω μια ερωτηση? Εχω κανει αιτηση απο της 26/10/07 και ειμαι ακομα στοπεριμενε.Μεχρι προχτες μου λεγανε οτι εχουν κανει αιτηση στον ΠΟΤΕ εδω και ενα μηνα και τωρα βλεπω στο status page τα παρακατω. 21/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 02/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 1ον τους ξεχ*ζεις κανονικα η οχι? Στην ερωτηση μου γιατι βρε παιδια μου λεγατε οτι εχει σταλει ενω μου βγαζει τωρα οτι εχει σταλει πριν λιγες μερες η απαντηση τους ηταν " Ξερετε κυριε λυπομαστε για την παραξηγηση αλλα πρεπει να περιμενετε 2 1/2 εβδομαδες ακομα!!!!" Απαντηση " το 1/2 μου αρεσε..." Απαντηση φορθ " ...χαχαχα ξερετε σας προετοιμαζω για να μην σας το πω αμεσως...":mad: Τι να πεις!!!!Οχι και τιποτα αλλο αλλα ειναι και Αγιες Μερες τωρα... Μηπως ξερει κανενας ποσο καιρο παιρνει απο την στιγμη αυτη για να γινει η συνδεση? Τον εξοπλισμο ποτε τον παιρνω? Εχει κανενας Φορθ στην Πετρουπολη?Τι λεει απο ταχυτητα και προβληματα? Ευχαριστω πολυ παιδια....
xolloth Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 παιδια αρχισε η αναβαθμιση στο upload,απο το Ν.Ηρακλειο. φιλοι χρηστεs που επικοινωνω μαζι τουs μου ειπαν οτι το upload εγινε 1024. αντε και στα δικα μαs!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 nai siga siga oi perioxes 8a anava8mizontai se 1mbit upload
evansdimo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλημερα παιδια και καλες εορτες σε ολους και καλη Χρονια με υγεια και ευτυχια. Να κανω μια ερωτηση? Εχω κανει αιτηση απο της 26/10/07 και ειμαι ακομα στοπεριμενε.Μεχρι προχτες μου λεγανε οτι εχουν κανει αιτηση στον ΠΟΤΕ εδω και ενα μηνα και τωρα βλεπω στο status page τα παρακατω. 21/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 02/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 1ον τους ξεχ*ζεις κανονικα η οχι? Στην ερωτηση μου γιατι βρε παιδια μου λεγατε οτι εχει σταλει ενω μου βγαζει τωρα οτι εχει σταλει πριν λιγες μερες η απαντηση τους ηταν " Ξερετε κυριε λυπομαστε για την παραξηγηση αλλα πρεπει να περιμενετε 2 1/2 εβδομαδες ακομα!!!!" Απαντηση " το 1/2 μου αρεσε..." Απαντηση φορθ " ...χαχαχα ξερετε σας προετοιμαζω για να μην σας το πω αμεσως...":mad: Τι να πεις!!!!Οχι και τιποτα αλλο αλλα ειναι και Αγιες Μερες τωρα... Μηπως ξερει κανενας ποσο καιρο παιρνει απο την στιγμη αυτη για να γινει η συνδεση? Τον εξοπλισμο ποτε τον παιρνω? Εχει κανενας Φορθ στην Πετρουπολη?Τι λεει απο ταχυτητα και προβληματα? Ευχαριστω πολυ παιδια.... Να περιμενεις κυριε οπως ολοι μας! (Ακους εκει μας εισαι και βιαστικος...) :lol:
doken1313 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 forthnet:eggyhsh!!! enas filos mou kleinei ayrio 5mines anamonis gia na tou kanoun thn sindesh
Gibs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Για να σας δώσω να καταλάβετε,εμένα έκανε 4 μήνες να έρθει και ενός φίλου μου που μένει 2 σπίτια πιο πάνω,έκαν ΝΤΑΝ 15 ημέρες.Είναι ανάλογα τα κέφια Πάντως,στις γιορτές τα πάντα εκτός των καταστημάτων,υπολειτουργούν,οπότε....γιατί όχι και η Forthnet *Πρώτη θα είναι ή τελευταία?*
stonecityboys Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Να περιμενεις κυριε οπως ολοι μας! (Ακους εκει μας εισαι και βιαστικος...):lol: Μπα μπα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε λίγο με το θέμα??? Άλλοι ψάχνουν να βρουν λύση και άλλοι (ποιος άραγε!!!!) τα θέλουν έτοιμα… Τα συμπεράσματα δικά σας….
Tox0tis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 forthnet:eggyhsh!!! enas filos mou kleinei ayrio 5mines anamonis gia na tou kanoun thn sindesh Αποκλειεται, αφου δεν εχει παγιο ΟΤΕ
kallair Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 simera kleinw 12 meres apo tin mera pou eprepe a me exoun energopoiisei... pira tilefono k mou lene oti sto stadio pou eimai, perimenoun ton ote na tous eidopoiisei oti allaksan ta kalodia mou apo auton, se autous. k oti meta to 10imero, stelnoun kataggelia kata tou ote. eleos kai oi dio tous... ton ote ton thimamai apo tote pou itan na balw isdn. itan xristougenna k ola nekrwsan mexri na teleiwsoun oi giortes. aiwnioi dimosioi ipalliloi. k oi m@l@kies tis forthnet me tis 1000+2 dikaiologies...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.