Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο ΟΤΕ δεν θα σβήσει ποτέ να το ξέρετε!!!Ανεξάρτητα που θα είναι η τελευταία εταιρεία πάντα..

Απο την Παρασκευη ειμαι συνδρομητης της ΟΝ .Βεβαια δεν εχει ενεργοποιηθει πληρως η υπηρεσια αλλα...υπομονη

Αυτο που φοβαμαι με τον ΟΤΕ ειναι το οτι πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

Μπορει να κανει την κοτα αλλα πιστευω οτι συντομα θα καταριομαστε ολοι την στιγμη που φυγαμε και πηγαμε σε ανεξαρτητους παροχους για να ξεφυγουμε απο αυτον

Η γνωμη μου ειναι οτι συντομα θα κανει μια τεραστια κινηση για να προσελκυσει παλι τους Ελληνες.Γιατι τοσο καιρο δεν κανει μια κινηση.Μηπως κατι ετοιμαζει και μολις το τελειωσει θα βγαλει την προσφορα του??

Πχ : 50MBIT συνδεση με απεριοριστα αστικα υπεραστικα με 30 ευρω το μηνα....

Υποθετικα μιλαω παντα , δεν γνωριζω τιποτα ,αλλα σε αυτη την χωρα ολα να τα περιμενεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μετά ξυπνήσαμε...

Έχεις δίκιο βέβαια, ΟΛΑ μπορούμε να τα περιμένουμε από αυτή τη χώρα, αλλά τις περισσότερες φορές --> -οο και όχι στο +

Δημοσ.

Αν βγει μια τόσο καλή προσφορά από τον ΟΤΕ τότε τα 70 ευρώ που θα πρέπει να δώσουμε στη Forthnet για να σπάσουμε το συμβόλαιο του 2play εμένα προσωπικά μου φαίνονται λίγα! Βέβαια θα ταλαιπωρηθούμε άλλη μια φορά αλλάζοντας δίκτυο, αλλά είμαστε συνηθισμένοι!

Δημοσ.
Αν βγει μια τόσο καλή προσφορά από τον ΟΤΕ τότε τα 70 ευρώ που θα πρέπει να δώσουμε στη Forthnet για να σπάσουμε το συμβόλαιο του 2play εμένα προσωπικά μου φαίνονται λίγα! Βέβαια θα ταλαιπωρηθούμε άλλη μια φορά αλλάζοντας δίκτυο, αλλά είμαστε συνηθισμένοι!

Την καλή που την είδες..? Με συχνές αποσυνδέσεις?Με χαμηλές ταχύτητες?Δεν έχει αναβάθμιση σε παλιούς χρήστες αλλά καινούργια ταχύτητα για νέους χρήστες...

Δημοσ.
Την καλή που την είδες..? Με συχνές αποσυνδέσεις?Με χαμηλές ταχύτητες?Δεν έχει αναβάθμιση σε παλιούς χρήστες αλλά καινούργια ταχύτητα για νέους χρήστες...

Αυτό εννοούσα "καλή προσφορά":

Η γνωμη μου ειναι οτι συντομα θα κανει μια τεραστια κινηση για να προσελκυσει παλι τους Ελληνες.Γιατι τοσο καιρο δεν κανει μια κινηση.Μηπως κατι ετοιμαζει και μολις το τελειωσει θα βγαλει την προσφορα του??

Πχ : 50MBIT συνδεση με απεριοριστα αστικα υπεραστικα με 30 ευρω το μηνα....

Υποθετικα μιλαω παντα , δεν γνωριζω τιποτα ,αλλα σε αυτη την χωρα ολα να τα περιμενεις

Δημοσ.

Παιδια γενικοτερα το θεμα του ΟΤΕ παει αρκετα βαθια. Οντως εχει τις χειροτερες υπηρεσιες και τιμες απο τους ανεξαρτητους παροχους, αλλα υπαρχουν λογοι γι'αυτο. Ενας απο αυτους ειναι οτι ολοι οι εργαζομενοι προσπαθουν να τον ξεκανουν προκειμενου να μην ιδιωτικοποιηθει. Και βγαζει νοημα. Ποιος θα θελει να αγορασει μια εταιρεια που ειναι σκετο μπ...ελο? Γι'αυτο τιποτα δε λειτουργει εκει μεσα πια.

Δημοσ.
Ο εξοπλισμος του adsl in a box ειναι ο ιδιος με αυτον του 2play?

Για το ADSL in a box δεν ξέρω, πάντως στο 2play δίνουν ένα modem Crypto F200.

Δημοσ.
Για το ADSL in a box δεν ξέρω, πάντως στο 2play δίνουν ένα modem Crypto F200.

Απο όσο ξέρω το Crypro F200 δεν σηκώνει τα 10Mbps οπότε θα γίνει αντικατάσταση..

Δημοσ.

Re pedes to linksys wag354g poy dinane me to mavro paketo adsl in a box mexri posa mbit ypostirizei? Kai kapoios moy eipe oti ypostirizei kai adsl2 isxyei kati tetoio? Exw valei tin ekdosi 1.01.11 apo to episimo site tis linksys. Kai telos poia ftini kairea moy proteinete na parw gia to sigegrimeno router wste na enisxisw kata poly to asirmato sima toy????

Δημοσ.

Filtate poylinos emena me endiaferie apla na exei dinatotero sima gia megaliteri apostasi. Afto me apasxoli. twra gia to an einai adsl 1 h' 2 kalo tha itane na mathw kai ayti ti leptomeria alla mexri na erthei stin ellada to adsl2 oxi tha exoyne allaxei ola ta router alla tha perasoyn pola xronia. Telos ypostirizei ta 10mbit to sigegrimeno router tis linksys? an nai pws eisai toso sigoyros?

Δημοσ.

δηλαδη αν παρω το adsl in a box και βαλω μια κεραια γινεται και ασυρματο ή απλα μιλατε για το adsl-in-a-box plus?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...