Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον, δοκιμασα και το Internet και ειναι ολα τελεια. Αν και το router μου ειναι μεχρι 8Mbit, πιανω μονο 750kb/s

Φανταζομαι οταν με το καλο μου στειλουν το δικο τους θα περασω το 1,5Mb/s :-D

To τηλεφωνο ολα καλα και τελεια ποιοτητα. Μεχρι στιγμης αξιζε η αναμονη, για να δουμε στη συνεχεια...

Δημοσ.
emena me energopoioun stis 17 tou mina. eimai apo anavathmisi k etsi tha exw tous palious kodikous... to modem mou tha girisei mono tou se adsl2+ mode? einai ena zyxel 2602.

Den allazei mono tou file. Stis rythmiseis tha einai sto Auto logika, alla allakse to se ADSL2+ manual.

Δημοσ.

olo kovete...k alazei taxytita..mexri k 586kb eida!!! k de vlepo kt gia erga sto site..eixe ksana ginei prin mia vdomada k m eipan exoun blackout se oli tin athina..alla itan merikes ores..tora oli mera..who knows..

Δημοσ.

Μου εστειλαν σημερα πρωι πρωι και τον εξοπλισμο.

Το Siemens CL-110 εχω, καλο δεν ειναι;

Συγχρονιζω στα 16500 περιπου και εχω κατεβασει απο τον ftp toy Ntua μεχρι 1,62Mb/s

Δημοσ.

Παιδια εχω ενεργοποιηθει εδω και δυο εβδομαδες στα 24mbit αλλα χωρις τηλεφωνεια, εχω το modem/router zyxel 660h -d1 αλλα και αυτο που μου δωσανε της siemens, ο μεσος ορος download που βλεπω με DAP ειναι καπου στα 800. Ενω ποτε δεν εχω δει ταχυτητες ανω του 1,1 mb (ολλα απο το ftp-ntua) To download attenuation ειναι στα 19 db. Μαυρα χαλια δεν ειναι οι ταχυτητες μου?

Τι να κανω?

(και κατι αλλο τη να επιλεξω pppoe i pppoa? Στο πρωτο συνχρονιζω στα 13mbit περιπου ενω στο αλλο στα 19)

plz help exw ekneuristei....:mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

ppoe lene apo forthnet...sta posa mbit klidonei to router soy? einai kalytera na to exeis se ethernet se periptosi pou eisai me usb..

ti enoeis xoris tilefonia? den exei energopioithei akoma to tilefono? exeis filtra se ola ta tilefona?

akoma oi aposyndeseis..pira tilefono k m lene oti mporei na ftaei o kairos!!!!:X

Δημοσ.

θελω να πω οτι εβαλα μονο internet, οχι το 2play το router ειναι σινδεδεμενο με ethernet παντα, αποσυνδεσεις δεν εχω....

ειπα και πριν οτι εαν βαλω pppoe συνχρονιζει στα 13 περιπου ενω pppoa στα 19 ι ταχυτητες παραμενουν ιδιες....

δηλαδη να το βαλω στο pppoe kai sto encaptulation? LLC η VC

thx 4 the help....

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα..επανέρχομαι για το πρόβλημα που είχα αναφέρει..δεν κατάφερα να βρω λύση δυστυχώς! Η ταχύτητα μου κλειδώνει στα 2mbps και πολλές φορές δεν μπαίνω καθόλου αλλά εξακολουθώ να πληρώνω κανονικά..έμαθα οτι φταίει η γραμμή του σπιτιού μου αλλά πώς μπορώ να το φτιάξω? Να φωνάξω τεχνικό? Και αν ναι η φορθνετ είναι υπεύθυνη ή ο ΟΤΕ? Εγώ μπορώ να κάνω κάτι απο μόνος μου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...