Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και όταν σηκώνω το τηλέφωνο ακούω παρασιτα και μετά απο 5 δευτερόλεπτα πέφτει το ιντερνετ!

Για να ακούς παράσιτα σε μία τηλεφωνική συσκευή η οποία σου ρίχνει το adsl όταν την σηκώσεις συμβαίνουν κάτι από τα παρακάτω:

• H συσκευή δεν περνάνει από φίλτρο
  • Το φίλτρο είναι τοποθετημένο κοντά στην συσκευή και όχι κοντά στην πρίζα του τοίχου
  • Είναι χαλασμένο το φίλτρο

Πες μας περισσότερες πληροφορίες για επιλέον βοήθεια.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν συμβαίνει τιποτα από τα παραπάνω και αυτό διότι όλα έγιναν ξαφνικά και ενώ δουλευε το σύστημα(2play) κανονικα, αλλά έχω δοκιμάσει και άλλο splitter και άλλο φίλτρο!! Άρα το πρόβλημα δεν προέρχεται απο εμένα!

Δημοσ.
ετσι μου εκανε κι εμενα και παρατηρησα οτι το εκανε οταν με επαιρνε καποιος τηλ

(εχω φιλτρα) μετα απο 2-3 μερες κοπηκε εντελως το τηλ και μετα απο μια βδομαδα επανηλθαν ολα οκ

το εχουν πολλοι απο οτι φαινεται

Δημοσ.

Statistics -- ADSL

Mode: ADSL2+

Line Coding: Trellis On

Status: No Defect

Link Power State: L0

Downstream Upstream

SNR Margin (dB): 3.0 15.0

Attenuation (dB): 22.5 11.2

Output Power (dBm): 19.4 12.4

Attainable Rate (Kbps): 13896 966

Rate (Kbps): 13417 509

MSGc (number of bytes in overhead channel message): 103 13

B (number of bytes in Mux Data Frame): 248 7

M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 16

T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 7

R (number of check bytes in FEC Data Frame): 6 16

S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.5915 7.8904

L (number of bits in PMD Data Frame): 3449 146

D (interleaved depth): 64 8

Delay (msec): 9 15

Δημοσ.

16/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

27/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Επιτέλους το θυμήθηκαν και στείλαν την αίτηση στον ΟΤΕ.Λέτε αυτό για τις νέες χρεώσεις να τους τράνταξε και να τρέχουν τώρα μήπως χάσουν πελάτες;

Δημοσ.
16/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

27/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Επιτέλους το θυμήθηκαν και στείλαν την αίτηση στον ΟΤΕ.Λέτε αυτό για τις νέες χρεώσεις να τους τράνταξε και να τρέχουν τώρα μήπως χάσουν πελάτες;

Μαλλον τωρα τους εδωσε το οκ ο οτε.

Δημοσ.

Δυστυχώς δοκίμασα με όλα τα σπλιτερς(4) που έχω και όλα τα φίλτρα(πάνω από 10) και με 3 διαφορετικά ρούτερς, τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν φταίω εγώ! Απλά η Forthnet αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε μια βλάβη της γραμμής και λογικά θα χάσει ένα ακομα πελάτη... Λογικά αύριο θα φωνάξω έναν δικόμου τεχνικό να ελέγξει με μηχάνημα την γραμμή για φορτία κ.τ.λ Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στην ελλάδα με τις εταιρίες αυτές!

Δημοσ.
Μαλλον τωρα τους εδωσε το οκ ο οτε.

ελεος πια με αυτον τον οτε.

σε καθε σου ποστ,αναφερεις και την λεξη οτε!

αμα κανεις ενα search στο google με λημμα "οτε",βγαζει το ονομα titikos46!

Δημοσ.

εεε..γεια σας..αγορασα αυτον τον παπαγαλο απο σας αλλα δε μιλαει καθολου..μιλια δε βγαζει..

φιλαρακι σ'αυτες τις περιπτωσεις συνηθως φταιει ο ΟΤΕ.. :-D:-D

Δημοσ.

paides simera einai na mou energopoiithei i grammi 2play. mou irthe k sms pou me enimerone oti simera tha exw oligoori diakopi tis tilefonias mou. se sas ti ora peripou sas ekanan auti tin diakopi? iparxei periptwsi na min mou kanoun tin metafora simera alla kapoia alli mera k tsampa perimenw simera?

Δημοσ.

kai emena to idio. irthe to minima stis 15/12(to savvato) oti simera (deutera,17/12) tha eixa oligowri diakopi kai stadiaki apokatastasi eiserxomenwn klisewn apo allous paroxous.

logika afou mexri tora den exei ginei kati, na min perimenw kalitera, e? se olous egine i diakopi prwines ores?

eksoplismos den exei erthei akomi alla exw diko mou (zyxel 2602r) pou einai adsl2+. tin taxitita pou sigxronizei tin vlepoume apo edw sta zyxel?

Δημοσ.
kai emena to idio. irthe to minima stis 15/12(to savvato) oti simera (deutera,17/12) tha eixa oligowri diakopi kai stadiaki apokatastasi eiserxomenwn klisewn apo allous paroxous.

logika afou mexri tora den exei ginei kati, na min perimenw kalitera, e? se olous egine i diakopi prwines ores?

eksoplismos den exei erthei akomi alla exw diko mou (zyxel 2602r) pou einai adsl2+. tin taxitita pou sigxronizei tin vlepoume apo edw sta zyxel?

Ποσο καιρο περιμενες???

Δημοσ.
03/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:17/12/2007

28/11/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

20/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

i aitisi eixe ginei apo 31/8 opou mou teleiwne i prosfora tis 1/6 pou eixan opou gia 12 mines ebgaine 11 euro peripou (512kbps opou eginan 1mbit gia 8 mines kai meta 768 meta tin anavathmisi tou ote).

den me xalase i anamoni mias k toso kairo imoun dorean kai eixa adsl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...