Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι περιμένουν ζεύγος χαλκού από τον ΟΤΕ. Τί σημαίνει αυτό;

Ότι δεν άρχησε καν η διαδικασία κατασκευής/δρομολόγησης του τοπικού βρόχου (για την οποία ο ΟΤΕ έχει προθεσμία 10/13 εργάσιμες) επειδή δεν τους έχει παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ επαρκής καλωδίωση στο Αστικό Κέντρο της περιοχής σου, στον χώρο όπου στεγάζονται τα DSLAM τους. Τυπικά μπορεί να φταίει ο ΟΤΕ, μπορεί και η Forthnet. Όποιος και να φταίει, για μένα η συμπεριφορά της Forthnet είναι απαράδεκτη.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=227331

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=225852

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η δικη μου εμπειρια απο φορθνετ ειναι η εξης:εκανα αιτηση 6/8,ενεργοποιηθηκα 11/12,και αν δεν ειχα παει στα γραφεια τους μαλλον δεν θα γινοταν τιποτα.ακομα δεν μου εχουν στειλει εξοπλισμο και βολευτηκα με ενος φιλου που του εστειλαν κατα λαθος δυο!!!!αυτο αν θελετε το πιστευετε, αλλα μου ειπαν οτι ο δικος μου πηγε κατα λαθος θεσσαλονικη!!!!κατα τα αλλα,δεν εχω προβλημα ουτε με το τηλεφωνο ουτε με το ιντερνετ---φτου να μη το ματιαξω!!!!

Δημοσ.

Δυστυχώς δε ξέρω τι εννοούν με αυτό και πόσο χρόνο θέλει. Πάρε τους τηλέφωνο για να το διευκρινίσουν.

Δημοσ.
Δυστυχώς δε ξέρω τι εννοούν με αυτό και πόσο χρόνο θέλει. Πάρε τους τηλέφωνο για να το διευκρινίσουν.

Πηρα πριν απο λιγο και μου ειπαν οτι περιμενουν τον οτε να τους δωσει καποιες πορτες,και οτι μπορει λεει να παρει και μια μερα μπορει και δεκα(μακαρι να ταν μονο 10:p)...

Εχω εδω στο γραφειο μια σιδερενια παλια πορτα...αμα ειναι να τους δωσω αυτη...μη μενει εδω και χαραμιζεται....:P:p:p:p:p:p:p

Δημοσ.

Σήμερα έριξα κι εγώ την αίτηση.

14/12/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

14/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Άντε να δούμε...

Δημοσ.
Πηρα πριν απο λιγο και μου ειπαν οτι περιμενουν τον οτε να τους δωσει καποιες πορτες,και οτι μπορει λεει να παρει και μια μερα μπορει και δεκα(μακαρι να ταν μονο 10)...

Για τις "πόρτες" ήταν η αγαπημένη δικαιολογία των παρόχων όταν έκανες αίτηση για ΑΡΥΣ. Τότε λέγανε δεν έχει (ή δε τους δίνει) πόρτες ο ΟΤΕ στα DSLAM του. Για Full/Shared LLU (π.χ. 2play) όμως δεν χρησιμοποιούν DSLAM του ΟΤΕ, οπότε αποκλείεται να εννοούν το ιδιο. Ίσως τους άρεσε η φράση και την προσαρμόσαν σε κάποια καινούρια αιτία για να χουν να τη λένε πάλι. :P

Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι μας αντιμετωπίζουν σαν χαζούς, μας πετάνε μια καραμέλα που έχουν μάθει να παπαγαλίζουν και τέλος. Σα να μας λένε "κάτι με κάτι καλώδια και κάτι πόρτες μωρέ, τι το ψάχνεις, απλά έχε εμπιστοσύνη και περίμενε". Έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε ποια είναι η αιτία της καθυστέρησης, ώστε να μπορούμε να αποφασίσουμε ποιος ευθύνεται και αν είναι δικαιολογημένη. Αυτό για το "μπορεί να πάρει μια μέρα και μπορεί και δέκα", αν τους ζητούσες να το δώσουν γραπτώς ως επίσημη απάντηση δε θα το δίναν, πιθανότατα δεν έχουν ιδέα καν αν θα πάρει μία ημέρα ή 3 μήνες.

Δημοσ.

Σ'εμένα συνέβει άλλο ωραίο.Αίτηση σ'ένα μεγαλοκατάστημα 3-10.

Παραλαβή και καταχώρηση αίτησης 10-10.

Αποστολή αίτησης προς τον πΟΤΕ 12-10

Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης 6-11.

Μετά από 5-6 τηλεφωνήματα(ισάριθμες διαφορετικές δικαιολογίες κάθε φορά:ήταν ανάδρομος ο Ερμής και έκοψε το αυγολέμονο) και αφού έχω πάρει και τον εξοπλισμό μου έρχεται σήμερα ένα sms ότι η αίτηση μου έχει καταχωρηθεί επιτυχώς.Πάω στο site και βλέπω στον wizzard

Παραλαβή και καταχώρηση αίτησης 14-12

Αποστολή αίτησης προς τον πΟΤΕ 14-12.

Τι όπλο μου προτείνετε;Και σε ποιανού γραφεία να πάω πρώτα για το μακελειό;

Είναι σωστή η υποψία μου ότι ο πΟΤΕς απέρριψε την αίτησή μου;

Δημοσ.

osoi energopoioun to adsl tous grafei apostolh aithshs ston OTE.

osoi kanoun anavathmish apo ARIS se idioktyto tous grafei "Εκρεμοτητα δεσμευσης πορτας" (opws kai emena apo 27/11 :) )

Δημοσ.

paidia ta pragmata einai apla. an de sou exoun desmeusi kapoia porta eksarxis kai to dlasm tis forthnet exei gemisei mi perimeneis na baloun nees kartes gia tin eksipiretisi 2-3 anthropon. de skane 100.000 euro sto etsi (se periptosi pou xreiastei na stisoun deutero DSLAM). apo oso ksero i kathe karta pairnei 48 atoma kai kanei 3000 euro

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει αίτηση από 27/9 και ακόμα μου λέει:Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet.Όταν τους πήρα τηλέφωνο κάτι για πόρτες μου είπαν και ότι δε ξέρουν πότε θα τους δώσει ο ΟΤΕ.Με αφορμή τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ λέω μήπως να μείνω εκεί.Αν κάνω αίτηση διακοπής στη 4net ξέρετε αν θα πληρώσω τα 70?;

Δημοσ.

εγώ τελικά δεν την έκανα την αίτηση θα παραμείνω στον οτε και μάλλον θα πάω στα 24 ούτως η άλλος δεν είχα προβλήματα με τον οτε και οι νέες τιμές είναι καλές

Δημοσ.

Έχω Forthnet - 2play και το crypto f360 και εδώ και μια εβδομάδα μου έχει δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα: η γραμμή πέφτει συνέχεια, απο 20Mbps συνδέομαι με 10Mbps και όταν σηκώνω το τηλέφωνο ακούω παρασιτα και μετά απο 5 δευτερόλεπτα πέφτει το ιντερνετ! Από την εταιρία μου είπαν να τσεκάρω το spliter και το φίλτρο αλλά είναι όλα οκ, για σιγουριά δοκίμασα και άλλο εξοπλισμό αλλά το πρόβλημα παραμένει! Έχετε ξανακούσει τέτοιο πρόβλημα;

Δημοσ.
Εγώ έχω κάνει αίτηση από 27/9 και ακόμα μου λέει:Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet.Όταν τους πήρα τηλέφωνο κάτι για πόρτες μου είπαν και ότι δε ξέρουν πότε θα τους δώσει ο ΟΤΕ.Με αφορμή τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ λέω μήπως να μείνω εκεί.Αν κάνω αίτηση διακοπής στη 4net ξέρετε αν θα πληρώσω τα 70?;

και γω σαυτη τη φαση ειμαι και η αληθεια ειναι οτι εχω βαρεθει

αυτο με τα 70? ξερει κανεις να πει σιγουρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...