dre@mc@tcher Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Εμενα μου ενεργοποιηθηκε σημερα και πιανω 7 mbps. Να ειμαι ευχαριστημενος? Γιατι ενας φιλος μου μερικα τετραγωνα πιο πανω πιανει 18 . Μαλιστα το router μου λεει οτι το "Attainable data rate" ειναι 7808. Δηλαδη δεν θα πιασω ποτε ταχυτητα πανω απο αυτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 posa db exeis sto downstream line attenuation?
Sellers Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 20/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:07/01/2008 Θα μου πείτε ''και τι μας το λες'' αλλά τόση χαρά πρέπει με κάποιους να την μοιραστώ...
MesmerizingGirl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Εμενα μου ενεργοποιηθηκε σημερα και πιανω 7 mbps. Να ειμαι ευχαριστημενος? Γιατι ενας φιλος μου μερικα τετραγωνα πιο πανω πιανει 18 . Μαλιστα το router μου λεει οτι το "Attainable data rate" ειναι 7808. Δηλαδη δεν θα πιασω ποτε ταχυτητα πανω απο αυτο? Elegxes an exei balei ADSL2+ sto setup tou modem? px an to exeis me g.dmt min perimeneis na deis megalyteri taxytita!
Merdock Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 20/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:07/01/2008 Θα μου πείτε ''και τι μας το λες'' αλλά τόση χαρά πρέπει με κάποιους να την μοιραστώ... 20/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:08/01/2008 Άντε μαζί θα μας ενεργοποιηθούν(επιτέλους...)
dre@mc@tcher Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 posa db exeis sto downstream line attenuation? 23 Tωρα για το αν ειναι ενεργοποιημενο για ADSL2+ δεν ξερω Εχω ενα Fritzbox για router Edit: Εκανα update το router με το τελευταιο firmware και το Attainable data rate ειναι 3372 ενω το attenuation στο 28. downstream παντα
nske Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 20/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:08/01/2008 Μην ανησυχείς καθόλου... Έχουν πέσει όλοι από πάνω και την "κατασκευάζουν".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 23 Tωρα για το αν ειναι ενεργοποιημενο για ADSL2+ δεν ξερω Εχω ενα Fritzbox για router Edit: Εκανα update το router με το τελευταιο firmware και το Attainable data rate ειναι 3372 ενω το attenuation στο 28. downstream παντα kanonika eprepe na paizeis gyrw sta 16-17mbit...gia des se ti modulation trexeis...g.dmt h adsl2+?
titikos46 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μην ανησυχείς καθόλου... Έχουν πέσει όλοι από πάνω και την "κατασκευάζουν". Μαλλον για χρυσο ψαχνουν, εαν προσεξεις ολοι στην τρυπα βλεπουν με μεγαλο ενδιαφερον.Ο ενας με το φτυαρι σκεφτεται την μεριδα που του πεφτει.
dre@mc@tcher Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 kanonika eprepe na paizeis gyrw sta 16-17mbit...gia des se ti modulation trexeis...g.dmt h adsl2+? To εψαξα αλλα δεν μπορω να την βρω αυτη την επιλογη και εριξα μια ματια και μεσω google και πετυχα ενα thread απο το adslgr που λεει οτι το Fritzbox δεν εχει τετοια επιλογη. Τωρα απο τη forthnet μου ειχαν πει οτι κατω απο τα 3mb ειναι βλαβη ελπιζω να μην μου πουν τιποτα επειδη εχω 3,2:-(
kallair Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 e re gamwto mou eprepe na exw energopoiithei apo tin deutera k einai paraskeui k exw parei ta @@ mou... to pio poli pou exete akousei gia na kanoun energopoiisi enw exoun dosei ektimomeni imerominia energopoiisis, poses meres meta einai?
empire21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Εγω κατεθεσα την αιτηση ενεργοποιησης πριν ενα μηνα αλλα στο Βroadband Status μου εμφανιζει οτι δεν υπαρχει πληροφορια για τον αριθμο.Ειναι λογικο αυτο?
thodoras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Εγω κατεθεσα την αιτηση ενεργοποιησης πριν ενα μηνα αλλα στο Βroadband Status μου εμφανιζει οτι δεν υπαρχει πληροφορια για τον αριθμο.Ειναι λογικο αυτο? Παρε τηλεφωνο και μαθε! Μην το αφηνεις ετσι! Ενα φιλαρακι μου ειχε κανει αιτηση και δεν του εμφανιζε τπτ οταν εβαζε τον αριθμο του,και το αφηνε ετσι,μεχρι που μια μερα (μετα απο εναμιση μηνα)αποφασισε να παρει και του ειπαν οτι υπηρχε προβλημα με το αφμ του,και μολις τους το ξαναδωσε και λυθηκε το θεμα την αλλη μερα εμφανιστηκε! Οταν δεν εμφανιζεται συνηθως κατι παιζει,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν αυτοι!
empire21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Εγω κατεθεσα την αιτηση ενεργοποιησης πριν ενα μηνα αλλα στο Βroadband Status μου εμφανιζει οτι δεν υπαρχει πληροφορια για τον αριθμο.Ειναι λογικο αυτο? Πηρα λοιπον τηλεφωνο και τους ρωταω τι γινεται με την γραμμη μου.Μετα απο πολυωρη αναμονη μου λεει η τηλεφωνητρια οτι δεν υπαρχει ο αριθμος πουθενα και ειναι σαν να μην εκανα αιτηση ποτε. Παιρνω τηλεφωνο το πλαισιο για να δω αν την ειχαν στειλει και μου λεει η κοπελα οτι την ιδια μερα που την κατεθεσα(21/11) την εστειλαν με κουριερ μαζι με αλλες 4 αιτησεις και κανονικα θα επρεπε να την εχουν παραλαβει.Θα παω αυριο στο πλαισιο να την ξαναστειλω και οπως μου ειπε η κοπελα θα προσπαθησει να την προωθησει γρηγοροτερα απο τις αλλες. Με λιγα λογια αρχισαν τα προβληματα πριν ενεργοποιηθω.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Πηρα λοιπον τηλεφωνο και τους ρωταω τι γινεται με την γραμμη μου.Μετα απο πολυωρη αναμονη μου λεει η τηλεφωνητρια οτι δεν υπαρχει ο αριθμος πουθενα και ειναι σαν να μην εκανα αιτηση ποτε.Παιρνω τηλεφωνο το πλαισιο για να δω αν την ειχαν στειλει και μου λεει η κοπελα οτι την ιδια μερα που την κατεθεσα(21/11) την εστειλαν με κουριερ μαζι με αλλες 4 αιτησεις και κανονικα θα επρεπε να την εχουν παραλαβει.Θα παω αυριο στο πλαισιο να την ξαναστειλω και οπως μου ειπε η κοπελα θα προσπαθησει να την προωθησει γρηγοροτερα απο τις αλλες. Με λιγα λογια αρχισαν τα προβληματα πριν ενεργοποιηθω. Για ποιο λόγο πήγες και θα ξαναπάς Πλαίσιο; Προσωπικά έκανα μια εκτύπωση στην αίτηση που υπάρχει στο site της Forthnet, ετοίμασα και τα άλλα χαρτιά και τα έστειλα ταχυδρομικώς. Και 25 μέρες μετά, με ενεργοποίησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.