Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 na mantepsw eixes prin forthnet? fainetai den sou exei ginei akoma h anava8mish sta 24mbit...
kallair Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 kai giati mou grafei line mode: adsl2? (nai forthnet eixa...) Attainable Line Rate einai to megisto pou mporei na piasei i grammi mou?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 giati h grammh trexei se adsl2+ mode alla to account sou (aka syndesh) den exei faei upgrade gia 24mbit... nai to attainable line rate einai upoti8etai to megisto ths grammhs alla sthn dikia sou periptwsh einai adikaiologhta xamhlo gia ta db pou exeis sto downstream line attenuation... logika otan oloklhrw8ei teleiws to perasma sta ews 24mbit na paizeis swsta...an oxi thlefwnaki sthn forthnet...
kallair Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 kanonika eprepe apo deutera na exw energopoiithei... mou eipan na perimenw 3-4 meres alla idi ftasame stis 5. an k aurio den dw fws, deutera pairnw tilefwno. edw ekanan 5 meres na mou steiloun to modem...
kallair Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 nai to attainable line rate einai upoti8etai to megisto ths grammhs alla sthn dikia sou periptwsh einai adikaiologhta xamhlo gia ta db pou exeis sto downstream line attenuation... kai egw parakseneutika giati apo ta tests pou eixa kanei sto adslgr.com, eprepe na sigxronizei panw apo 20mbit. anyway. auto poy eida einai oti me to filter sigxronizotan sta 11mbit enw molis evala to splitteraki anevike kapou sta 2-3 mbit.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 vgalta ola filtra/splitter/thlefwnikes syskeues kai afhse panw sthn grammh mono to router gia na deis poso pianeis xwris na vazoun 8oryvo alles syskeues...
dre@mc@tcher Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Εγω τωρα εκτος απο της χαμηλες ταχυτητες κατω των 3mb τρωω και τρελα disconnect. Με πεταει εξω για κανα λεπτο... Και μπορει να φαινεται λιγο αλλα οταν παιζεις wow και εχεις αλλα 24 ατομα raid να περιμενουνε εσενα να μπεις δεν ειναι και οτι καλυτερο Επισης εχω και ενα προβλημα με το wireless. Πανω στο royter μου ειναι συνδεδεμενα 3 pc και ενα ps3. Αλλαζω τα dns που ειχα πριν με αυτα της forthnet και ενω δουλευαν την πρωτη μερα αυτα που εφτιαξα μετα το ps3 μου εβγαζε dns error ενω ενα απο τα 3 pc δεν μπορουσε να συνδεθει καθολου. Αν εχει καποιος τα DNS ας τα postαρει εδω να τα επαληθευσω.
k_w_t Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Εγω εχω αλλο προβλημα. Εδω και 5 μερες δεν μπορει να ανεβασει ταχυτητα πανω απο 350 ενω το ρουτερ χρονιζει κανονικα στα 20600. Να τους πιασω στο στηλεφωνο δεν υπαρχει περιπτωση και τους εστειλα 2 e-mail. Ακομα περιμενω απαντηση. Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα θορυβου αλλα ριχτε και σεις μια ματια
optostyle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 μια χαρα ειναι τα νουμερα σου..ψαξε αλλου το προβλημα..σε ρυθμισεις ισως,σε μεταφορα πακετων ισως,σε πορτς ,κανε ρεσετ το ρουτερ κτλ(λιγο το noisemargin στο down σου που ειναι 6 δε μ'αρεσει ,αλλα υπαρχουν και πολυ χειροτερα)
k_w_t Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 μια χαρα ειναι τα νουμερα σου..ψαξε αλλου το προβλημα..σε ρυθμισεις ισως,σε μεταφορα πακετων ισως,σε πορτς ,κανε ρεσετ το ρουτερ κτλ(λιγο το noisemargin στο down σου που ειναι 6 δε μ'αρεσει ,αλλα υπαρχουν και πολυ χειροτερα) Εχω κανει απειρα reset. Παντως εγινε ενα θαυμα πηρα τηλεφωνο και μου απαντησαν σε 30sec. Μου ειπαν οτι θα το τσεκαρουν.
optostyle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Κατι με χαλαει τωρα αλλα τεσπα....αν δε το ψαξουν οσο τους κρατας στη γραμμη,μετα θα το ψαξουν του.... ελπιζω να τηρουν αυτο που λενε
k_w_t Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Αυτο που ειπες σχετικα με τον θορυβο με ανησυχει. Το dslam στο οποιο ανηκω ειναι γυρω στα 600m απο το σπιτι μου και η καλωδιωση της πολυκατοικιας ειναι καινουργια. (Την αλλαξα μετα απο μια διαμαχη που ειχα παλιοτερα με τον πΟΤΕ) edit: Εδω και 10 λεπτα η ταχυτητα επανηλθε στα κανονικα της κατεβαζει με 1200 περιπου.
thodoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Απο την στιγμη που θα εμφανιστει στο status "Αποστολη αιτησης προς οτε",ποσο καιρο θελει απο κει και περα για να ενεργοποιηθει?? Υπαρχει καποιο στανταρ ή παιζει???
dreaming123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Να ποιο είναι το πρόβλημα μου... Είχα ζητήσει να γίνει εξάμηνη συνδρομή και με πήραν τηλ για τα περαιτέρω και μου είπαν εντάξει και οτι θα μου έστελναν έναν λογαριασμό να καταθέσω τα χρήματα(όλα αυτα μέσα οκτωμβρίου) Και σήμερα μου έρχεται λογαρισμός για 2 μήνες 41,70. Τι μπορώ να κάνω? Εγω ήθελα εξάμηνη συνδρομή ωστε αμα δεν έχει έρθει μεχρι τότε το Forthnet - 2play να κάνω διακοπή ωστε να πάω σε άλλο δίκτυο. Τωρα με υποχρεώνουν να πληρώνω κάθε 2μηνο και αν θέλω να διακόψω να πληρώσω κιόλας?
SpiderGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια αρχικα Χρονια Πολλα και καλα σε ολους σας!!! Για το θεμα ταχυτητων εχω και εγω μεγαλο προβλημα την τελευταια βδομαδα. Επειδη είμαι μακρια απο dslam εχω πολυ μεγάλο attenuation αλλα 10mbit ειχα φουλ. Επιανα 1mb/s ακομη και σε torrent. Τώρα αν συγχρονίσω πάνω απο 9 η συνδεση σερνεται σε σημειο που ουτε streaming audio δεν μπορω να ακουσω. Καπως εφτιαξε σημερα αλλα οι ταχυτητες ειναι ακομη αδικαιολογητα αργες. Ελπιζω οτι ειναι προσωρινο το προβλημα. Υ.Γ. Και εμενα μου ειπαν θα το κοιταξουν και θα με παρουν τηλεφωνο αλλα ακομη περιμενω να με παρουν εδω και μερες!!! Μετα τα Χριστουγεννα θα πεσει κιαλλο τηλ μου φενετε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.