Vatos_locos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 παίδες να ρωτήσω και εγώ ? λέω να φύγω από τα 2Mbit του οτε και να πάω στο 2play 24Mbit της forthner αξίζει ?
Bougas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 ναι ρε πηγαινε. εστω και 12 mbit θα τα πιανεις. + τις δωρεαν κλησεις.
MesmerizingGirl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 παίδες να ρωτήσω και εγώ ? λέω να φύγω από τα 2Mbit του οτε και να πάω στο 2play 24Mbit της forthner αξίζει ? ναι ρε πηγαινε. εστω και 12 mbit θα τα πιανεις. + τις δωρεαν κλησεις. Esy tha to krineis vatos_locos.Twra plirwneis osa plirwneis ston OTE gia 2Mbit. Me 21,50 tha exeis ews 24Mbps.Opws leei kai o bougas kai ta misa na piaseis pali kerdos exeis. Den ine anagki na mpeis aparaitita se 2play me 40euro pou exei kai dwrean kliseis an de se endiaferei kati tetoio.Mporeis apla na antikatastiseis to adsl kai to tilefwno sou na parameinei opws einai,ston OTE.
nske Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 ναι ρε πηγαινε. εστω και 12 mbit θα τα πιανεις. + τις δωρεαν κλησεις. Ναι ρε, μη μασάς, το πολύ πολύ να μείνεις στα καλά καθούμενα για περισσότερες από 2 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο και Internet και χωρίς δέσμευση για το πότε θα φτιαχτεί το πρόβλημα! Και αυτό, αφού έχεις περιμένει μήνες για την ενεργοποίηση. Αλλά δεν πειράζει, γιατί δε θα φταίει η Forthnet, για το μεν θα φταίει βραχυκύκλωμα στην καλωδίωση του ΟΤΕ και για την καθυστέρηση επίσης η αναβλητικότητα του ΟΤΕ στην προμήθεια καλωδίων στο αστικό κέντρο. ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ, μακριά! Έχω κάνει αίτηση εδώ και 3 μήνες, μετά από το παραπάνω που περιέγραψα και συμβαίνει στον ξάδελφό μου, την ακυρώνω και τοποθετώ την Forthnet στον πάτο της black list μου (αν και έχει σοβαρό ανταγωνισμό για αυτή τη θέση..).
MesmerizingGirl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Pantws an kaneis aitisi mono gia adsl to tilefwno den kindynevei.xixi
Vatos_locos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 βασικά στον οτε για 2Mbit και κλήσεις δίνω περίπου 150 το δίμηνο και δεν πάει άλλο θα κάνω την αίτηση για το 2play και ο θεός μαζί μας στο Dslam είμαι πολύ κοντά αν πάμε με τα ίδια Οτε Forthnet τότε θα έχω τουλάχιστον 20
NOPSTRIM Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Vatos_locos min masas re! Vale Forthnet 2play kai 8a eisai arxontas! Egw eimai prosfato paradeigma! Me to pou mou ipane tin imerominia energopoiisis, pou itan akrivos se ena mina etc kai egine! Oute mia mera den ka8isterisane kai + tis allis pianw kai 23+mbps sta 24!!!
Vatos_locos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 σε αφήσανε χωρίς τηλέφωνο η net καθόλου ? πιο πολύ το τηλέφωνο με ενδιαφέρει
MesmerizingGirl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 σε αφήσανε χωρίς τηλέφωνο η net καθόλου ? πιο πολύ το τηλέφωνο με ενδιαφέρει An baleis 2play meneis apo merikes wres mexri olokliri ti mera xwris til kai kapoies wres xwris net tin imera tis energopoiisis. An baleis mono adsl 24Mbps mono to net tha diakopei merikes wres
Vatos_locos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 An baleis 2play meneis apo merikes wres mexri olokliri ti mera xwris til kai kapoies wres xwris net tin imera tis energopoiisis.An baleis mono adsl 24Mbps mono to net tha diakopei merikes wres ok thanks και για τηλέφωνο μιλάω οπότε με κάλυψες από εξοπλισμό η forthnet τι δίνει ακριβός ξέρει κανένας ?
azio Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 OLA ayta einai theories... kaneis den s eggyate oti tha meineis mono merikes ores xoris tilefono..kapoioi exoun meinei 2-3 meres.. tora an tha eisai arxontas d ksero...ligo apisteyto mou fenete na piaseis 23mbit epidi tha epiase o filos pio pano..kai m kanei edyposi vasika, prepei na menei apenanti sto slam..i mesa?:-D episis den ksereis ti provlimata tha prokypsoun..diakopes apo to internet, xamili akoustikotita sto tilefono..dekades tilefona sti forthnet gia erotiseis kai ores anamonis mexri na s apantisoun.. sta leo ola ayta gia na antistathmiso ta osan eipan oi proigoumenoi kai na min nomizeis pos tha valeis forthnet k tha ein ola telia...isos k na min exeis provlima alla pithanon kai na exeis..sigoura symferei apo pleyras kostous kai gi ayto k evala k go..alla na eisai proetoimasmenos...
Vatos_locos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 καλά εννοείτε ότι δεν είναι τέλεια όλα αλλα πιστεύω από τον οτε καλύτερα θα είμαστε θα δείξει. όσο για το DSLAM απλά θα σου πω ότι αν βγω στο παράθυρο το βλέπω και το speedtouch τώρα λέει noise 2db up/down
azio Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 apla se proeidopio oti borei na taleporitheis..tespa kali tyxi!!
Starback Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Προσωπικά πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης... αν θα βγεί πρόβλημα, σε ποιόν θα είναι το μπαλάκι (ΟΤΕ ή πάροχος), πότε θα δεήσει ο υπεύθυνος να ασχοληθεί και να λύσει το πρόβλημα... ο κυριότερος λόγος που ακόμα μένω στον ΟΤΕ είναι η ανασφάλεια και οι ιστορίες ταλαιπωρίας που έχουν ακουστεί... αν και τέλη Ιανουαρίου που θα έρθει η Forthnet στα μέρη μου... μάλλον θα το κάνω το άλμα!
Vatos_locos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 εγώ το έκανα γιατί μόλις ήρθε και εδώ πέρα η forthnet και οι τιμές είναι τραγικά διαφορετικές τώρα άλλο τα 150 το 2μείνω στον οτε για 2Mbit και σταθερά τηλεφωνα τσάμπα και άλλο 80 για 24Mbit και όσα πιάσω και πάνω από 2 καλά είναι συν ότι τηλεφωνα κα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.