Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Η αιτηση μου εχει παει στην φορτηνετ απο τις 02/11/2007 και σημερα αφου τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι ο ποτε απεριψε την αιτηση μου και αυτοι την ξαναστειλανε και περιμενουν απαντηση.

Γνωριζει καποιος για τους λογους που αποριπτει ο ποτε τις αιτησεις?Και δεν εννοω μονο για το "σπασιμο".

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαλλον φταίει ότι δεν είναι ακριβώς!!! ίδια τα στοιχεία στην ταυτότητα σου και στον λογαριασμό του ΟΤΕ, δηλαδή και ένα ν στο επίθετο ή ένα διπλό τ να υπάρχει διαφορά την απορρίπτει ο ΟΤΕ την αίτηση.

Δημοσ.
Παιδιά καλημέρα..επανέρχομαι για το πρόβλημα που είχα αναφέρει..δεν κατάφερα να βρω λύση δυστυχώς! Η ταχύτητα μου κλειδώνει στα 2mbps και πολλές φορές δεν μπαίνω καθόλου αλλά εξακολουθώ να πληρώνω κανονικά..έμαθα οτι φταίει η γραμμή του σπιτιού μου αλλά πώς μπορώ να το φτιάξω? Να φωνάξω τεχνικό? Και αν ναι η φορθνετ είναι υπεύθυνη ή ο ΟΤΕ? Εγώ μπορώ να κάνω κάτι απο μόνος μου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Αν φταίει η καλωδίωση από το Καφάο και μετά φέρνεις ηλεκτρολόγο και τραβας νέα γραμμή, αν το πρόβλημα είναι πρίν το Καφάο πρέπει η Φορθνετ να κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για αλλαγή απο αυτούς, πράγμα χρονοβόρο!

Δημοσ.
στο ΡΟΕ παει το LLC

sto allo dhladh sto POA παει το vc

emena gt stis rythmiseis poy eixe mazi me to router moy leei na valo PPOE kai VCMUX? vevea i eikona pou exei stis odigies aytes deixnei PPOE kai LLC...

episis i texnikos poy milisa proxthes (logo aposyndeseon) moy eipe na valo PPOE kai LLC...

telika ti prepei na valo? eseis ti exete? exo to USR9112

Δημοσ.
ppoe lene apo forthnet...sta posa mbit klidonei to router soy? einai kalytera na to exeis se ethernet se periptosi pou eisai me usb..

ti enoeis xoris tilefonia? den exei energopioithei akoma to tilefono? exeis filtra se ola ta tilefona?

akoma oi aposyndeseis..pira tilefono k m lene oti mporei na ftaei o kairos!!!!:X

kolisan iwsh ta kalwdia tou OTE....

Δημοσ.
emena gt stis rythmiseis poy eixe mazi me to router moy leei na valo PPOE kai VCMUX? vevea i eikona pou exei stis odigies aytes deixnei PPOE kai LLC...

episis i texnikos poy milisa proxthes (logo aposyndeseon) moy eipe na valo PPOE kai LLC...

telika ti prepei na valo? eseis ti exete? exo to USR9112

PPPoE LLC to sosto

Δημοσ.

Ρε παιδιά από της 26/11 εχει ενεργοποιηθεί η συνδεση μου και δε μου εχουν στείλει ακομα το router απο forthnet...ποτε το στέλνουν??Μεχρι τα Χριστούγεννα θα το εχω??Δε βιάζομαι αφου μπαίνω με δανεικό modem φίλου..

Δημοσ.
Ρε παιδιά από της 26/11 εχει ενεργοποιηθεί η συνδεση μου και δε μου εχουν στείλει ακομα το router απο forthnet...ποτε το στέλνουν??Μεχρι τα Χριστούγεννα θα το εχω??Δε βιάζομαι αφου μπαίνω με δανεικό modem φίλου..

H Forthnet to stelnei to argotero ti mera tis energopoiisis me courier.Ara mallon brisketai stin etaireia courier.Pare til. 13831 na rwtiseis pou brisketai

Δημοσ.
H Forthnet to stelnei to argotero ti mera tis energopoiisis me courier.Ara mallon brisketai stin etaireia courier.Pare til. 13831 na rwtiseis pou brisketai

καλα αυτο δε συμβαινει παντα... εμενα πχ το εχουν στειλει και δεν εχω ενεργοποιηθει ακομα...:rolleyes:

Δημοσ.

Και το αντίθετο, όπως έγραψα κάποια posts πιο πάνω: Αρκετές ημέρες με ενεργοποιημένη τη γραμμή, χωρίς να έχουν στείλει εξοπλισμό. Συνεχές κυνήγι θέλουν. Όχι μόνον η Forthnet, όλοι τους...

Δημοσ.

Το φυσιολογικό είναι να μην απασχολούν τον καταναλωτή οι λεπτομέρειες στις οποίες οφείλεται η μη σωστή εξυπηρέτησή του κατά τα συμφωνηθέντα. Από την απαρχή του Broadband στη χώρα μας, οι δικαιολογίες έχουν περισσέψει και το αυτονόητο γίνεται η εξαίρεση...

Δημοσ.
Το φυσιολογικό είναι να μην απασχολούν τον καταναλωτή οι λεπτομέρειες στις οποίες οφείλεται η μη σωστή εξυπηρέτησή του κατά τα συμφωνηθέντα. Από την απαρχή του Broadband στη χώρα μας, οι δικαιολογίες έχουν περισσέψει και το αυτονόητο γίνεται η εξαίρεση...

Pesta...

An kai stin Ellada zoume, de tha eprepe na mas entypwsiazoun tetoia fainomena...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...