empire21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Για ποιο λόγο πήγες και θα ξαναπάς Πλαίσιο; Προσωπικά έκανα μια εκτύπωση στην αίτηση που υπάρχει στο site της Forthnet, ετοίμασα και τα άλλα χαρτιά και τα έστειλα ταχυδρομικώς. Και 25 μέρες μετά, με ενεργοποίησαν. Την πρωτη φορα ηθελα να παρω κατι και με την ευκαιρια εδωσα και την αιτηση. Τωρα ο λογος που λεω να ξαναπαω ειναι οτι η τηλεφωνητρια μου ειπε πως μπορει να την στειλει η ιδια αμεσως και να σημειωσει να εξυπηρετηθω απο την φορθνετ γρηγοροτερα λογω του προβληματος.Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο.
dre@mc@tcher Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 23 Tωρα για το αν ειναι ενεργοποιημενο για ADSL2+ δεν ξερω Εχω ενα Fritzbox για router Edit: Εκανα update το router με το τελευταιο firmware και το Attainable data rate ειναι 3372 ενω το attenuation στο 28. downstream παντα Τελικα ειναι ενεργοποιημενο για ADSL2+ οποτε θα τους παρω τηλεφωνο να τα ακουσουνε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 vgale ola ta thlefwna apo tis mprizes kai ase mono to router...dokimase to na deis poso sygxronizeis giati yparxei periptwsh na ftaiei kapoia syskeuh pou na vazei 8oryvo sthn grammh...meta arxize na vazeis ena ena ta thlefwna (me filtrakia asfalws etsi)...an exeis synagermo prepei sthn syndesh tou me thn grammh thlefwnou na mpei filtraki...
dre@mc@tcher Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 vgale ola ta thlefwna apo tis mprizes kai ase mono to router...dokimase to na deis poso sygxronizeis giati yparxei periptwsh na ftaiei kapoia syskeuh pou na vazei 8oryvo sthn grammh...meta arxize na vazeis ena ena ta thlefwna (me filtrakia asfalws etsi)...an exeis synagermo prepei sthn syndesh tou me thn grammh thlefwnou na mpei filtraki... Το ειχα στην αρχη το προβλημα αυτο και αναγκαστηκα να βγαλω τη δευτερη τηλεφωνικη συσκευη που ειχα γιατι με αυτην δεν ειχα καθολου internet τωρα ειναι μονο μια συσκευη τηλεφωνου και το modem τιποτα αλλο. Και αυτη τη στιγμη εχω παει στο 1mb πλεον. Σε λιγο θα φτασω σε επιπεδα dial-up . Τωρα ομως το modem μου λεει attainable data rate 18mb αλλα εγω δεν εχω ουτε 1. Αν απαντουσαν και το τηλεφωνο καλα θα ηταν....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 katse re...apo ta attainable rate 18mbit sta posa kleidwneis? (btw se ola ta thlefwna efoson ta exeis sthn mpriza PREPEI na exei valei filtraki)
dre@mc@tcher Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 katse re...apo ta attainable rate 18mbit sta posa kleidwneis? (btw se ola ta thlefwna efoson ta exeis sthn mpriza PREPEI na exei valei filtraki) Nαι εχω φιλτρακι σε ολα κανονικα. Τωρα ειναι 17,3 mbit κλειδωμενο το modem. Απαντησαν επιτελους και μου ειπαν οτι θα μου τηλεφωνησει τεχνικος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 wraia nice... sou exei er8ei to SMS me to username kai to password? (an hsoun prin se forthnet exei anava8mistei to account sou apo 1mbit se 24mbit?) kai telos ti kaneis gia na testareis thn pragmatikh sou taxythta?
dre@mc@tcher Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Ναι μου ηρθε κανονικα και ειναι τσεκαρισμενο. Δεν ημουν πριν σε forthnet και για το τεστ χρησιμοποιω πολλα για να εχω σιγουρο αποτελεσμα. Αλλα πιο πολυ το τεστ της ιδιας της forthnet. Εχω παρα πολλα ανεβοκατεβασματα δηλαδη μπορει να εχω 13mb για ενα λεπτο ξανακανω τεστ 6mb ξανακανω κατευθειαν 1mb. Tωρα εχει κολλησει στα 500Κb
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 axxxxxxxxxx... asto to pw gia allh mia fora...ta speedtests DEN einai a3iopista gia grammes panw apo 2-4mbit!!! vazeis enan download manager (DAP,Flashget, Getright ktlp ktlp) kai katevazeis 2-3 arxeia tautoxrona apo servers san ths Nvidia,AMD/ATI,Microsoft,Logitech... kai meta mas les
dre@mc@tcher Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Dont worry το εκανα και αυτo Kατεβασα 2 αρχεια των 100mb το καθενα μεσω rapidshare premium. Πριν 3-4 ωρες εκανα το πρωτο download και αρχισε στα 300kb/sec και μετα απο 10 δευτερολεπτα ειχε παει στα 50kb. Μετα απο κανα δυο ωρες ξαναπροσπαθησα και πηγαινε με 1,2 mb/sec. Μεχρι και στο wow εχω απιστευτο lag
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 mhn dokimazeis rapidshare arketoi servers sernontai...ase pou einai kai analoga me thn wra... valw OPWSDHPOTE download manager (kanei TRELH diafora) kai katevase apo to site ths nvidia...
dre@mc@tcher Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Ναι ξεχασα να πω οτι κατεβαζω μεσω flashget αλλα κατεβασα και απο το site της nvidia και η ταχυτητα ηταν γυρω στα 500kb/sec
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ti na pw...isws na einai fiska to dslam sou...perimene apanthsh apo Forthnet...gl
kallair Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 μου ήρθε σήμερα το μόντεμ. λόγω δουλείας πριν λίγο το σύνδεσα αντί του δικού μου. έβαλα κ τα δικά του φίλτρα για να είμαι σίγουρος και να τα αποτελέσματα: μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι βλέπει στην σελίδα; εχω ενεργοποιηθεί σαν adsl2 γραμμή; να τους πάρω κ να τους πω ότι με έχουν αφήσει κλειδωμένο; δεν ήμουν συνέχεια στο μαγαζί και έτσι δεν ξέρω αν με έχουν ενεργοποιήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.